ציטוט נכתב במקור על ידי ronen_sch צפיה בהודעה
ממה שאני מתרשם ממך פה אני חושה שאתה מעדיף אופנוע ולא קטנוע, אומנם אתה יחסית גבוה לישראלי הממוצע אבל אתה רוכב מתחיל כך שכל אופנוע פול סייז יתאים לך.
אני חוזר להמלצה שלי הראשונה, וגם לפה שכתבו מעל, משפחת ה 500 תתאים לך, וה cb500x הוא אחד מהם ויתאים לך מאוד , הוא סוג של אדוונצר, היתרון הוא ישיבה זקופה וראות יותר נוחה לטעמי. ואם אופנוע כביש אז יש ה cb500 האחרים.
בזמנו רכבתי בקו דומה מאוד.
ציוד חשוב שיהיה ציוד איכותי ואטום למים ורוח. אני עד היום משתמש בציוד שנרכש במוטורייב של a-pro ועושה את העבודה במשך כמה שנים.
לגבי מה לובשים , מעיל וכפפות חשוב מאוד. מכנסיים, יש אפשרות לשים מעל גינס דק ויש כאלו שלובשים ישירות, אפשר לשים רק מיגון ברכיים ומעל חליפת סערה.
נעליים, חשוב שיהיו אטומות, לא נעים להגיע עם גרביים רטובות (תחזיק ביגוד ספייר במשרד).
אכסון, הכי נוח ארגז/ים , עלות כ 2000 שח לשני ארגזי צד , 1000 שח לארגז אחורי טוב. (תמיד יש יותר ויש פחות)
תיקי צד או תיק סבל שניתן לפרק בקלות רובם זולים יותר.
תיק גב שיהיה נוח, ואטום למים
תודה על כל המידע!
בהחלט כיסית לי את מרבית המידע שחשבתי שאצטרך (והיתר כנראה יבוא בהמשך בצורה זו או אחרת)
ה cb500x נראה אופציה סבבה לגמרי, הוא על הקצה העליון של a1 וככזה הוא גורם לי להרגיש ש"לפחות אם אני כבר חורג מה250סמק ומשלם כפול בביטוח, אז שיהיה לנצל את זה עד הסוף במגבלת הרשיון"
בכל מקרה, טופס ירוק הוצאתי ואני אתחיל בצעד הראשון - שיעורים.
משם נמשיך ונהיה חכמים יותר. יש לי גם למכור את הרכב, שזה יקח זמן בפני עצמו.
הזמן משחק לטובתי, שכן ה cb500x הוא אופציה יקרה יותר מאשר 250-300 למניהם, וככה אולי המחיר שלו ירד טיפה.
הוא גם אופציה מצוינת מבחינת עלויות ומרווחי טיפולים, שזה לא מובן מאליו (מסתבר)

ציטוט נכתב במקור על ידי הפלג הצפוני צפיה בהודעה
שקול גם אופנוע חשמלי.
לא אוכל דלק,צורך חשמל עם קשית,מהיר,נוח,שקט.
נקודת טעינה בבית ובעבודה.
מסתדר יופי עם הרישיון כי כ"ס לא תופסים כאן.
אה? יש כזה דבר?
ראיתי רק איזו כתבה פעם על כלי ממש חזק של 70כס~ ומבירור חוזר לא ראיתי שיש מחירים לדברים האלה. תוכל להרחיב?