מה הבעיה עם dhl
motoin.de
שולחים לארץ, ועובדים גם עם ups, אבל המחיר בהתאם.
חייב לציין שלא הזמנתי ממוטואין עם שילוח לארץ, אלא רק למקומות באירופה שעבר בלי תקלות. כשהתקמצנתי וניסיתי לחסוך ולשלוח עם dhl (הדואר הגרמני) תמיד היו בעיות, גם בקניה מ motoin.de וגם fcmoto.
מבין כל אופציות השילוח, משלוח מאמזון, היה הדבר הכי טוב שיצא לי להשתמש. מגיע תוך פחות משבוע, עם שליח עד הבית, בלי שום עיכובי מכס ושטויות למיניהן.
לא יודע... רק אומר שבכל ההזמנות שהשתמשתי בהם (לרוב כשהתקמצנתי על עוד יורו או שניים) ולא ב ups היו לי בעיות במשלוח, אם זה משלוח שנתקע כמה חודשים איפשהו (במכס הגרמני, בהפסקת כריסמס), אי התאמה בין מה שנכתב באתר למה שקרה בפועל (החבילה תגיע 'כנראה' היום, או מחר, או בעוד שבוע) או סתם שירות לקוחות מאוד לא שירותי (בלשון המעטה). כשהשתמשתי ב ups לא היו לי בעיות כאלו.
זה לא מדויק.
Dhl זה חברת שילוח (כמו פדקס לדוגמה) אבל dhl זה גם הדואר הגרמני (אם אני לא טועה הדואר הגרמני הופרט ונקנה ע"י dhl, לא בטוח בזה).
Dhl, הדואר הגרמני הוא בסדר גמור, קצת איטי אבל בטח יותר טוב מגורר ישראל, וממש לא מפוקפק.
סליחה על ההקפצה באתי לפתוח אשכול בנושא וראיתי את זה
הזמנתי גם אני קסדה מfc Moto בתאריך 07/10 שנשלחה לדבריהם לאחר חמישה ימים
קיבלתי מספר מעקב וכרגע רשום לי
Di, 16.10.2018 10:05 IPZ-Ffm, GermanyThe shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.israelpost.co.il/itemtrac...?OpenForm&L=EN)
יצרתי קשר עם dhl שאמרו שהחבילה בדרך ודי רשמו מה שכתוב שורה מעל
למישהו פה הגיעה החבילה מאז פתיחת האשכול ? התקדם משהו ?
כן הגיע. עם מספר מעקב זה מגיע בד"כ.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אוקיי , השאלה תוך כמה זמן זה יגיע אליי
זה תקוע ככה מה16.10
תקרא מה ש-moonshield כתב ותיעזר בסבלנות.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
יש לי חבילה מהם שנשלחה ב6.10. ב25.10 השתנה הסטטוס לזה שהחבילה הועברה לבדיקה של המכס. אני מניח שעוד שבוע/שבועיים זה ישתחרר ואז היא תשלח לסניף הדואר.
יש פה שילוב של רשויות שלוקחות את הזמן שלהם...
הבנתי, טוב, הלקח נלמד
אם להיות הכי מדוייקים משלוח החבילות של הדואר הגרמני הופרט לDHL, ככה שאת המכתבים אני מקבל מדוורית על אופניים והחבילות מהוואן של DHL.
בתוך גרמניה השירות של DHL הוא מעולה, מרגע שקניתי מאתר מסויים אני מקבל אי מייל שהם קיבלו את החבילה ומתי היא תגיע ואז מייל ביום ההגעה עם שעה משוערת.
מהנסיון שלי עם שילוח מגרמניה לישראל תמיד החבילה נעלמת ברגע כניסת לישראל ואם יש מזל היא צצה אחרי כמה שבועות.
אעדכן ואומר שקיבלתי מייל חזרה מdhl בו הם אומרים שהמשלוח בהעברה/מעבר אליי (transit) מה16.10 ויגיע אליי עד ל14 לנובמבר ואם עד ל24 לנובמבר לא יגיע אליי המשלוח לפנות ל fc-Moto ולראות מה ניתן לעשות בנושא