תוצאות 1 עד 15 מ 15

אשכול: שאלה על הורדת הילוך ובעיה בהילוכים?

צפייה משולבת

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי FriendlyR צפיה בהודעה
    אני לא מצליח גם לבלום עם הקדמי וגם לרדת הילוך עם גז ביניים, הדבר הכי הגיוני שחשבתי עליו ועבד טוב זה לעזוב מצערת,לתת לסלד לרדת+נגיעה קלה של בלם אחורי ואז לרדת הילוך עם גז ביניים. שילוב של בלימת מנוע ובלם אחורי.
    שני דברים מקשים עליך:
    הראשון, תמיד תזכור שאופנוע אוהב גז. לעזוב גז ולתת לאופנוע להתגלגל פוגע בהתנהגות הדינמית שלו. אופנוע אוהב להאיץ או לפחות להיות בגז קבוע. במעבר בין האצה לבלימה האופנוע "מתנדנד" על המתלים ורצוי לצמצם למינימום זמן את מעבר העומס בין האחורי לקדמי וחוזר חלילה.
    השני, גז ביניים. ההתעקשות שלך לגז ביניים לא מועילה לך. האופנוע ידע להסתדר היטב גם ללא גז ביניים.

אם אתה רוצה לשפר את הבלימה שלך: בשלב הראשון, תבלום עם קלאץ משוך. תבלום עם הקדמי. אחרי שתשלוט בבלימה עם הקדמי תוסיף את הבלם האחורי. רק אחרי זה תתחיל לשחק עם הורדת הילוכים תוך כדי.

איללכא...ורכב במשנה זהירות

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    הבלימה והורדת ההילוך לא אמורים להיעשות יחד, אבל זה דבר שקורה אחד אחרי השני בשבריר שנייה, עניין של תרגול. הורדת הילוך הדרגתית ולאחר מכן המשך בלימה ואם יש צורך להוריד עוד הילוך.
    הבנתי, תודה רבה!

ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    שני דברים מקשים עליך:
    הראשון, תמיד תזכור שאופנוע אוהב גז. לעזוב גז ולתת לאופנוע להתגלגל פוגע בהתנהגות הדינמית שלו. אופנוע אוהב להאיץ או לפחות להיות בגז קבוע. במעבר בין האצה לבלימה האופנוע "מתנדנד" על המתלים ורצוי לצמצם למינימום זמן את מעבר העומס בין האחורי לקדמי וחוזר חלילה.
    השני, גז ביניים. ההתעקשות שלך לגז ביניים לא מועילה לך. האופנוע ידע להסתדר היטב גם ללא גז ביניים.

אם אתה רוצה לשפר את הבלימה שלך: בשלב הראשון, תבלום עם קלאץ משוך. תבלום עם הקדמי. אחרי שתשלוט בבלימה עם הקדמי תוסיף את הבלם האחורי. רק אחרי זה תתחיל לשחק עם הורדת הילוכים תוך כדי.

איללכא...ורכב במשנה זהירות
    אני מתעקש לגז ביניים כי זה נותן לי לרדת הילוך בצורה מהירה וחלקה יותר, לבלום עם הקדמי וקלאץ' משוך זה קל, ואני שולט היטב בבלימה עם קדמי ואחורי יחדיו, אבל אני מניח שהדרך הקלה היא לא בהכרח הדרך הנכונה לרכיבה מקצועית או בריאה לאופנוע . אקח את זה לתשומת ליבי, תודה רבה על העזרה