חוות דעת דרך הטלפון לא משהו שהוא אפשרי.
בגדול תבקש קבלות והסטוריה של הכלי.
תחפש ריג'קטים וסימנים לטראומה שהכלי עשוי היה לעבור.
תנסה לבדוק יותר מכלי אחד שייתן לך מדד פחות או יותר כיצד האופנוע אמור להשמע ולהתנהג.
LokiMonsteR
אני מהרהר אם לקנות DRZ וראיתי אחד עם 100K על השעון, מה דעתכם על כזה ק"מ על כלי עם מנוע כזה קטן?
אני מתכנן ללכת לראות שוב ולעשות נסיעה קצת יותר ארוכה אבל סה"כ מרגיש יחסית טוב. הסתכלתי בלוח ורוב הדרוזים באזור הק"מ הזה או לא רחוקים ממנו, אבל אני עדיין אשמח לאיזו חוות דעת של אנשים בפורום פה.
אני מניח שיבוא היום שהוא יצתרך מיסבים במנוע התחתון וכו, אבל DRZ יחסית אמין ומעניין אותי אם יש פה אנשים עם ניסיון באמינות הכלי אחרי החזקה ארוכת טווח.
חוות דעת דרך הטלפון לא משהו שהוא אפשרי.
בגדול תבקש קבלות והסטוריה של הכלי.
תחפש ריג'קטים וסימנים לטראומה שהכלי עשוי היה לעבור.
תנסה לבדוק יותר מכלי אחד שייתן לך מדד פחות או יותר כיצד האופנוע אמור להשמע ולהתנהג.
LokiMonsteR
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בגדול drz הוא אופנוע עם הסטוריה של מחירים גבוהים בהגזמה.
אם המחיר הוא נמוך והגיוני (מתחת למחירון) אז סבבה.
לראות אם זה נראה כמו אופנוע שבילה הרבה בשטח או בעיקר נסיעות מנהלתיות עם טיולים פה ושם.
בגדול אין סיכוי שבק"מ הזה המנוע עדיין סגור. ולכן מה שצריך לבדד זה מתי נפתח המנוע, מה בוצע בו, עם אילו חלקים, והכי חשוב - ע"י מי? אולי בכלל זה לא המנוע המקורי?
בדוק את הכלי ובמיוחד את המנוע (קומפרסיה\לחץ הפוך) זה די פשוט מאחר והוא צילינדר אחד והכל חשוף.
בהצלחה!
אופנוע זה לא רק מנוע. לא הייתי נוגע
למה לקנות אופנוע בן 10 עם 100 אלף ק"מ, כשאפשר להוסיף 10 אלף שקל ולקנות אופנוע בן שנתיים עם 20 אלף ק"מ?
אין בזה טיפת היגיון.
מה גם, שאופנוע דו-שימושי קרבי בן 10 לרוב יהיה מאוד עייף בלי קשר לקילומטראז'.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
זה מה שרץ לי בראש, להתרחק מהנבלות האלה. מצד שני אין שום סופר מוטו בארצנו שנגיש להמונים... או שהשוק ברצפה(SMC690, האסקי 701) או שהם קרועים כמו הדרוזים.
WR250R לא בא בחשבון, יקר וחלש מדי בשביל מה שהוא מציע.
היום יש את כל אופנועי הנייקד שרוצים להיות סופרמוטו כמו DUKEים למיניהם והMT07 שכולם אומרים "מרגיש כמו סופרמוטו, אבל לא". אין היצע ונשאר רק להסתכל לעבר... אני מחפש ומחפש, מעדיף כלי מקורי כמה שיותר(מקסימום כידון אפטר מרקט).
בשוק הדרוזים לפי הלוח או שזה כלי שהחליף עשר ידיים עם ק"מ סביר או ק"מ אסטרונומי עם מס' ידיים סביר.. מה עדיף? רק מגדת עתידות יודעת.
בינתיים אני מפנטז..
אם אתה מדבר על ה-SM, ומתכנן לקחת אחד אני מקווה שיש לך דרכים טובות למגן אותו כי הם מאוד אבל מאוד גניבים.
שנית, מנוע לא אמור להיות שיא הדאגות שלך. בקילומטראז' כזה סביר להניח שהרבה רכיבים מאוד עייפים ודורשים החלפה, בין אם מיסבי היגוי וזרוע וגלגלים, רפידות קלאץ', צינורות למיניהם, רכיבים במערכת החשמל (עם הגיל), בולמים שידרשו שיפוץ או החלפה...זה אופנוע פשוט מאוד מכאנית ומי שבאמת אבל באמת רוצה אחד ישקיע את מה שצריך אבל תשאל את עצמך כמה באמת אתה רוצה להכנס לסיפור הזה. כי כלי ישן עם מעל 100K ק"מ זו ממש לא רומנטיקה, מניסיון.