עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 36 מ 36

אשכול: מעבר לרכב בחורף ומכירת האופנוע - עצותיכם?

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    יש בבעלותי קטנוע (ג'וירייד 200) וגם אופנוע (זה שמצויין בכינוי הפורום שלי).

אבל.. 2 ביטוחים, 2 מיכלי דלק, 2 מכונות שצריך לטפל בהם מכנית (כסף).. השתגעתי?! אני עובד כדי לממן כלי רכב?
    יש לך שני כלי רכב ואתה לא רוצה להחליף כדי שלא יהיו לך שני כלי רכב? אתה לא מובן...

לעניין: תחליף את הקטנוע באיזו גרוטה בכלום כסף כמו שא. הזקן הציע. חורף על אופנוע זה ממש לא נעים גם עם זה קצר.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    יש לך שני כלי רכב ואתה לא רוצה להחליף כדי שלא יהיו לך שני כלי רכב? אתה לא מובן...

לעניין: תחליף את הקטנוע באיזו גרוטה בכלום כסף כמו שא. הזקן הציע. חורף על אופנוע זה ממש לא נעים גם עם זה קצר.
    אני סגור על עצמי. התיכנון כרגע הוא למכור את האופנוע (אני מתחיל ללמוד, כל דבר בזמנו) ולהישאר עם הקטנוע. לגביי רכב?
    בוא נתקדם שלב שלב.. יכול להיות שאקנה רכב זול ואשאר בו זמנית עם הקטנוע (בני משפחה משתתפים בסכום הביטוח של הרכב שייקנה)
    או שאשאר רק עם הקטנוע ואסגור עניין.
    כרגע מה שנראה לי שיהיה זה שכשאמכור את האופנוע אקנה רכב, נשתתף בני המשפחה בעלות הביטוח (חובה+כל נהג) וכך יהיה גם שוקולד
    חום וגם שוקולד לבן.

מבין אותך לגמרי. מגיע שלב שקצת נמאס מהאופנוע ומרגיש טוב לשנות פאזה.. אבל אחרי שמוכרים ישר מחזיקים את הראש ואומרים "איזו טעות עשיתי"
    ומצטערים על זה.. ככה זה, המכונה הזו יודעת איפה לגעת בנו.
    אתה צריך לשאול את עצמך שתי דברים:
    1. האם שווה לך להחזיק גם אוטו וגם קטנוע? אני חושב שבמצב כזה תמצא את עצמך נוסע יותר על הקטנוע מכורח המציאות במדינה מאשר על הרכב.
    האופציה היחידה להוציא את הרכב היא בשעות הערב-לילה כשהכביש ריק. אבל אז אתה חושב לעצמך "בשביל מה קניתי רכב? כדי לנסוע איתו בלילות ועם הקטנוע בבקרים"?
    למה להחזיק 2 כלי רכב? 2 ביטוחים?
    2. האם אתה מוכן לזה ותוכל לחיות עם זה בשלום.
    לדעתי האישית זו טעות. אתה פוזל למציאות של אחרים וזה לא נכון לעשות. מי שעם רכב שיישאר עם רכב, יש אנשים שכיף להם לשלם 1000 שח דלק בחודש ויותר
    ולעמוד בפקקים כשאתה מזיע במקומות שלא ידעת שקיימים אצלך.
    הפיתרון האולטמטיבי לדעתי:
    שכל בני המשפחה אם זה אפשרי יתכנסו וירכשו רכב ולא יתנו לך לשאת בעול הזה לבד, ובהוצאות הביטוח והטיפולים, ותשאיר את האופנוע.
    כך יהיה לך את האופנוע שאתה אוהב ומדי פעם כשקצת אין כוח אליו יעמוד לרשותך רכב בחנייה.

Member הסמל האישי של danielk
    מה פוסט כזה עושה בפורום אופנוענים? מה קרה לדור של ה"רוכבים" היום... טוב נו, יאללה כבר החלטת לעצמך מסתבר, תתחדש על האוטו באשר יהיה.
    אני מחזיק רכב זול, לצד האופנוע שהוא הכלי רכב העיקרי, אין לי בעיה לוותר על האופנוע בגשם לטובת האוטו, אבל רק בשעות בפנאי ולא בדרך לעבודה, אני בטח לא מתבכיין על זה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    מה פוסט כזה עושה בפורום אופנוענים? מה קרה לדור של ה"רוכבים" היום... טוב נו, יאללה כבר החלטת לעצמך מסתבר, תתחדש על האוטו באשר יהיה.
    אני מחזיק רכב זול, לצד האופנוע שהוא הכלי רכב העיקרי, אין לי בעיה לוותר על האופנוע בגשם לטובת האוטו, אבל רק בשעות בפנאי ולא בדרך לעבודה, אני בטח לא מתבכיין על זה.
    מצד אחד אתה סולד מרוכבים שלעיתים משתמשים ברכב במקום באופנוע
    מצד שני אתה עושה בדיוק את אותו הדבר
    הבנתי נכון?

Member הסמל האישי של iec
    כנראה שעד היות התקמצנת על ציוד חורף איכותי ובגלל זה נמאס לך .
    תשקיע בציוד כמו שצריך ולא בחלפ"ס מע"צ לא נוח.

אתה גר ברמת גן וה-10 שנים הבאות הולכות להיות גהינום.
    No Risk No Fun
    No Sun No Tan
    !I Love my italian