עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 40 מ 40

אשכול: גניבת אופנועים וטיפול הרשויות

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    גם לגנב לא מגיע למות! כן מגיע לו עונש ארוך ומרתיע. אבל לא מוות. אנחנו לא באירן וטוב שכך.
    איזה טירוף על איזה שטיות אפשר למות בימנו.
    אני מקווה שמיצו את הדין עם זורק הדיקט אשר רצח במו ידיו 2 אנשים. שוטרת ורוכב. לא הייתי מודע כלל למקרה זה. הזוי!
    כל כך מיותר.
    בעולם שלי ברזלים לא שווים חיי אדם.

בארצנו הקטנטונת עם כל המופרעים שבה ויותר חמור כל מני מפגעים בהחלט יש מקום למשטרה חזקה.
    אדם שלא נשמע להוראת שוטר לעצור צריך לדעת שיש לו הרבה מה להפסיד והוא יכול למצוא את עצמו על הרצפה במקרה של נסיון בריחה.
    כך גם בנוגע להתנגדות למעצר שלא פעם עולים סירטונים על קוף תורן שמתנגד למעצר וכל גן החיות (השכונה) מגיעה "לשוחח" עם השוטר ולצעוק שהוא מכאיב לו.

אני בעד שוקר חשמלי אלות וניגוחים בייחוד כיום בעידן שהכל מתועד וקצת יותר קשה לטעון אני לא אשם.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    בארצנו הקטנטונת עם כל המופרעים שבה ויותר חמור כל מני מפגעים בהחלט יש מקום למשטרה חזקה.
    אדם שלא נשמע להוראת שוטר לעצור צריך לדעת שיש לו הרבה מה להפסיד והוא יכול למצוא את עצמו על הרצפה במקרה של נסיון בריחה.
    כך גם בנוגע להתנגדות למעצר שלא פעם עולים סירטונים על קוף תורן שמתנגד למעצר וכל גן החיות (השכונה) מגיעה "לשוחח" עם השוטר ולצעוק שהוא מכאיב לו.

אני בעד שוקר חשמלי אלות וניגוחים בייחוד כיום בעידן שהכל מתועד וקצת יותר קשה לטעון אני לא אשם.
    מקווה שאתה ציני.. במדינה שלנו אתה מראש אשם עד שמוחכת חפותך, אזרח שומר חוק או לא, מספיק שתהיה בזמן ובמקום הלא נכונים ושוטר כלשהו יחליט שאתה מתאים לתיאור או שלדעתו ביצעת עבירה ובום קיבלת טייזר בתחת, או דיקט לראש.
    מילא אם היו עושים מיונים ברמה, אבל כשכל כפרה נהיה שוטר הם בהחלט צריכים להיות תחת פיקוח הציבור.

Sent from my S60 using Tapatalk

Senior Member

אני לא חושב שיש מקום באוכלוסיה שלנו לאנשים שחושבים שזה לגיטימי לברוח משוטר.
    הבעיה מתחילה כשאתה נותן את השיקול של הפעלת כח לשוטרים שלא שונים בהרבה מאותם אנשים שהם אמורים לתפוס.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ציטוט נכתב במקור על ידי Delirious1989 צפיה בהודעה
    מקווה שאתה ציני.. במדינה שלנו אתה מראש אשם עד שמוחכת חפותך, אזרח שומר חוק או לא, מספיק שתהיה בזמן ובמקום הלא נכונים ושוטר כלשהו יחליט שאתה מתאים לתיאור או שלדעתו ביצעת עבירה ובום קיבלת טייזר בתחת, או דיקט לראש.
    מילא אם היו עושים מיונים ברמה, אבל כשכל כפרה נהיה שוטר הם בהחלט צריכים להיות תחת פיקוח הציבור.

אם הוא ציני, אני לא.
    קודם כל, גם בחו"ל שוטר יכול לעצור אותך כי אתה לא "בא לו טוב" או נראה לו חשוד/מחשיד.. גם בארה"ב שהסלוגן to protect & to serve תלוי בפונט מודגש בגדול בכל תחנת משטרה, השוטרים יכולים לעצור לעקב ולזרוק למעצר שווא אזרח סרק (או מעצר סרק אזרח שווא?... לא זוכר, מזמן לא ראיתי גבעת חלפון אז..)
    שנית, מיונים ברמה או לא, לך תהיה שוטר ותראה כמה החיים שלהם לא בדיוק מוזלי (יש לי כמה וכמה חברים/מכרים שם, והם לא בדיוק ה"כפרה" הקלאסיים).
    וכן, צריך גוף אוכף חזק שמגובה במערכת משפט מענישה, לא רופסת כמו שיש היום.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    אני לא חושב שיש מקום באוכלוסיה שלנו לאנשים שחושבים שזה לגיטימי לברוח משוטר.
    הבעיה מתחילה כשאתה נותן את השיקול של הפעלת כח לשוטרים שלא שונים בהרבה מאותם אנשים שהם אמורים לתפוס.
    אתה מוזמן להצטרף למשטרה ו"להעלות את הרמה", וכן - צריך ללכלך את הידיים מדי פעם כדי לתפוס את התולעים בתוך החרא..

