עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 48

אשכול: (כ"ע) שאלות לבעלי נסיון בעניין זמני משלוח מאתר FC Moto

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    ואם אין מזל?
    היו לי חבילות ששלחתי לחברים שנעלמו המזל היה שזה היה דברים זולים ככה שהנזק לא היה גדול אבל בגלל ההתנסות הזאת אני לא שולח יותר חבילות יקרות.

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    המשלוח יצא מגרמניה ב-5/10 ומאז נעלמו עקבותיו. הבוקר הסטטוס באתר דואר ישראל עודכן לראשונה לממתין לבדיקת מכס.

פרקטיקה ידועה של דואר ישראל לא לעדכן סטטוסים של חבילות אלא שהיא כבר הגיעה לנקודת החלוקה של הדואר , או כאשר מועבר למרכז עם חשש לעיכוב של המכס. (כאן הדואר לא אשם בעיכוב , ולכן "מפיל" את האשמה על המכס)

Sent from...

Junior Member
    התקשרתי גם למכס, גם הם אומרים שלא ידוע להם שום דבר על החבילה ולא הגיע להם כלום
    אז או שdhl עושים מאיתנו צחוק או שהמכס עושה את זה

Senior Member
    כל מה שDHL יודעים זה שהם העלו את החבילה שלך על מטוס לישראל.
    כל מה שהמכס יודע זה שהוא לא קיבל חבילה כזו.
    אתה מניח שיש סדר מופתי וברגע שנוחתת חבילה כולם יודעים הכל אבל בפועל מגיעות ערימות של חבילות ומחכות עד שיכניסו אותם למיון. אם החבילה שלך יושבת ומחכה שם אז אף אחד לא יודע עליה שום דבר מעבר למה שאתה יודע עליה.

Senior Member
    קיבלתי היום את החבילה, אחרי חודש בדיוק.

שתי הערות רלוונטיות:
    1. FC-moto לקחו ממני 20 אירו על המשלוח אבל שלחו את הכפפות במעטפה רכה. אני חררה אם זה עלה להם רבע מזה.
    2. המכס עצלן. החבילה עברה אצלו, העלות שלה היתה 68 אירו (לפני משלוח) ששווים 78$, היו להם את כל הפרטים המדויקים אבל הם לא הצמידו שומה. יתכן שמבחינתם אירו ודולר זה יחס של 1:1...

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה

שתי הערות רלוונטיות:
    1. FC-moto לקחו ממני 20 אירו על המשלוח אבל שלחו את הכפפות במעטפה רכה. אני חררה אם זה עלה להם רבע מזה.
    2. המכס עצלן. החבילה עברה אצלו, העלות שלה היתה 68 אירו (לפני משלוח) ששווים 78$, היו להם את כל הפרטים המדויקים אבל הם לא הצמידו שומה. יתכן שמבחינתם אירו ודולר זה יחס של 1:1...
    קוראים לשילוח כזה Maxibrief והוא עולה 17 יורו באתר הדואר הגרמני, תוסיף לזה דמי אריזה שחלק מבתי העסק גובים והגעת ל20 יורו

Junior Member

שתי הערות רלוונטיות:
    אני מחכה לקסדה , עלות הכוללת של החבילה היא 430 דולר
    שלחתי שוב הודעה לdhl וקיבלתי הודעה ממוחשבת שהם מתחייבים להביא את החבילה עד ל14 לנובמבר ואם היא לא תגיע עד 24 לנובמבר לפנות לfc-Moto
    המכס עדיין לא יודע על שום חבילה כזאת שנמצאת אצלו וגם דואר ישראל לא
    סביר להניח שזו פעם ראשונה ואחרונה שאזמין דרך Dhl

שתי הערות רלוונטיות:

אכן, מבקר המדינה כבר העיר על זה שהמדינה מפסידה הרבה מיסים ככה. וחלק גדול מהחבילות עובר מתחת לרדאר.
    נקווה שלא יתקנו את זה בעקבות הגירעון הגדול מהצפוי שעלה לחדשות בימים הקרובים.

Sent from...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    קוראים לשילוח כזה Maxibrief והוא עולה 17 יורו באתר הדואר הגרמני, תוסיף לזה דמי אריזה שחלק מבתי העסק גובים והגעת ל20 יורו
    אוקיי, אז fc-moto בסדר והדואר הגרמני גנבים. שלחתי דברים דומים ממספר אתרים בבריטניה וזה עלה רבע... אין למחיר הזה הצדקה, זה משלוח איטי.

ציטוט נכתב במקור על ידי YaronNahum צפיה בהודעה
    אכן, מבקר המדינה כבר העיר על זה שהמדינה מפסידה הרבה מיסים ככה. וחלק גדול מהחבילות עובר מתחת לרדאר.
    נקווה שלא יתקנו את זה בעקבות הגירעון הגדול מהצפוי שעלה לחדשות בימים הקרובים.

Sent from...
    אני כמובן לא מתלונן שאני לא נדרש לשלם מיסים אבל הנחתי שאני דווקא הולך לשלם מע"מ והייתי לגמרי בסדר עם זה.
    עד כמה שאני זוכר, הטענות של מבקר המדינה היו שהחבילות נבדקות מדגמית ולא באופן מלא אבל אני לא בטוח שאני מקבל את זה. יש עלות לא מבוטלת למערך לוגיסטי של מוכסים שיטפל פרטנית במליוני החבילות שמגיעות לפה כל שנה. אם המיסוי על החבילות הקטנות והזולות האלה לא יחזיר את העלות הזו אז לא רק שלא טיפלת בגירעון אלא שעוד הגדלת אותו. במקרה שלי, החבילה לא חמקה במדגם, היא הגיעה למכס, עשו לה ביקורת, ראו את הסכום ולמרות הכל החליטו שלא להצמיד לה שומה...

ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    המשלוח יצא מגרמניה ב-5/10 ומאז נעלמו עקבותיו. הבוקר הסטטוס באתר דואר ישראל עודכן לראשונה לממתין לבדיקת מכס.
    אעדכן שהמשלוח שוחרר היום מהמכס (4 ימים לאחר העדכון המצוטט). האפליקציה של דואר ישראל ממש מגניבה, עדכונים בזמן אמת על התקדמות החבילה.

Senior Member
    לצורך הדיון, אני הזמנתי מmotoin, הם שולחים כמו fc moto.
    אחרי שבועיים וחצי החבילה הגיעה לארץ, כרגע ממתינה למכס.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    חודש וקצת זה לא רע.

הזמנתי לפני חודש מגפיים מfcmoto בעלות כוללת של כ340 דולר, תוך פחות מחודש אצלי ביד בלי מיסים בכלל. יש ויש.

Sent from my S60 using Tapatalk

מבחינתי DHL היו בסדר גמור.
    המשלוח הגיע אתמול, חודש ושבוע אחרי שנשלח.
    לפי האישורים שקיבלתי בדואר, החבילה (סט מזוודות צד) קיבלה אישור של משרד התחבורה בלי שעשיתי כלום לצורך כך.
    חוייבתי רק במע"מ, בדיוק כמו שמחשבון המיסים של איביי צפה מראש.

הדואר היו קצת פחות בסדר, במקום שהמשלוח יגיע ליחידת הדואר בישוב שלי, החבילה הגיעה לסניף המרכזי בירושלים.