אותי מעניין למה הם לא עושים יותר סרטונים כמו פעם... אני שונא לקרוא כתבות, תמיד יותר כיף לראות סרטונים, ועוד שזה קשור לאופנועים והכל בעברית.
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
מה עם מבחן השוואתי חומר ירוק מקומי מול חומר חום הולנדי?
או נגיד: ג'ים בים VS ג'ק דניאלס?
והכל כמובן בשילוב רכיבה על TSX?
ככה אפשר יהיה לתת באמת פרספקטיבה הוגנת לכל הנמדדים, וכמובן לאיכות הבוחן.
הציטוט הדי מוכר של מארק טווין בן המאה ה19 :“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
עיתונאות עצמאית ואוביקטיבית זה מושג אוטופי שלא באמת היה קיים אף פעם.
במחצית השניה של המאה הקודמת, עיתונים מסוימים במערב נהנו מחופש רגולטורי והיו מסוגלים לתמוך את עצמם כלכלית ממכירת העיתונים עצמם ולכן היתה להם מחויבות מסוימת לקוראים שלהם (בדגש על המסוימת). אנשים, מצידם, קנו עיתונים ותמכו במערכת הזו משום שזו היתה הדרך היחידה שלהם לקבל אינפורמציה על מה שמתרחש מחוץ למעגל המצומצם שלהם.
אנחנו לא שם.
אנשים לא זקוקים לעיתונים בשביל להתעדכן במה שקורה בעולם והם לא מוכנים להוציא כסף על עיתונים. עיתונים נמכרו לידיים פרטיות, הם תלויים בפרסומות והמחויבות שלהם היא בראש ובראשונה לאינטרסים של הבעלים שלהם ושל המפרסמים.
מהצד השני, העולם הגדול פתוח בפני כולם. כל אדם מסוגל לפרסם את הדברים שיש לו להגיד ולחשוף אותם בפני כל העולם. אם אני מעוניין באינפורמציה בנוגע לכל דבר, אני יכול לדלות ולהצליב אותה מהמון מקורות.
העולם משתנה והביקורות האלה פשוט לא חשובות כמו פעם... לא לצרכנים ולא ליבואנים.
נערך לאחרונה על ידי JohnnyDough; 02-01-2019 בשעה 18:46.
אולי דווקא בגלל השינוי בתרבות צריכת המידע הבקורות האלו חשובות יותר מאי פעם.
לכל שלושה רוכבים יש 4 דיעות. דיעות מהפורום קשה מאוד לסנן כי אתה לא יודע מי עומד מאחוריהן.
דיעה של אביעד, לצורך העניין, על אופנוע הרבה יותר רלוונטית כי הוא רוכב ויודע לרכב על GSXR1000, KTM125, YAMAHA300 ואופנוע טרייל באותו היום ועוד לפני ארוחת הצהריים.
גם אני יודע לרכב על כולם- אבל הדיעה שלי לא משתווה לשלו כי אין לנו אותו נסיון רכיבה, בטח שלא את אותו נסיון כדי להשוות מול כלים אחרים, ואני יכול להיות סתם ילד בן 14 שאין לו רשיון לאופניים עם גלגלי עזר. אביעד, לעומת זאת, כולנו יודעים איזה רוכב עומד מאחורי הכתב. יש רוכבים טובים ממנו ופחות טובים ממנו אבל אצלו אתה יודע מי הגה את מה שנכתב ויש לזה משקל.
* לא נכנס במאומה לעניין של "האם משלמים להם או לא". זה ממש לא העניין ולא ענייני, רק רציתי להגיב על המשפט האחרון.
היכולת לצבור, לסנן ולהצליב מידע בין מקורות שונים הוא חלק מהכישורים שאנחנו נדרשים לפתח בעת הזו...
זה ברור לחלוטין שבעלי מקצוע ובעלי נסיון רב מסוגלים לספק תובנות אוביקטיביות ביחס לנושאים שהם בתחום ההתמחות שלהם (וזה נכון לא רק לפולגז ולא רק לאביעד אלא בכלל), השאלה היא איך אני יכול לקבל את האינפורמציה הזו מבלי שיש לי היכרות אישית איתם והפלטפורמה העיתונאית לא מסוגלת להעביר לי את זה.
אני יודע אם הסיבה שאתמול בחדשות רינה מצליח שפכה ארס על ציפי ליבני והגנה על אבי גבאי נובעת מההבנה האוביקטיבית והמקצועית שלה את המציאות? אולי כן ואולי לא אבל אבל אמנון אברמוביץ' עשה בדיוק ההפך, שפך ארס על אבי גבאי והגן על ציפי לבני. אם הייתי חבר שלהם ותופס אותם לשיחה בצד כנראה שהיה מושג לא רע לגבי תפיסת המציאות האוביקטיבית שלהם אבל אני לא, אין לי איך והפלטפורמה התקשורתית לא מאפשרת את ההעברה של המידע הזה בלי לשרוף את השליח.
ME TOO#
בגדול שייך לנברני טקסט אבל לצבירת מידע ראשוני או תפעולי אחפש וידיאו -ואז רוב מה שמוצאים הוא חירטוטים של רבזילה ודומיהם...
אדם שיודע לכתוב על אופנועים יכול להחזיק אותי גם במאמרים של 3000 מילה כמו כלום.
לגבי כתבות תוכן (וידיאו או טקסט) איכותיות אין לי שום ציפיה ואני די מלא הערכה אפילו.
אני יודע כמה זמן לוקח להוציא מאסטרפיס או וידיאו שירתק אותך מהרגע הראשון.
זה דורש המון זמן מעבר לכישרון ובשורה התחתונה- כי תמיד מגיעים לשם, אנחנו בישראל ולא בממריקה.
בציון יש עשירית רוכבים תפרנים שבקיאים ברכישות מושכלות שהכל יקר להם (בצדק) .
לא רואה איך אפשר להצדיק 100 תכנים איכותיים בשנה ולהתקיים מפרסומות באתר עם 10,000 יוניק בחודש וגם לא מ 100K -אם העלבתי מישהו.
לא מבין את הקסם - לא מצד המפרסם ולא מהצד שמשקיע ולכן גם אם נדמה שיבואן מסויים קיבל בדגם מסויים חוות דעת מלטפת זה בסדר.
זה בסדר גמור אפילו, כי אחרת לא היה כאן כלום.
לא היתה שום כוונה לרחרח, אלא להסביר שמדובר בקסם כשבצד השני השקעה עצומה ולכן התלונות לא מתאימות.
שתגדלו תרוויחו ותעשו מליונים.
לאן נעלם נימי נומי..?.
השותף בכיר במבחנים..
האם אביעד נשאר לו לבד.?
מצטרף לקריאה הנרגשת .
חי ממבחן למבחן .
צאו"
בקיצור, אפשר לסכם את זה בשאלה לאביעד...
למה לא מתפרסמים יותר מבחנים?
היבואנים לא משתפים פעולה ולא משחררים כלים?
מחסור בכח אדם?
או שבאמת - חוסר עניין לנושא מצד פולגז? שיקולי עלות-תועלת שלא מצדיקים את קיום המבחנים?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual