תוצאות 1 עד 13 מ 13

אשכול: מסתבך במתי להעביר הילוך

צפייה משולבת

Junior Member

מסתבך במתי להעביר הילוך

קניתי אופנוע ראשון שלי 250, עכשיו אני לא יודע מתי להעביר בדיוק הילוך
    שאני על הילוך 3 ומגיע ל50 המנוע צועק הגיוני? ושאני 4 בערך ב70 אני שומע אותו צועק
    הגיוני שעל 56 קמש למשל אני יהיה על הילוך רביעי? ועוד שאלה, שאני עוצר האופנוע לגמרי ואני מנסה להעביר
    לניוטרל הידית הילוכים לא זזה גם שאני מנסה לעלות זה לא זז רק שאני מכבה אותו אני מצליח להחזיר לניוטרל ואני לא זוכר
    שבשיעורי נהיגה זה היה ככה.

לא יודע למה פתחתי את זה ברכיבה מתקדמת אם אפשר להעביר לרוכב המתחיל, תודה.
    נערך לאחרונה על ידי xEvo250; 10-09-2015 בשעה 16:57.

Senior Member
    כשאתה עוצר ורוצה להכניס לניוטרל תזוז טיפה קדימה עם האופנוע תוך כדי שאתה מפעיל לחץ על הרגלית והניוטרל יכנס.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDee צפיה בהודעה
    כשאתה עוצר ורוצה להכניס לניוטרל תזוז טיפה קדימה עם האופנוע תוך כדי שאתה מפעיל לחץ על הרגלית והניוטרל יכנס.
    אין צורך לזוז, יש לשחק קצת עם המצערת תוך כדי המשחק עם רגלית ההילוכים וההילוך יכנס, כל הילוך. גם ניוטרל.

Junior Member
    איזה אופנוע זה? ומה ההגדרה שלך ל"מנוע צועק"?

Member
    אם אתה אומר שזה אופנוע ראשון שלך אז צריך להתרגל אליו,קח את הזמן שלך,כל פעם תסתכל על שעון הסלד לפני שאתה מעביר הילוך(מבט זריז כי יש תנועה לפניך!!!)
    בעיקרון צריך לבצע החלפת הילוכים באיזור העבודה של האופנוע(טווח הסלד בין מקסימום מומנט למקסימום כוח סוס).

Member הסמל האישי של פRץ
    ח'ביבי, אופנועים זה כמו בחורה - הם אוהבים לגנוח!
    עכשיו איך נשמע "צועק" זה באמת יחסי, ולכן יכול להיות שלך זה נשמע כאילו הוא צועק, אבל למעשה הוא אפילו לא קרוב לצעקה שלו (בדרך כלל הרבע האחרון של תחום הסל"ד).
    כשאתה שואל שאלות שנוגעות לאופנוע שלך, עליך קודם לציין את דגם האופנוע ואת השנתון שלו, ואז יהיה הרבה יותר קל לתת לך תשובה קורקטית ונכונה.
    אגב, הקטע של הצעקות הוא באמת נכון ^_^ אני יכול לכעוס על הבת זוג שלי אך לדבר בנועם,והיא תטען שאני צועק עליה אפילו כשאני מדבר בשקט ואפילו לא קרוב לסף הצעקה/הרמת הקול (זה מחרפן ומעצבן עוד יותר)
    Evolution Team

Member הסמל האישי של ducati boy
    שאתה מוריד הילוכים אתה שומע נהמה? בכל אופן מכיר את הבעיה אני עברתי לאופנוע 800 סמק מקטנוע וגם לי היה קשה להבין את המנוע בהתחלה!
    עם הזמן זה הסתדר לגמרי, עם אתה שומע את המנוע צועק בהעלאה או הורדה זה אומר שאתה מעביר מאוחר מדי או להפך מוריד מוקדם, תשחק עם זה עד שתקלוט
    ducati monster 796 2014:- טוטאלוס

עכשיו: ducati supersport 939

לגבי ההילוך ביחס למהירות זה משתנה מאופנוע לאופנוע וגם בין אותם כלים אם משנים דברים כמו יחסי העברה. אבל אותך זה לא צריך לעניין. אתה לא צריך לחשוב יותר מדי.
    אתה מתאים את ההילוך למהירות כשאתה לוקח בחשבון שככל שהסלד עולה אתה מנצל יותר מהסוסים של המנוע וכל הורדה של גז תתבטא בתאוטה משמעותית יותר. בגדול, תיסע רגוע ופשוט תתרגל לכלי עצמו, זה עניין של הרגל. תרגיש לבד מתי המנוע מבקש להעביר הילוך כי האופנוע כבר לא מושך ותרגיש מתי להוריד הילוך כי אתה כבר בסלד נמוך מדי וכו..

Senior Member הסמל האישי של R86
    מכיר את הבעיה,על האופנוע שלי שמתי מחוסר ברירה אגזוז פתוח והמנוע נשמע כאילו עוד רגע תלתל עף לי לבצים והייתי ברביעי על 60...
    תיקנתי את שעון הסל"ד ולמדתי להעביר הילוך לפי התחת (הוויברציות שהכלי מעביר לי לגוף) גם בעניים עצומות אני יכול לדעת באיזה סל"ד אני בטווח דיוק של 500
    +-,כן רכבתי בעניים עצומות ואחר"כ הסתכלתי על השעון
    למדתי להוריד הילוכים מניסוי וטעייה..כשהורדתי כמו שצריך האופנוע הרגיש חלום וכשלא הוא הרגיש סיוט,מאז גם הלך לי הילוך שני וכבר החלפתי גיר אבלי לי יש שני מנועים ספייר ולך לא..תעשה קורס רכיבה.
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

Member
    עם כמה שהתשובה תשמע לך מוזרה זה הכל רגש. אתה מרגיש (ושומע) שהמנוע רוצה שתעבור הילוך (נכון להעלאה בלבד) עם הזמן תבין את תחומי המהירויות והסל"דים של כל הילוך ויהיה לך יותר קל.
    בהורדת הילוך זה בערך חצי מתחום המהירות. נגיד שהילוך שני זה בין 10 לבין 30 קמ"ש, אז מעבר מהילוך שלישי לשני יתבצע בערך ב-20 קמ"ש (כדי למנוע קפיצה עזה בסל"ד ובכללי).
    אלו דברים שבאים מניסיון אבל אתה תבין את זה מהר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי almooog101 צפיה בהודעה
    עם כמה שהתשובה תשמע לך מוזרה זה הכל רגש. אתה מרגיש (ושומע) שהמנוע רוצה שתעבור הילוך (נכון להעלאה בלבד) עם הזמן תבין את תחומי המהירויות והסל"דים של כל הילוך ויהיה לך יותר קל.
    בהורדת הילוך זה בערך חצי מתחום המהירות. נגיד שהילוך שני זה בין 10 לבין 30 קמ"ש, אז מעבר מהילוך שלישי לשני יתבצע בערך ב-20 קמ"ש (כדי למנוע קפיצה עזה בסל"ד ובכללי).
    אלו דברים שבאים מניסיון אבל אתה תבין את זה מהר.

גם לשים לב ששרשור בן חצי שנה זה משהו שבא עם הנסיון.
    איך שרדת עד עכשיו?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    גם לשים לב ששרשור בן חצי שנה זה משהו שבא עם הנסיון.
    איך שרדת עד עכשיו?
    הולי שיט! הגבתי לשירשור משנת 2015.
    קבלו את התנצלותי מראש על ההקפצה
    *רציני לגמרי*

לפחות הפרחת קצת חיים בתת פורום הנטוש הזה

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk