בגדול ישנן הפרעות פסיכיאטריות שאינן מהוות גורם מסכן וישנן הפרעות שכן.
להבנתי תצטרך לגשת לפסיכיאטר ולהביא אישור כשירות מזן כזה או אחר על מנת שיאשרו לך הוצאת רשיון.
שלום חברים. יש לי בעיה קטנה עם הטופס הירוק.
אחרי הוצאת טופס ירוק לרישיון A1, עברתי בדיקת עיניים בלי בעיה. הבעיה הייתה אצל הרופא משפחה - הוא ראה שבעבר הייתי אצל שיחות עם פסיכיאטר - וקבע לסמן V על "האם היה בעבר מטופל אצל פסיכיאטר". במשרד הרישוי, ראו את הסימון הזה ומבקשים ממני להמציא אישור שאני "בסדר". השאלה היא - אם אישור כזה אפשר לקבל מרופא משפחה, או רק מפסיכיאטר? האמת, שחשבתי שזה היה ממש מיותר שהוא סימן V שם. כל אחד היה פעם בשיחה אצל פסיכיאטר - אז מה? זה לא אומר שאני אדרוס אנשים עם האופנוע בגלל זה.
בגדול ישנן הפרעות פסיכיאטריות שאינן מהוות גורם מסכן וישנן הפרעות שכן.
להבנתי תצטרך לגשת לפסיכיאטר ולהביא אישור כשירות מזן כזה או אחר על מנת שיאשרו לך הוצאת רשיון.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אתה צריך להביא אישור מבעל טעם בעניין .
פסיכיאטר בלבד , זה נקרא הערכה פסיכאטרית.
במקרה שלך תצתרך להסביר לו שזה עבור רשיון , לרוב משרד התחבורה נותן לך איזה המלצה מהפסיכיאטר הוא מבקש.
ולא חבר , לא כל אחד היו אצל פסיכיאטר .
יש הרבה אנשים שהיו אצל פסיכולוג , לא כל אחד היה אצל פסיכיאטר.
תחשוב שאת מוציא רשיון לנשק ארוך![]()
MB Vito 3.2L V6
Skoda Kodiaq TDI 2.0L 4x4
אין לי אופנוע גוועלאד
תודה חברים. הבעיה עם פסיכיאטר היא, שאני לא נמצא בטיפול קבוע אצל שום פסיכיאטר. ולכן, אם אני הולך לפסיכיאטר זר שלא מכיר אותי - הוא דורש קודם להכיר, לעשות כמה פגישות, ורק אז לתת אישור לרישיון נהיגה. שזה קצת באסה. אני לא יודע איך להסביר את זה במשרד התחבורה, הם לא יקשיבו לי, הם עקשנים. כנראה שצריך להתחיל לפתח קשר מסוים עם פסיכיאטר, שיסמוך עליי ויכיר אותי ואז ייתן אישור בלי פאדיחות.
לך לפסיכיאטר שהיית אצלו בעבר ומכיר אותך...
לא, זה לא ״באסה״. בסאה יהיה כשתפגע במישהו. אף אחד פה לא יודע (ולא אמור לדעת) מה היה לך ואיזה טיפול קיבלת. המון תרופות פסיכיאטריות לא מאפשרות נהיגה.
QUOTE=אליה0;133570]. אני לא יודע איך להסביר[ את זה במשרד התחבורה, הם לא יקשיבו לי, הם עקשנים.[/QUOTE]
הם עקשנים וטוב שכך. רכב זה עניין רציני. אנשים מתים מזה.
Sent from my iPhone using Tapatalk