עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 21 מ 21

אשכול: אופנוע למטרות פנאי וללא ניסיון רכיבה קודם

Junior Member
    אפשר למצוא EN וVIRAGO בסוכנויות כמו זבל?
    מעסקות טריידאין?
    כאלה באתר יד 2 נמכרות כפנינות.

Senior Member
    אף אחד לא ידע להגיד לך אפה ומה אפשר לקנות .חלק מפרסמים ביד 2, חלק - לא.סוכנויות בדרך כלל אפשר לקנות כלים יקרים יחסי, כלי מטופל ו במחיר נמוך אף אחד לא ימסור לסוכנות אלה חינם בכלל.
    כמו כן לא כדאי להשקיע אלפי שקלים ב אופנוע זול,בשביל למכור אותו בשקל.
    אם זה אופנוע ישן ו מטופל, רק בידיים פרטיות ...עם חרבה שאלות לגבי מחיר

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    אתה מתפרע בחלומות עם תקציב שלא מספיק לך למה שאתה רוצה.

אז יש לך שתי אופציות, או להמתין עם הרכישה להתגבש על עצמך וחסוך מספיק למה
    שאתה מחפש ולקוות שלא יהיו הפתעות לא צפויות, או ללכת מראש על בחירה חכמה של אופנוע
    זול וטוב במחיר מצחיק. שישרת אותך עד שתוכל להתנסות ולהבין בדיוק מה אתה צריך ומחפש
    ואולי למצוא תקציב.

בקיצור אופנועים עולים הרבה כסף והחלומות עולים יותר אתה תקבע אם החלום יהפוך לסיוט או
    תתגלח על הזקן של האחרים.

האופנוע שהצעתי לך (לא שלי) מתאים בול לדרישות שלך, פחות לחלומות אבל דרכם של חלומות
    שהם לא מציאותיים ופה יש לך משהוא שיהווה לך יופי של התחלה.

אתה לא חייב להקשיב לניסיון, גם אני לא הקשבתי בהתחלה לאף אחד פרט ללב שלי, אבל אני למדתי
    בדרך הקשה.

יש כאן אנשים שבאמת אכפת להם מדור הרוכבים החדש ובאמת מנסים להנחיל תרבות מוטורית אחרת.

ההחלטה היא שלך ושלך בלבד, שיהיה בהצלחה בכל מקרה.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    ...לא יודע למה,אבל די הרבה גברים חיים בחלומות לגבי תחום אופנועים.זה מתברר אחרי כל מני שאלות ש אני שומע מכל מני אנשים מדי פעם בחנייה או ...אפילו ברמזור ש אני רוכב על אופנוע.
    למען אמת ,גם אני הייתי שם,מזמן רציתי שיהיה לי קטנוע המפורסם עם "צליל ו תאוצה",עד ש התחלתי להתעניין ו לבדוק תכלס... התברר לי כמה הייתי רחוק בכל פרטים.

Junior Member
    Yon היקר.כבר השקעת ברישיון, נרשמת לפורום, אתה קורא מבחנים וכו. קפוץ למים, קנה כלי יפני כלשהו, לא משנה איזה, תתחיל לרכב, תיפול, תקום, תתנסה, תרכוש ניסיון. חלס דיבורים, קנה כבר כלי ותצטרף אלינו. מוזמן להתייעץ איתי, הייתי במקום שלך לא מזמן. תחפש כתבות שלי לפי "בחזרה לאופנוע"

Member
    יון גם אני הייתי במקומך לפני שנה וחצי. אני רוכב חוזר לאחר 27 שנים , שעוד חלק גדול מהחברה פה לא היו בעולם אני כבר חרשתי קצווי ארץ עם ה XT550. ריח השמן השרוף מתוך השילדה עוד עולה באפי. אז אחרי כל כך הרבה שנים רציתי לחזור לרכוב אבל לא הייתי בטוח שזה יתאים לי. אין לי בעיית משאבים, יכולתי להרשות לעצמי כל אופנוע, אבל בכדי להתנסות ברכיבה שוב בחרתי שלא להיכנס להרפתקאות, ניגשתי לסוכנות קיוואי ורכשתי Tx200 חדש. מקסימום לא ימצא חן בעיני - לא קרה כלום. מאז כבר 6000 ק"מ הוא נושא אותי בסופי השבוע מן הים אל ההרים דרך השבילים מן האופק ובחזרה ללא כל בעיה. אני משתדל לא לנסוע למרחקים בבינעירוני שם הוא מסוגל ל 110 קמ"ש לכל היותר. האופנוע יציב, בנוי טוב, חסכוני מאוד, פשוט מאוד מבחינה מכנית וקל מאוד לתפעול.
    אם אתה מחפש אופנוע פשוט, זול לרכישה ואחזקה לפחות בשביל ההתחלה - לא תצטער. תוכל למצוא ביד 2 2017 במחיר מצחיק.
    בהצלחה.