תשלום המכס כרגע זו הבעיה הכי קטנה. שייכנס כבר (קיבלתי הודעה שהפריט מעוכב במכס), כדי שאוכל להתחיל את הפרויקט.
כאמור, האגזוז מיוצר בבריטניה (מסמכים מצורפים), מוטבע עליו התקן הבריטי BS והתקן הגרמני TUV.
ניסיתי להימנע מללכת בעצמי לשחרר את הפריט (על חשבון יום עבודה), ושלחתי מייל כפי שהתבקשתי משירותי הדואר, שלישי במספר, ללא מענה.
אעדכן בהמשך.
ובקרוב, בתקווה, שרשור בפורום משקיענים.
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
אז עדכון
נשלחה לי הודעה ע"י הדואר שעליי לשלם מסים לצורך שחרורו מהמכס.
ברגע ששילמתי, האגזוזים שוחררו מהמכס ועושים את דרכם אליי כעת. מאמין שייקח עוד יום-יומיים.
מקווה רק שיהיו שלמים ובריאים (ולא כמו צינורות הבולמים שאחד קיבל מכה רצינית)
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
עלה והצלח (:
Sent from my MI 5X using Tapatalk
שיהיה בהצלחה, אני הייתי סקפטי שיאשרו את זה
קיבלת
20180623_002037.jpg
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
פשש נראים אש!
מפתיע משהו שזוג הדוגמנים האלו, באורך של כמעט מטר לאחד, עברו בלי בעיה מיוחדת (למעט תשלום מיסים כמובן). נדרשת להגיע פיזית למכס? או שקיים סיכוי קלוש שהדואר החליט להחליף קידומת למאה ה 21 ולאפשר תשלום מקוונן.
האם הרכישה התבצעה מאתר שכולל בתוכו עלויות ייבוא? האם המשלוח התבצע באמצעות חברת שילוח או דרך הדואר הרגיל?
האגזוזים נקנו דרך חנות באנגליה, מהגדולות באירופה (ה-גדולה לטענתם) לאופנועי וחלקי ב.מ.וו. נקראת Motorworks
למשלוחים גדולים הם עובדים עם חברת שילוח שהפרטנר הישראלי שלה היא חברת EMS של דואר ישראל, וכך כל החבילות הגדולות עוברות דרך המכס.
התשלום התבצע בדואר לאחר ששלחו לי פתק "הודעת תשלום", לא הייתה אפשרות לשלם באינטרנט בדומה לשאר החבילות מסיבות לא ברורות לי. ונאלצתי לאסוף אותם באופן עצמאי מנקודת חלוקה אזורית של הדואר. למכס לא נאלצתי לגשת בעצמי.
בכלל, לאחר ניסיון של כמה חבילות לאחרונה, היחסים/גבולות בין הדואר למכס לא ברורים, הבירוקרטריה מסורבלת ומתישה וכל התהליך נתון לארעיות ולוקה בחוסר עקביות מתסכלת.
וואו, איזה תענוג שהלך חלק
תמונות של מה שמתחבר לצינורות היפים שקבלת.. בבקשה.
IF IT HAS WHEELS OR TITS - YOU'RE GONNA HAVE PROBLEMS
הפרויקט עדיין בשלב מאוד התחלתי, ולא רוצה לעשות ספוילרים לשרשור הבא.
אבל בכל זאת קבל טיזר (סליחה על הפילטר בשקל וחצי)
IMG_20180622_195812_resized.jpg
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
אכן טייזר
בסיס נפלא ל-caferacer מדהים..
בהצלחה
IF IT HAS WHEELS OR TITS - YOU'RE GONNA HAVE PROBLEMS
נראה מעניין מאוד!
נראה שזה הולך להיות משהו מאוד ייחודי על הכביש.
בהצלחה!