אין כל ראיה לזה. דבר ראשון - מי שקבע נסיעת מבחן טעה. סוכן לא אשם בזה (אני מניח שזה לא הוא בעצמו). סוכן צדק בכל משאמר. נכון, אולי לא בצורה יפה ביותר, אבל מנגד בחור לא התכוון לקנות כלום. כי אולי - ראו איזה פלא - לבן 23 אין 80 אלף לזרוק על אופנוע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
קודם כל כבן אדם לא צריך לשפוט לפי מראה או גיל למרות הנסיון
מסחרית:זו הגישה המטופשת ביותר
במקום לרכוש לקוח לעתיד דואגים שלנצח יהיה לו סנטימנט שלילי למותג
וכל לקוח עשיר ומצליח של היום היה פעם צעיר ואולי קצר במזומן.
קצת יחס לא עולה כלום ומביא ברכה.
אתה טועה בכל נקודה.
העבודה של סוכן - לשפוט לפי כל דבר ולזהות לקוח פוטנציאלי. פה סוכן צדק 100% (בחור לא לקוח).
יש גבול בהוצאות של ״לרכוש לקוח לעתיד״ מה שאתה רואה כאן - זה הגבול.
מי שקצר במזומן לא מבקש נסיעת מבחן על משאין כל סיכוי שיקנה. זה פשוט לא עובד כך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הבנת הנקרא:
לא חייבים לתת לו מבחן - יחס כן.
וקצר במזומן - מי יודע לפי מראה ?
סוכן צדק ב-100% ? כנראה מעביר ללקוח את היחס מהמעביד
ולא רואה את עצמו ממשיך לאורך זמן
נקווה שהצעיר יתן לו יחס אחר כשיבוא לבקש ממנו עבודה
עוד כמה שנים
קרמה וגו'
אני אשמח לדעת איך הסוכן ידע שלי באופן אישי אין כסף לקנות ?
סוכניות אחרות שרוצות למכור גם נותנים נסיעת מבחן מגיל 21 על כלים כבדים , מכבדים את הלקוח כי אתה לא יודע מי עומד מולך .
אני רוצה לקנות מוצר שלהם , לא משנה אם חדש או לא , בושה שזה מעל גיל X רק בגלל שצעיר יותר לא יכול לקנות כי אין לו כסף .
אז אתה רוצה שאני אקנה אופנוע ב 66 אלף מבלי לעשות נסיעת מבחן , כי הסוכן החליט שאני לא יכול להרשות לעצמי ?
כל רכישות רציניות אני תמיד הולך לחנות בבגדים עבודה פשוטים. זה מאוד מעניין לראות את המוכר בחולצה לבנה, עובד עבור משכורת מינימום בתוספת אחוז המכירות מנסה דרך המראה שלך להעריך את גודל הארנק שלך ,מתייחס לך בהתאם
אני לא צריך להבין , אם ככה מתנהגת סוכנות שרוצה למכור , זה בעיה שלהם.
לעומת זאת אשל (חברת היבוא של יוסאנג) עושה הכל רק כדי לנסות למכור ללקוח , היחס שמה היה שמיים וארץ לעומת מטרו .
אם ככה הסוכן התנהג , אז מה יקרה שאני כן אקנה אתקל באותו יחס במוסכים , במימוש אחריות ? זה נותן מראה לכל הדבר מבעד לקניית האופנוע
כמה חברה מוכרת יותר טוב,כך יחס כלפי לקוח ברמה נמוכה יותר.
לא תמיד..לא בכל מקום,בדרך כלל.
אתה נשמע כמו סוכן מכירות שמנסה להגן על יחס מחפיר מצד סוכן אחד.
מבחן לא חייב לתת, אבל לסווג בן אדם על פי הלבוש או הגיל שלו זה מטופש להחריד.
אגב, כל בן 24-25 עם עבודה של 7000-8000 שקל יכול לקבל הלוואה לקנות כלי ב-80 אלף,האם הסוכן הכניס את זה לשיקולים שלו לפני שהוא התנהג ככה?
יותר מזה, הבחור התקשר, בירר, הגיע במיוחד, לפחות תנסה לעזור לפני שאתה מחליט שהוא "לא יכול לקנות" את האופנוע.
אותי לימדו במכירות, ששירות טוב מוכר טוב יותר.
בסופו של דבר, אתה מנסה להגן על התנהגות כזאת עם תירוצים.
ואגב, בעולם אינטרנטי, שכל לקוח יכול לפרסם חוויה כזאת, אולי כדי לחשוב פעמיים איך אתה מתנהג ללקוחות פוטנציאליים.
יחס הוגן, זה הכל, לא יותר אבל בטח לא פחות.