תוצאות 1 עד 15 מ 24

אשכול: כלבוטקס עדיין פעילים?

צפייה משולבת

Member הסמל האישי של diesel
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    יכול להיות שאני מפונק, אבל מישהו פה מסוגל לדמיין חנות מחשבים ללא אתר? חנות רהיטים? חנויות ביגוד?
    אתה ממש לא מפונק. כל העולם במגמת מעבר לקניות און-ליין, וברור שלא רק בציוד אופנועים. אז לגמרי לא דרישה מופרכת שתהיה פלטפורמה תומכת בכך, בייחוד בהקשר המקומי כאן, שה- 3 חנויות וחצי שמוכרות ציוד מאוגדות בשני רחובות בעיר הכי פקוקה בעולם.
    כבר מתחילת הקיץ אני מנסה למצוא זמן לקנות מעיל קיץ נורמלי (מצאתי משהו ספציפי שאני מעוניין) בו, ולא מוצא זמן (א'-ה' מ- 08:00-17:00. נו בחיאת) "לקפוץ" מחיפה לתל-אביב למדוד/לבדוק, ולא מסתדר לי בשל לו"ז עבודה מטורף.
    אז האופציות העומדות כעת, זה אירועים/דוכנים מזדמנים (שיש מעט מאוד כאלה), יום חופש מהעבודה(!) או לחכות לנסיעה הבאה לאירופה.
    (2017) BMW R1200GS

(1979) BMW R100/T

ציטוט נכתב במקור על ידי diesel צפיה בהודעה
    אתה ממש לא מפונק. כל העולם במגמת מעבר לקניות און-ליין, וברור שלא רק בציוד אופנועים. אז לגמרי לא דרישה מופרכת שתהיה פלטפורמה תומכת בכך, בייחוד בהקשר המקומי כאן, שה- 3 חנויות וחצי שמוכרות ציוד מאוגדות בשני רחובות בעיר הכי פקוקה בעולם.
    כבר מתחילת הקיץ אני מנסה למצוא זמן לקנות מעיל קיץ נורמלי (מצאתי משהו ספציפי שאני מעוניין) בו, ולא מוצא זמן (א'-ה' מ- 08:00-17:00. נו בחיאת) "לקפוץ" מחיפה לתל-אביב למדוד/לבדוק, ולא מסתדר לי בשל לו"ז עבודה מטורף.
    אז האופציות העומדות כעת, זה אירועים/דוכנים מזדמנים (שיש מעט מאוד כאלה), יום חופש מהעבודה(!) או לחכות לנסיעה הבאה לאירופה.
    אני ספרתי קצת יותר מ 3 וחצי חנויות ;-) אם מצאת מעיל קיץ שאתה מעוניין למה לא תרכוש בחיפה ? אני די בטוח שתמצא בחיפה או בסביבותיה את רוב הדגמים.
    אני יכול להעיד שכמה שזה אולי ישמע מוזר יום יום אני נמצא עם לקוחות שרוכשים מעיל או קסדה או כפפות או נעליים ולבסוף אומרים וואלה מזל שמדדתי ולא קניתי אוןליין כי זה לא נח/מתאים/יפה כמו בתמונות שראיתי.
    אין ספק שרכישה באתרים היא קלה מהירה וחוסכת זמן אבל שמדובר על פריטי לבוש שלא ניסית זה הימור.
    אתר אינטרנט מעבר למכירה נותן לך מידע כלשהוא על המוצר שעוזר לך לצמצמם את המועמדים וגם אז תמיד אבל תמיד כדאי למדוד
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Member הסמל האישי של diesel
    ציטוט נכתב במקור על ידי כלבוטקס צפיה בהודעה
    אני ספרתי קצת יותר מ 3 וחצי חנויות ;-) אם מצאת מעיל קיץ שאתה מעוניין למה לא תרכוש בחיפה ? אני די בטוח שתמצא בחיפה או בסביבותיה את רוב הדגמים.
    כנראה שמזמן לא ביקרת בחיפה
    היצע חנויות הציוד (והתכולה שלהם) קצת עלוב. ככה המצב בכל הצפון.
    המעיל שחיפשתי זה מעיל הקיץ של חברת KNOX. היחיד שמביא אותו זה איי.די.מוטורספורט, ולך תמצא יום באמצע השבוע להגיע אליהם.
    (2017) BMW R1200GS

(1979) BMW R100/T

ציטוט נכתב במקור על ידי diesel צפיה בהודעה
    כנראה שמזמן לא ביקרת בחיפה
    היצע חנויות הציוד (והתכולה שלהם) קצת עלוב. ככה המצב בכל הצפון.
    המעיל שחיפשתי זה מעיל הקיץ של חברת KNOX. היחיד שמביא אותו זה איי.די.מוטורספורט, ולך תמצא יום באמצע השבוע להגיע אליהם.
    כנראה באמת לא ביקרתי לאחרונה :-) לא ידעתי בכלל ש KNOX מיובאים לארץ, אם אין הפצה אכן זו בעיה אתה צודק.
    זה כמו חלק מהמותגים שאני מביא שאין להם הפצה וזה על מנת לתת מחיר חו"ל בלי עוד יד בדרך ;-).
    תברר אם הם יכולים לשלוח רק תוודא מידה
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162