שלום,
האם הייתם רוכשים אופנוע עם 5500 קמ, יד ראשונה, מסוכנות אופנועים מוכרת כשהאופנוע עדיין באחריות היצרן ללא בדיקה?
אשמח באם תנמקו את תשובותיכם.
תודה,
שלומי
Sent from my iPad using Tapatalk
שלום,
האם הייתם רוכשים אופנוע עם 5500 קמ, יד ראשונה, מסוכנות אופנועים מוכרת כשהאופנוע עדיין באחריות היצרן ללא בדיקה?
תודה,
שלומי
שלום,
תודה,
שלומי
שלום,
תודה,
שלומי
בהתחשב בזה שקניתי בלי לבדוק במוסך אופנוע בן 14 עם 67 אלף ק"מ...כן
למה הסוכנות/הטרייד לא נותנים בדיקה?
לשאלתך, יש את המהדרין שלא יוותרו על בדיקה ועל עוד כמה מאות שקלים, במיוחד אם זה כלי ששווה לא מעט.
יש את אלה שחושבים שהם מבינים ולא צריכים בדיקה, אבל לך תזהה לבד פגיעות שילדה או חלקים שהוחלפו.
ויש את אלה שסומכים על האינטואיציה או לוקחים סיכון מחושב.
תן עוד פרטים על הכלי זה יכול לעזור.
Tracer 900
אני בהחלט מבין אנשים שיעשו את זה, מצד שני אני לא אעשה את זה.
בשביל 400 שקל לסכן עשרות אלפי שקלים... זה קצת טיפשי לטעמי.
כל אחד מחליט לעצמו איזה ביטוחים וכמה ביטוחים מתאימים לו.
רכשתי KLR650 בסידני ורכבתי עליו כ- 30,000 ק"מ שחציים בשטח וחוץ מגלגלי שיניים, שרשרת וצמיגים לא נדרשתי לגעת באופנוע.
רכשתי XR650L ברמת השרון ואחרי 300 ק"מ נשברה שן בגלגל שיניים בגיר. זה נגמר בקרוב לעשירייה.
אז אחרי שהבנו שזה בעיקר מזל. טוב או רע. לשאלתך, זה תלוי בסכום שאותו אתה מסכן, באורך תקופת האחריות שנותרה וביכולות הכלכלית שלך לספוג הפתעות.
אני מניח שעל דוקאטי דיאבל לא הייתי מתקמצן.
מנגד, על קימקו מובי הייתי שוקל להתקמצן.
איללכא...ורכישה טובה
מזה רואים ?
פירקת את כל הפלסטיקנ ובדקת את השילדה עד לפרט ?
נסעת איתו וראית שאין בעיות בקלאץ, גיר ?
אני זורק דברים מן הסתם, אתה לא יכול לדעת כלום בלי לפרק ולבדוק.
אם הם לא נותנים אחריות וחותמים עליה, לא קונים. אחרת עדיף לקנוץ מסתם אדם עם זכרון דברים.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
אם הוא נראה לך שלם, בלי שריטות מכות קטנות וכו. בלי כל מיני סיפורים שנפל בחניה והכי חשוב האופנוע עדיין באחריות של הונדה אז אין שום סיבה לעשות בדיקה. דרך אגב בבדיקה אף אחד לא יפרק לך את האופנוע לגורמים וגם אם בהמשך הדרך יתגלה פגם משמעותי כלשהו במנוע או גיר יש לך את האחריות יצרן. לדעתי תחסוך את ה700 שח בדיקה.
כבר שמעתי על כמה פנינים שנמכרו ללא בדיקה, אבל מצד שני - יש סיפורים לצד הפחות טוב.
ממליץ לך כן ללכת לבדיקה, רק בישביל שאם יקרה משהו לא תחייה עם החרטה של - ״למה לא עשיתי בדיקה...״.
זו דעתי בלבד![]()
אני קניתי לפני כמה שנים gsr 750 עם 6000 קמ מעופר אבניר בלי בדיקה.
רק נתתי למוסך שיעיפו מבט על הכלי לא היה שום בעיה עם הכלי,כמובן שהיה אחריות לעוד שנה ומשהו שקניתי.
באזור ה20 ומשהו אלף קמ הלך לי הגיר ונפרדתי מקרוב ל10000 שקל.
לא יודע אם זה קשור אחד לשני,היום כנראה שלא אוותר על בדיקה