בטיול אחרון יצא לי לדבר אם בעל BMW R1200RT לשעלתי "..איך האופנוע?" ,שמעתי מ בעל האופנוע "...הוא טוב,אבל צריך די הרבה להעביר הילוכים".רק עסוק בלמצוא בדיוק את ההילוך הנכון
![]()
בדיוק זה.
להתחיל עם אופנועים קטנים זה קצת סיוט למתחילים.
אתה תמיד צריך להיות ערני למנוע ורוב הנסיעה אתה רק עסוק בלמצוא בדיוק את ההילוך הנכון כי אחרת האופנוע לא זז.
גם אם התרגלת ואתה תמיד בהילוך נכון, במקרים מסוימים אתה תרצה לעקוף זריז או להשתלב מ-10 ל-100 קמ״ש בכביש מהיר וזה פשוט בלתי אפשרי על כלי חלש.
זה יישמע מפונק למדי, אבל אני לא אוהב להיות נתון לחסדי אחרים כשאני רוכב.
בטיול אחרון יצא לי לדבר אם בעל BMW R1200RT לשעלתי "..איך האופנוע?" ,שמעתי מ בעל האופנוע "...הוא טוב,אבל צריך די הרבה להעביר הילוכים".רק עסוק בלמצוא בדיוק את ההילוך הנכון
![]()
הגיע הזמן! הH2 הנוכחי פשוט עגלה...
וברצינות, הH2 נדרש לפיין טיונינג מבחינת העברת הכוח לכביש, כך שלדחוף עוד כ”ס על הדרך מצטייר כמו אחלה דרך לבצע את שינויים בקטע חיובי במקום אקט פומבי של הסדרת ליקויי.
לא לארצנו, מספיק 600 סמ"ק וגם זה יותר מדיי בשביל מדינה עם מצלמה כל ק"מ רבוע
הארלי יתקדמו בדגמים החדשים עם המילוואקי 8 אולי במשקל לא כלכך אבל מתלים בלמים ועוד עברו שינוי משמעותי.
בדגמים הישנים יותר היה צריך לדעת מה לבחור אם חשקה נפשך במשהוא "ספורטיבי" הXR1200 שרכבתי עליו היה הארלי אחר שלא חשש מפניות ולפי המבחנים כך גם הroadster cx1200, לשניהם יש דיסק בלימה כפול עם מזלג הפוך ותנוחת ישיבה שפויה והגיונית.