מצטרף להמלצה על ל.כ
הכלים של ל.כ. הם באיכות בינונית (אגב, הסטים הישנים היו באיכות יותר טובה).
למכונאי חובב זה יכול להספיק.
בנוסף,
מכיוון שהם היבואן, הם מוכרים בקצת יותר יקר מאשר חנויות שהם מפיצים אליהן (כדי לא לייבש אותן).
אני קונה את הסחורה שלהם (לא רק כלי עבודה) מחנות אספקה טכנית בפתח תקווה. בד"כ בקצת יותר זול, ועם אתר הרבה יותר מוצלח, שבו גם מופיעים מחירים.
בראנד אספקה טכנית
מצטרף להמלצה על ל.כ
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

אני מדבר על כלי העבודה הידניים שלהם. מפתחות, בוקסות וכו.... (מודה שקראתי רק את התגובה שלך ואת הכותרת למעלה ופיספסתי קצת).
הכלים החשמליים שהם מוכרים לא תמיד כאלה זולים, אלא אם יש איזה מבצע מיוחד.
ולא יכול לערוך,
אבל הכלים של סיגנט של היום רחוקים שנות אור ממה שהם היו לפני עשור, ולמעשה מדובר היום במותג מדבקה שמיוצר איפה שהוא במזרח (אני נזהר מלכתוב סין). עדיין הם לא זבל, אבל כבר מזמן לא כלים מקצועיים כמו שהם היו פעם (אגב, גם בתקופת הזוהר הם לא היו ברמה של חברות כמו beta, או kingtony, אבל הם נתנו אחלה תמורה לשקל).

יש שם קשת מחירים רחבה ומבחר מספיק גדול כדי שיהיה אפשר לבחור את רמת ההשקעה של הקניה. מחירים תמיד טובים. תמיד יהיה שם איזה מבצע שווה (ואת זה אני יכול לומר אחרי שאני מכיר אותם כבר שנים. עוד מהימים שהם היו נמצאים בהרצל בתל אביב).
מבחינת המותגים שפעם היו יותר והיום הם פחות. ככה או ככה, בין אם זה נכון ובין אם לא. למשתמש הביתי הממוצע זה יותר ממספיק. הרבה יותר ממספיק..
באופנוע אולי כן (כאן יש משמעות לדיוק), אבל בג'יפ כבר יצא לי לשבור ידית כוח ובוקסה שלהם.
כשהם עוד ישבו ליד צריפין הייתי קונה מהם המון. בשנים האחרונות אני קונה מחנויות שהם מספקים להם וזה תמיד יותר זול (אותו קטלוג). כלים חשמליים אני קונה פעם ב.... ואז אני עושה כבר עבודת מחקר לגבי מבצעים ומחירים.

עזוב שטויות, תקנה מארה"ב. המרת מטען לרשת ישראלית זה סיפור של 20 דקות עבודה. או מאה שקל למעבדה או קצת יותר למטען 220V מקורי( 200 שקל בערך באמזון אנגליה). קניתי מילווקי פיול 18 , ב 1500 ש"ח כולל משלוח מאיביי. אולי אפשר בפחות. אז ויתרתי על קייס, והסתפקתי בסוללה אחת של 5AH. אבל לקנות את הערכה השלמה בישראל עולה 4500 ש"ח. בתמורה קיבלתי מפתח אימפקט רטיטה עם 1900 NM כוח פריצה.
נערך לאחרונה על ידי levil; 09-10-2019 בשעה 20:06.
אמזון ארהב חזרו לשלוח כלים של דיוולט , למי שמעוניין. המטען אומנם 110v, אבל המחיר בהחלט מפתה , (היות שאמאזון המוכר, המס משולם במועד המכירה , אין הפתעות נוספות) וכמובן השירות שלהם.
https://www.amazon.com/DEWALT-DCK720.../dp/B01NGWUBM7
קומבו אחד לדוגמא כ 2300 שח עד היד.
כמובן אם בוחרים כלי אחר , לשים לב שכתוב. Ship and sold by Amazon. ,
ולא צד שלישי
Sent from...
אני אף פעם לא מצליח להבין בשביל מה הם דוחפים שם תמיד את הפנסים המטופשים האלה.

האימפקט בחבילה של דיוואלט זה 1/4 קטן וחלש ולא מתאים לעבודת מכונאות.
אני אחלוק עליך.
השימוש היחיד שאני עושה עם אימפקט במכונאות, הוא לצמצם זמנים בשיחרור וסגירת ברגים.
את הפתיחה הראשונית, והסגירה הסופית אני עושה ביד.
מעבר לכך, באופנוע, גם אימפקט יחסית חלשה תטחן טוב טוב לא מעט ברגים (הרבה ברגים דקים, בתוך הברגות אלומיניום).