קבעת אתם בטלפון?
אשכול הקודם , שבהם התלבטתי בין הMT09 ל Z900 , הלכתי לעשות נסיעת מבחן על Z900 בסניף מטרו שבאשדוד , כבר על ההתחלה
מנהל האולם בא בגישה לא נחמדה (כנראה ראה צעיר בן 23 והחליט שלא מתאים לו ) ציין בפניי שנסיעת מבחן היא אך ורק מגיל 25
וAאני יכול רק לשבת על האופנוע , בנוסף לזה שאל אותי אם בכלל אני יכול להרשות לעצמי דבר כזה , לא מכבד , לא יפה ומעליב , נסעתי מרחובות , נכון לא נסיעה של שעתיים , אבל בטלפון אישה אמרה לי ברור שלא תיהיה בעיה וצריך רק את רמת הרישיון המתאימה , פשוט בושה שזה אשכרה סוכנות שמנסה למכור כלים ועוד כלים מוצלחים , בסופו של יום לא עשיתי את הנסיעת מבחן , וחזרתי הביתה עם טעם מר .
תכתוב את זה על עמוד הפייסבוק שלהם.
זה לא לעניין בשנת 2018 לקבל שירות שכזה
לא מספיק לכתוב על הוול שלהם. הם גם מוחקים תגובות.
שלח מייל למחלקת שירות של היבואן.
ואח"כ לך וקנה אופנוע של המתחרים.
מזכיר לי..היתי עולה חדש,רציתי לקנות רכב מחנות
זלזול ..מסתקלים עלך כמו קבצן רחוב,יחס מגעיל
זה לא בדיוק בוגאטי ומטרו בעצמם מפרסמים ביד2 כלים חדשים כאלה ב60 אלף (כנראה מרישום יד יבואן).
אז גם אם הופיע להם בדלת איזה וואחש שזחל מהשפד"ן וגם אם הביטוח שלהם באמת לא מאפשר להם לתת את הכלי לבחור בגיל הזה, הם קבעו איתו נסיעה מראש וההתנהלות צריכה להיות מתנצלת ומכובדת ובודאי לא חצופה ופטרונית.
אלה רק בישראל אין מקום לחוק בינלאומי "הלקוח תמיד צודק"?
יש דברים שסוכן מכירות יכול לחשוב בראש ויש דברים שסוכן מכירות יכול לשאול בצורה מנומסת מסביב (כמו למשל להתעניין בכלי שעליו הוא רוכב היום) אבל לשאול אותו אם הוא בכלל יכול להרשות לעצמו את הכלי ועוד לעשות את זה בסיטואציה שבה אתה מבטל לו אד הוק נסיעת מבחן שנקבעה מראש, זו לגמרי חוצפה ופטרוניות.