בטוח שלא כולם כפרה קלאסיים ובתוך כל ערמת חרא אפשר למצוא כמה גרעיני עגבניות נוצצים. לא בדקתי סטטיסטיקות אבל כשמשטרת ישראל מפרסמת דרישות קבלה שכוללות 12 שנות לימוד, אתה מבין שהרמה לא גבוהה במיוחד, תוסיף לזה פרקליטות שמחפשת סגירת תיקים בכל מחיר ויש לך שילוב מושלם למערכת "צדק" שמתאימה יותר למשטר של סדאם חוסיין.
    אלה האיכותיים שמקריבים המון כדי לשרת ולהגן על הציבור באמת? מצדיע להם והלוואי והיום לנו עוד כאלה.

שיהיה, ואפשר לראות את זה הפוך - בכל סלסלת/ארגז פירות/ירקות יש כמה רקובים. גם בצבא וגם בכל גוף גדול אחר.
    להגיד שכוווול המשטרה חרא, זה ממש לא בכיוון. וסליחה, אבל אני אף פעם לא "נפלתי"/"נפל עלי" שוטר כפרה עבד-כי-ימלוך שהשפיל אותי ועשה דווקא. אולי בגלל צבע עור/עיניים?

ומבחינתי לקבל אלה בראש מכח שיטור שהוזעק משכן עירני בגלל שהסתובבתי אפילו בחצר שלי בחושך, זה מבחינתי - נזק משני מזערי... אני מעדיף את זה מאשר את המצב כיום שכל גנב/שודד עושה מה שבא לו ואם תופסים אותו על חס לא מכים בו ועושים אותו שניצל, והוא משתחרר אחרי יומיים..
    וכמו שאומר אחד השכנים שלי הטריפולתאי מנתניה שהיום הוא בכיר בחברת חשמל - "שהלכתי סתם ברחוב פעם אחת בערב בנתניה כשהייתי בן 18, עצרו על ידי מדורניקים ואחרי שאלה~שתיים הכניסו לי מכות, וואלה אולי היה מגיע לי, וחבל שאין אותם היום!!!"

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציטוט נכתב במקור על ידי Delirious1989 צפיה בהודעה

ממש לא ציני.
    עיכבו לא פעם ואפילו קיבלתי דו"ח שווא על פלאפון.
    מעולם לא הרמתי קול על השוטר ותמיד הגבתי בנימוס וכמובן שמעולם לא ניסיתי לברוח גם כשידעתי שאני הולך להפרד מהרשיון לתקופה לא מוגדרת.

ברגע שאתה מדבר בנימוס ולא מחפש צרות אף שוטר לא יזרוק עליך דיקט יאזוק אותך או כל שטות אחרת.

במקרה שאיתרע מזלך ואתה עונה לפרופיל של אדם שנדרש לחקירה או כל דבר אחר אז רצוי ללכת ללא התנגדות ואני בטוח שאף אחד לא יכה אותך כל עוד תדבר בנימוס.

הציניות היחידה פה השימוש במטאפורה של בעלי חיים המהווה עלבון לחיות.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ממש לא ציני.
    עיכבו לא פעם ואפילו קיבלתי דו"ח שווא על פלאפון.
    מעולם לא הרמתי קול על השוטר ותמיד הגבתי בנימוס וכמובן שמעולם לא ניסיתי לברוח גם כשידעתי שאני הולך להפרד מהרשיון לתקופה לא מוגדרת.

ברגע שאתה מדבר בנימוס ולא מחפש צרות אף שוטר לא יזרוק עליך דיקט יאזוק אותך או כל שטות אחרת.

במקרה שאיתרע מזלך ואתה עונה לפרופיל של אדם שנדרש לחקירה או כל דבר אחר אז רצוי ללכת ללא התנגדות ואני בטוח שאף אחד לא יכה אותך כל עוד תדבר בנימוס.

הציניות היחידה פה השימוש במטאפורה של בעלי חיים המהווה עלבון לחיות.
    לוקי, אני מאוד מעריך אותך ואת התגובות שלך, אבל אתה לא שייך לקבוצות המיקוד המשטרתיות. מי ששייך לקבוצות האלו לא צריך להרים קול על שוטר, או אפילו לעבור על החוק בשביל לזכות להרגיש את הצד המעליב של האלימות.