עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 75

אשכול: חווית שירות מטרו אשדוד - בקיצור ....

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    אתה חמוד. מה שיפה זה שאתה באמת לא מבין.
    אנא לענות לגופו של עיניין ולא לגופו של כותב. פעם הבאה זה יגיע עם כרטיס צהוב.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    לי זה נשמע כמו אותו סוכן שמנסה להתגוננן (ומסתבך עוד יותר) או סוכן שמכיר את המקרה המדובר ועושה נזק לחברה שבא הוא עובד.
    אחד כבר אמר שני נשמע כמו מוסכניק. עכשיו אני סוכן מכירות?
    מה שאני באמת לא אוהב זה יחס לבעלי מקצוע כמו לגנבים או נוכלים.
    הסוכן לא חייב להתנצל על נהלי החברה שהוא לא המציא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Gamer צפיה בהודעה
    אם ככה הסוכן התנהג , אז מה יקרה שאני כן אקנה אתקל באותו יחס במוסכים , במימוש אחריות ? זה נותן מראה לכל הדבר מבעד לקניית האופנוע
    מזל שלמימוש אחריות לא צריך טובה של אף אחד. יש חוקים לזה. מכיוון שתיקוני אחריות הם על חשבון יצרן, ליבואן לא כל כך אכפת.

Senior Member
    זה באמת נהלי החברה, שרק מעל גיל 25 נותנים?

Member
    אתה טועה בכל נקודה.
    העבודה של סוכן - לשפוט לפי כל דבר ולזהות לקוח פוטנציאלי. פה סוכן צדק 100% (בחור לא לקוח).
    יש גבול בהוצאות של ״לרכוש לקוח לעתיד״ מה שאתה רואה כאן - זה הגבול.
    מי שקצר במזומן לא מבקש נסיעת מבחן על משאין כל סיכוי שיקנה. זה פשוט לא עובד כך.

אז לאור העובדה שאתה מגן על הסוכן אני מבין שלשיטתך רק מי שמגיע עם חליפה לסוכנות (או אולי חולצת צאוורון מספיק? זה עובר?) הממון מצוי בכיסו?
    [נשים לרגע בצד את מה שכתבו פה החברים בנוגע לאפשרות לקחת מימון (בחלק מהמקרים גם מימון של 100%)...]

אבל עזוב את זה, כמו שכתבו פה - דרך ארץ, גם אם נהלי החברה אסרו במפורש על רכיבה של פלוני בגיל X ומטה יש דרך, וצורה להתנהג, אם היה סוכן באמת טוב אולי היה הופך אותו ללקוח אחרי הכל ולמרות האילוצים...

מעניין... אם הסוכן הזה היה מוכר TMAX והיה נכנס לסוכנות אדם שלא לובש גופיית רשת וכפכפים - היה נותן לו נסיעת מבחן או מסלק אותו מהסכונות?

Senior Member
    אין כל ראיה לזה. דבר ראשון - מי שקבע נסיעת מבחן טעה. סוכן לא אשם בזה (אני מניח שזה לא הוא בעצמו). סוכן צדק בכל משאמר. נכון, אולי לא בצורה יפה ביותר, אבל מנגד בחור לא התכוון לקנות כלום. כי אולי - ראו איזה פלא - לבן 23 אין 80 אלף לזרוק על אופנוע.

הסוכן טיפש כי הוא יכול היה להתנצל ואולי לתת לו גם איזה ברושור וכוס קפה ולהפרד ממנו יפה. זה לא היה לא עולה לו כלום.
    לבחור בן 23 יכולה להיות עבודה סבירה, מימון או אפילו סבא מפרגן (ואני מכיר גם כמה כאלה).

לעניין השירות אחרי המכירה, הבחור צודק ב1000%. לקוח פרטי משלם על תיקונים לפי תעריף עבודה מלא ותעריף החלפים המופרך וההזוי של היבואנים. לעומתו, תיקון באחריות יצרן מגיע בלי רווח לנותן השירות וקיים מתח בין הצורך לספק שירות ראוי שיספק את הלקוח ויהפוך אותו ללקוח חוזר, לבין הרצון למקסם את הרווח המיידי על חשבון הלקוח.
    אני לא מכיר את נותני האחריות בעולם האופנועים אבל בעולם המכוניות המקביל, יש הבדלים תהומיים באיכות השירות שלקוחות מקבלים מהיבואנים השונים כשחלקם, כשיטה, מחפשים כל דרך להתנער מהאחריות.

Senior Member
    באמת מוסך לא מקבל כסף מהיבואן במידה והתיקון באחריות?
    זה נשמע כמו שקר גס, זה כמו שהפיצוציות שהפכו למרכזי דואר, מתלוננות שהם לא מרוויחות כסף ושהמסירות דואר מפריעות להם לעסקים(אגב, הפיצוציה מקבלת בערך שקל על כל חבילה שהיא מוסרת)

