ציטוט נכתב במקור על ידי ChocolateFigure צפיה בהודעה
נשמע טוב, הבעיה היא שאני לא חובב אופנועים איטלקיים (גם לא ברכב, יחד עם צרפתים), משום שהם גם ברובם נחשבים יוקרתיים יותר, לכן יקר יותר להחזיק אותם ובמבחני אמינות הם נמצאים במקום די נמוך, מה גם ש1100 זה קצת יותר ממה שאני מחפש, אבל תודה, אשקול.
לא כל איטלקי יקר להחזיק, באיטלקי הקודם שהיה לי האחזקה היתה יקרה בטרוף ובשילוב יבואן לא ישר בלשון המעטה האחזקה היתה עוד יותר יקרה, לעומת זאת ב MV טיפולים כל 6000 (זה קצת מתסכל) אבל עלויות אחזקה כמו כל אופנוע יפני אחר, מהאמירה ש 1100 סמ"ק זה קצת יותר ממה שאתה מחפש זה נשמע כאילו הנפח הזה הוא "over kill" בשבילך, לדעתי (וזאת כמובן הדעה שלי ולכן כל האופנועים שלי הם בהמות עתירי נפח) ככל שהאופנוע עם יותר סמ"ק ויותר מומנט הוא יותר קל לרכיבה והכי קרוב לאופנוע אוטומט מכיוון שאין צורך לשחק יותר מדי עם ההילוכים ולשמור את האופנוע בסל"ד גבוה כמו עם כל אופנועי ה 600, כמובן שעם אופנוע חזק קל להכנס למצבים שיהיה קשה לצאת מהם, אבל גם עם אופנוע קטן יותר ניתן להגיע אליהם.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה בבחירת אופנוע, רכיבות טובות וזהירות ותזכור כלל שאני בדרך כלל פועל לפיו, הזול בסופו של דבר יוצא יקר, תמיד תקבל מה שאתה משלם עליו.