תוצאות 1 עד 15 מ 20

אשכול: חוזר לכביש משטח וזקוק לכמה עצות

תצוגה בשכבות

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    למה דווקא 600 סופרספורט? האם זה כלי ליומיום? מדובר בכלים קטנים, הכי חדים ועצבניים, לטעמי אם מתעקש על סופרספורט אז כבר ללכת לליטר שהם פחות קופצניים בתגובות, יותר כבדים ועם יותר מומנט בנמוכים ליומיום, אני בכלל הייתי שוקל נייקד חזק.
    האופנוע לא בדיוק ליום יום ,אני כן מתכוון ליסוע איתו לחדר כושר לפעמים או לפאב הקרוב אבל בעיקר טיולי שישי שבת על כביש הצפון ,לבד או עם מורכבת לפעמים
    ואחת לשבועיים בערך רכיבת לילה באמצא השבוע שהמטרה בה היא לתת גז במחלפים ישרים שהכביש ריק ואפשר לתת לגוף מנת אנדרנלין שמרגיעה לתקופה..
    לסידורים קטנים וליום יום אני מתכנן לרכוש קטנוע פשוט ואמין בכמה אלפים

לגבי אופנוע ליטר , אני מאוד רוצה אבל אני לא יודע כמה אני מוכן. לפני שנה בערך ירדתי מהכביש לשטח בעקבות תאונה וטרואמה מאסלפט , עד היום אני רוכב "פחדן" לעומת מה שהייתי לפני התאונה ... אך עם זאת הרבה יותר מיומן לאחר שנה של אנדורו בשטח לא קל
    כמו שאמרתי היה לי סינגל 650 דוש ורכבתי דיי בקיצוניות על CBR500R ודיוק 390 ולא הרגשתי שום איום או ריגוש מסמר שיער
    עברו לי מחשבות על אופנועים בסגנון אמטי07 SV650 ודיוק 690 אבל אני חושב שאני ימצא אותם מאוד מהר ואמצא אותם כלא מספיק מרגשים ברכיבה ספורטיבית
    יש לי אפשרות החלפה היום על האופנוע שטח שלי R6 2004 שטוענים שמטופל ומצב מצויין (חייב לעשות בדיקה כמובן)
    וזה סוג של חלום נעורים מבחינת מראה וסאונד ,מצד שני כמעט 200 אלף קמ ו14 שנה על הכביש עושים את שלהם
    איזה עוד אופנועים יכולים להתאים לי על פי מה שאני מתאר ? ובתקציב של עד 35 אש"ח

עוד הדגשה:אני מספיק בוגר כדיי להבין שאני עוד לא מספיק בוגר
    סגנון הרכיבה שלי עדיין מערב פוזה וסיכונים לפעמים מיותרים ,כל אופנוע שיש לי אני מרגיש צורך לקחת לקצה ,אני מפחד שעל ליטר בלי מספיק נסיון ושיקול דעת אחראי אני יכנס לסטטיסטיקה של החברה בניי ה20 פלוס שנשארו באותו גיל...
    נערך לאחרונה על ידי 1click; 10-11-2018 בשעה 21:07.