אתמול הסתכלתי על הטימקס מבחינת נתונים, והתהיות שלי הן כאלה:
1. עד כמה אנחנו בעד נפח מוגדל של 500 לצורך העניין, לעומת 250? אני שואל נטו משיקולי ביטוח. אך כמובן תוהה איפה היתרונות, מלבד זמינות כוח נוספת, כמובן, שאני מתעלם ממנה כרגע. נגיד שאני רוצה כלי שיתן תאוצה יפה ויהיה כייפי, אבל אני לא בדיוק הולך לשבור איתו את מהירות הקול.. האם קיימיים כלים בתחום ה 40-47כס בכלל ב250סמק, או שרק הסיביאר עם 33כס זה הכי הרבה שאפשר לגרד?
2. עד כמה בכלל אופנוע פרקטי בחורף? אתה מעלה פה נקודה חשובה אחרת שלא ציינתי, אבל יצאתי מנקודת הנחה שמאחר ותמיד אני רואה את כל האופנוענים\קטנוענים תופסים מכסה מתחת לגשרים בחורף, זה לא ממש אפשרי. גם בשלוליות הכי קטנות הרבה פעמים הרכב מאבד מעט אחיזה, אבל פה יש לנו esp...כך שלא הנחתי שזה דבר פרקטי לחורף. יצאתי מנקודת הנחה שבמצבים של גשם אני אסע ברכבת. מה גם, אני לא רואה את עצמי מתעטף במגפיים-מכנסיים-מעיל ועוד שלל דברים רק כדי לא להירטב, נראה לי מסורבל בעליל.
אני נמשיך לאופנוע יותר מאשר לקטנוע, למרות שאני מתלבט בנוגע לפרקטיות - באופנוע אין מקום לאחסן כלום. למשל אם אני עכשיו יש לי מעיל רכיבה, מגני ברכיים ועוד איזה שטות - הייתי יותר משמח שזה תמיד יאוסחן באופנוע. ממש לא להתחיל לטייל עם זה למקום עבודה\הביתה כל היום. היה נראה לי הכי פרקטי שזה יושב באופנוע במושב. כשאני בא לרכב, ניגש ולפני שאני מתניע שם עלי את הציוד ונוסע לדרכי.
אבל לא חושב שזה, כשיקול בודד, היה גורם לי ללכת לקטנוע.
3. איזה ציוד חשוב לקיץ? יש מעיל, קסדה, מגני ברכיים וכפפות? איזה ציוד יש לחורף? מכנסי רכיבה ומגפיים או משהו כזה?
4. נושא הטיפולים - בטימקס נראה שהם נורא יקרים. למה? האם בכל הכלים הטיפולים ככ יקרים שזה אפילו יקר יותר מאשר טיפולים לרכב?
התקציב לדעתי יבוא ממכירת הרכב, ובאיזור ה 30-35k.
זה הטופ העליון, שזה אומר שכל הכסף מהרכב שלי הולך לאופנוע ולציוד.
ברור שאני גמיש ויכול להוסיף, יש לי כסף בצד מהמשכורת והכל, אבל לא יודע אם יש סיבה.