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    אתה נשמע כמו סוכן מכירות שמנסה להגן על יחס מחפיר מצד סוכן אחד.
    מבחן לא חייב לתת, אבל לסווג בן אדם על פי הלבוש או הגיל שלו זה מטופש להחריד.
    אגב, כל בן 24-25 עם עבודה של 7000-8000 שקל יכול לקבל הלוואה לקנות כלי ב-80 אלף,האם הסוכן הכניס את זה לשיקולים שלו לפני שהוא התנהג ככה?
    יותר מזה, הבחור התקשר, בירר, הגיע במיוחד, לפחות תנסה לעזור לפני שאתה מחליט שהוא "לא יכול לקנות" את האופנוע.
    אותי לימדו במכירות, ששירות טוב מוכר טוב יותר.
    בסופו של דבר, אתה מנסה להגן על התנהגות כזאת עם תירוצים.
    ואגב, בעולם אינטרנטי, שכל לקוח יכול לפרסם חוויה כזאת, אולי כדי לחשוב פעמיים איך אתה מתנהג ללקוחות פוטנציאליים.
    יחס הוגן, זה הכל, לא יותר אבל בטח לא פחות.
    xilb לא סוכן מכירות, הוא עוד אחד משלל הטיפוסים הנחותים בתחום שלנו אל תתייחס.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ModChiP צפיה בהודעה
    זה נשמע כמו שקר גס, זה כמו שהפיצוציות שהפכו למרכזי דואר, מתלוננות שהם לא מרוויחות כסף ושהמסירות דואר מפריעות להם לעסקים(אגב, הפיצוציה מקבלת בערך שקל על כל חבילה שהיא מוסרת)
    מוסך מקבל תשלום מהיבואן בעבור תיקוני אחריות, התשלום נמוך מאוד ביחס לתעריף אותו משלם הלקוח.
    לכן מוסך יעדיף שלא להתעסק בתיקוני אחריות במידת האפשר.
    ישנם לא מעט מקרים בהם בעלי מוסך מפנים לקוחות שלהם למוסכי יבואן בשל כך.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    מזל שלמימוש אחריות לא צריך טובה של אף אחד. יש חוקים לזה. מכיוון שתיקוני אחריות הם על חשבון יצרן, ליבואן לא כל כך אכפת.

אתה כנראה מאוד תמים. אנשים הלכו להם מנועים חדשים ויבואנים התנערו מאחריות.

לעיניין של פות"ש - אם יש הגבלת גיל היו צריכים לומר לו אותה בטלפון. לתת לו להגיע למקום על פארש זה זילזול בזמן של בנאדם. אני מקווה שמטרו יטפלו בסוכן הזה.

Member
    רק אזכיר ששמענו פה רק צד אחד של הסיפור. המציאות עשויה להיות קצת אחרת.
    אין לי שום סנטימנטים לסוכנות הספציפית הזו אבל מניסיון אישי בשנה האחרונה, היחס של הסוכנים תמיד היה מסביר פנים ומקצועי.

Member
    שנה טובה לכולם, ובעיקר לxlib.
    גם אני הייתי בן 22, הגעתי לסוכנות מטרו בבגין והתעניינתי לגבי MT07, ולאחר שיחה עם איש מכירות סוכם על נסיעת מבחן כמה ימים לאחר מכן. רק כשהגעתי נזכרו לשאול לגילי, במה אני עובד, מה עשיתי בצבא, והודיעו שאין אפשרות לצאת לנסיעה. כנראה שבאותו יום לא התלבשתי מספיק טוב וחשבו שאין לי "איזה 60 אלף לבזבז".
    מספר ימים לפני כן ביצעתי נסיעת מבחן על דיוק 390, כשדניאל מדלב לא היסס לרגע לתת לי לעלות על האופנוע. אבל הקטמ היה לי צפוף מדי.
    כמה ימים לאחר מכן נכנסתי לסוכנות הונדה שבח, ביצעתי נסיעת מבחן על cb500, ואחרכך גם סגרתי עסקה על אופנוע חדש עם תוספות, למרות שבמוח מאחורה עדיין חשבתי על הימאהה. אז גם הבטחתי לעצמי שאם יהיה לי יום אחד ימאהה/קוואסאקי הם יהיו משומשים בלבד. אם ככה זה מרגיש לפני הקניה, אין לי מספיק וואזלין להמשך.
    שנתיים לאחר מכן, עדיין "ילד בלי כסף לבזבז" הגעתי לאבניר. סגרו איתי 2 נסיעות מבחן על כלים שונים לאותו היום. כששאלתי אם אפשר קצת יותר מחצי שעה ענו לי אין בעיה קח גם שעתיים. בשבוע שאחרי הזמנתי את השיבר שאני רוכב עליו עד היום.

בכזאת קלות אפשר להפסיד או להרוויח לקוח.
    Yamaha Tracer 9GT

Senior Member
    לקוח שקונה כלי חדש, כמעט תמיד יטפל בו במוסך מורשה יבואן ואלה לקוחות "טובים", שקנו כלי חדש, יש להם כסף, אכפת להם מהכלי והם מוכנים לשלם יותר על הטיפולים שלו. רבים מהם ימשיכו לטפל בכלי באותו מוסך גם אחרי שהאחריות תסתיים.
    מהטעם הזה, יש למוסכים תמריץ חזק מאוד לרצות להיות מורשי יבואן והם "משלמים" על זה (בין היתר) בנכונות לקבל מהיבואן/יצרן תשלום נמוך על שעת עבודה במקרה של תיקון באחריות.

Senior Member
    כמה זה נמוך?
    מעניין אותי בכמה פחות זה.

Senior Member
    כמה זה נמוך?
    מעניין אותי בכמה פחות זה.
    אני לא יודע לתת לך מספר וספק אם זה מספר קבוע.