אם כבר החלטת בדיוק מה אתה רוצה - אז מה השאלה?
תקנה, תרכב ותהנה (או שלא).
הדבר היחיד שאפשר לייעץ לך, זה להתמקד בדגמים מוצלחים ומוכחים יותר, מה שבקשת לא לעשות.
אהלן חברה
בהמשך לאשכול הקודם שלי על התלבטות בין אופנועים, עולה גם עכשיו הקטנציק הזה - קיוואי סופרלייט 125
רקע, רישיון A1 בן 22 בלי ותק אופנוע
יש תקציב מן הסתם
הסיבות כן לקחת אותו ולא אופנוע 250 זה תכלס לחסוך בעלויות.. אני יכול לחסוך באיזור ה10 אלף שקלים ואפילו יותר, ובאופנוע ראשון של ניסוי ותהייה, התמקצעות, וגם כשלונות, אני לא רוצה להשקיע יותר מידי.
אני נוסע רק בתוך העיר אילת בלי תוכניות לצאת מהעיר בית עבודה סידורים זאת אומרת שהשימוש הוא מאוד ביתי ומצומצם
אני לא אקח את הבלאקסטר כי הוא יקר יותר ואני פחות מתחבר למראה שלו
אני חושב שהסופרלייט מאוד מתאים למטרות שלי אם אני קונה יד ראשונה/שניה שנת 2017/18
פתחתי את האשכול כדי רגע להתנתק מכל הסטיגמות של קיוואי ולשאול בעלי ניסיון (עם עדיפות לאופנוע הזה בשנים שציינתי) מה ההתרשמות שלהם.
אם הוא באמת כזה מתפרק ולא לגעת בו בעד שום הון שבעולם, ששוב אני מציין שהנסיעה היא רק עירונית בית עבודה ולא תעבור את ה70 קמש כנראה
בבקשה לא לזלוג ולהציע אופנועים שונים כי זו לא המטרה של האשכול
תודה!
אם כבר החלטת בדיוק מה אתה רוצה - אז מה השאלה?
תקנה, תרכב ותהנה (או שלא).
הדבר היחיד שאפשר לייעץ לך, זה להתמקד בדגמים מוצלחים ומוכחים יותר, מה שבקשת לא לעשות.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
יש לי קיוואי סופרלייט (שנת 2016). בקצרה - מנוע בסדר, מעט חלש אפילו ביחס לאופנועי 125 אחרים. החלפת ההילוכים מרגישה מעט מגושמת בתחילה אבל משתפרת במהרה עם הקילומטרים. צעצוע יפה ונחמד לעיר, חסכוני. מאוד קל לבצע בו התאמה אישית (קסטומיזציה).
בעיות שנתקלתי בהן:
- הנורה שסיפקו עם הפנס הקדמי שלי הייתה עלובה (אולי שיפרו מאז). החלפתי אותה בנורת BA20d של פיליפס. אל תחליף בנורת הלוגן כי אז כל הפלסטיק יימס.
- המאותתים מאחור מחוברים לחתיכת פלסטיק שצבועה בכרום. אחרי כמות מספקת של קפיצות נלהבות על באמפרים, הפלסטיק לבסוף יישבר. אחרי פעמיים שנשבר לי, החלפתי את כל התאורה מאחור (גם אור הבלם) באפטרמרקט.
לא היו לי איתו בעיות נוספות עד כה, וזאת על אף שהמחט לרוב נמצאת בין 6 ל-8 אלף סל״ד ולמרות שאני רוכב לעיתים 100 ק״מ ברציפות. מעבר לזה, חלקי החילוף זולים למדי. חלקים כמו ידיות או כבל מצמד/מצערת יש ב-AliExpress. אפשר למצוא כמעט כל חלק אחר בקטלוג החלקים, לפי המספר הסידורי שלו, ב-MotoMarineParts (האתר בפולנית אבל אפשר לתרגם עם Google Translate). לדוגמא, מד דלק לסופרלייט, מס׳ סידורי 74000K0BP000 - עולה 52.5 ש״ח (ללא משלוח).