אם אנחנו עונים ברצינות, אגלה לך סוד - לאף אחד לא אכפת כמו שאתה חושב. זה מוכח. בן אדם פשוט מהרחוב לא משנה לו אם זה ג'וירייד או דאונטאון, סיביאר 125 או פיירבלייד. רוב האנשים רואים אופנוע וחושבים שזה אופנוע, זה הכל. לנו כרוכבים זה משנה כי לרוב אנחנו שואפים ליותר, זה חלק מתרבות הצריכה שלנו, אז מן הסתם שאתה תהיה יותר מודע לזה ותחשוב שהכלי שאתה רוכב עליו "לא טוב מספיק".
הכל בסופו של דבר מסתכם ברצון ובשימושים שלך. אם ה-125 מספק אותך ואת הצרכים שלך, מה טוב. אם אתה אוהב טיולים ארוכים בהרכבה ומרגיש מגוכח להזדחל על 80 בנתיב הימני כשאתה יורד לאילת בעוד טיול סוף שבוע אז כן - שדרוג בהחלט יכול להטיב לך. בסופו של דבר דו גלגלי, בנוסף להיותו מושא תשוקה, הוא גם כלי רכב שאמור להביא אותך מנקודה א' לנקודה ב' בצורה יעילה, נוחה וזריזה. הייתה לי את אותה ההתלבטות בנוגע לכלי שדורש רשיון A (למרות שהלכתי לשיעורים) ובסוף נשארתי עם 500 סמ"ק כי לשימושי היומיום שלי הוא מספיק והאמת שגם 250 היה עובד בסיטואציה שלי. כל אחד והשיקולים שלו.

ולשאלה שלך לגבי למה עדיין אנשים יעשו רשיון ל-A2 - מחיר רכישה בד"כ נמוך מ-250 ומעלה (אם מדברים על יד ראשונה), בנוסף לכך שאין מינימום שיעורים נדרש לבעלי רשיון רכב מעל 3 שנים ובגדול אתה יכול לעשות שיעור אחד במגרש ולגשת לטסט. (כאשר בתכלס רשיון A1 יעלה במקרה הגרוע אולי אלפייה יותר והדלתות שהוא יפתח לעומת A2 הן שמיים וארץ. אותו ארגומנט שקשה לי להבין כמו אלו שבוחרים לרכב על 250 סמ"ק בגלל ההפרש במחירי הביטוח כאשר בשיא הכנות כשזה שבור לתשלומים לשנה זה לא מורגש ואני מדבר כסטודנט שעובד חצי-משרה ומתחזק אופנוע שנחשב "כבד" לפי הביטוח).