תמיד אפשר להתמקח. מקסימום לא יורידו לך את המחיר.
היי,
אני מתכנן להזמין בשבוע הבא קטנוע SanYang Jet14 200 חדש. באתר של סאן יאנג רשום שהוא עולה 12,985 לפני אגרות רישוי, ובמטרו אמרו לי שעם אגרות זה יגיע ל 14. האם אפשר להמתקח על המחיר הזה? כמה אפשר לצפות להנחה?
עד עכשיו תמיד קניתי יד שניה. כמובן שבשוק יד שניה מיקוח יכול להוזיל באופן משמעותי את המחיר, ואני סקרן לדעת אם זה המקרה גם כשקונים חדש.
תודה!
תמיד אפשר להתמקח. מקסימום לא יורידו לך את המחיר.
לנסות לא עולה כסף
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
בישראל אתה אמור להתמקח על כל דבר. גם עם הבנק שלך
אפשר לנסות לקבל הנחות על אביזרים וציוד.
בקטנוע המצ'וקמק שאתה מתכוון לקנות, מתח הרווחים נמוך ממילא. כמה אתה מצפה שיורידו לך, 500 שקל? זה מה שיעשה לך את ההבדל?
תבין גם את היבואן - הוא שם כדי להרוויח, ועם הקטנועים האלה הוא עובד במאסות. אם היית חברת שליחויות - היית מקבל כנראה הנחות כאלה ואחרות (לא בהכרח במחיר הקניה).
בתור אדם פרטי שקונה קטנוע אחד, עמדת המיקוח שלך לא משהו. מה, תלך למתחרים שלהם ותקנה מובי כי הוא עולה 1000 שקל פחות? זה לא מה שישנה להם את המאזן.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
למה להיות נקניק? זה עושה לך טוב?
למה אתה קורא למה שהוא קונה "מצ'וקמק"? מה זה נותן לך בחיים?
וכן, יש אנשים ש 500 שקל בהחלט עושים עבורם את ההבדל.
ולא, זה אולי לא מה שישנה להם את המאזן אבל נציג המכירות בהחלט יכול לנסות לעשות מאמץ בשביל ל"עגל" לו את המחיר למטה ל 12,500 - או לתת לו הנחה ברכישת ארגז או מה לא.
למה לכתוב הודעות מתנשאות שמורידות לאנשים אחרים את מצב הרוח? אם אין לך משהו נחמד לרשום, אפשר גם לא לרשום תגובה.
אגרה לקטנוע הזה זה 300 שח. לא תגיע ל 14. לפי מה שידוע לי
אני כמעט קניתי בזמנו ראנר 200 מהיבואן והם גם הסכימו לעשות לי טרייד על הטוסטוס שהיה לי וגם הורידו לי סכום משמעות (לא זוכר כבר כמה) אבל לא 500 שקל...
ככה שיש לאן לשאוף.