דרז
זה אחלה שהבית כנסת עדין עומד
זה גם אחלה שטוב לך שם.
לי אישית לא מפריע כמה העולם מפותח.
אני בהחלט לא יודע כמה עולה מילקי שם את זה הטמבליזיה שידרה.
גם אין לי בעייה עם כל אחד שמנסה את מזלו בעולם ללא קשר כמה הוא הצליח.
אהבתי שאמרת עדיין עומד.
זה שמחייכים אליך לא אומר שאין אנטישמיות.
המשפחה שלי שייכת ליהודי הלוחם שנלחם על בניית הארץ הזאת ולא היהודי הנרדף.
אני יודע שיש המון דברים עקומים בארץ הקודש ( אני לא דתי ) ואני תמיד בעד לפעול לשנות.
הדבר היחיד פה שכן הפריע זה התחושה שאנשים לא ממש מבינים כמה זה חשוב שיש מדינה יהודית ( לא לעולם רק לנו היהודים ) ושאחדים פשוט לוקחים את זה כמובן מאליו.
לגבי מרכז העולם ( אגב פטריוטיות) סיפור קטן:
.
הייתי בארה"ב באירוע pow wow שזה בא מהמסורת של ילידיי אמריקה ( אינדיאנים).
אי שם בעבר האדם הלבן אסר על הילידים לערוך את הטקסים הדתיים אך שירה וכו כן אפשרו אז הטקסים נערכו בסוג של פסטיבל שנקרא pow wow.
כיום זה אירוע ממוסחר כמיטב המסורת האמריקאית כאשר מגיעים למפגשים מכל רחבי היבשת וכמובן משאיות מזון עם מעשנות כמו שמאסטר עוז חולם עליהן.
הגענו לשם אני ומשפחתי ( הילדים וכו') ובכניסה יושבים כמה נערים במדי הצופים מהשבט המקומי ( לבנים ) וגובים את דמי ההשתתפות.
כל עוד אני סותם את הפה אני נראה כמו עוד אמריקאי ו( אומם גוץ אבל חזות מקומית) ברגע שפתחנו את הפה נשאלנו מאיפה אנחנו.
השמועה שיש אורחים מישראל פשטה שם וזכינו להתעניינות.
הגיע אלינו נער חביב כבן 15 מבטא דרומי ושואל בנימוס "סליחה אדוני האם אפשר לשאול שאלה".
ענית בוודאי והוא שואל "תאמר לי האם ישראל זה כמו כאן?".
שאלתי אותו מה הכוונה והוא עונה "כמו בארצות הברית כבישים וכדומה".
הוא היה בהלם שעניתי לו שיש לנו גם מים זורמים בברזים ואינטרנט.
בכל מקרה בתוך חגורת התנ"ך האמריקאית ישראל והעם היושב בציון נתפסים בקטע ספק מיסטי ספק פוסט אפוקליפטי של ישו הולך על המים הidf שנלחם במדבר בערבים.
בהמשך השיחה הוא סיפר לי שהוא רוצה להצטרף למרינס והתלהב מזה שנהגתי על. טנקים ונגמשים.
מהשיחה עלה שהוא נער שגדל בטריילר פארק ( אכן בארה"ב יש עוני למי שלא יודע) הסבא שלו פוטר ממכרות הפחם והם נשארו זרוקים באיזה חור בארה"ב.
ולמרות הכל הדגל האמריקאי מונף ויש גאווה במדינה עם כל החרא שיש בה.
הגאווה נמצאת גם בקרב האינדיאנים שיש להם את הזכות לקטר אחרי רצח עם שנעשה בהם על ידי הלבנים גזילת אדמותיהם ושאר הדברים. שהפוליטקליקורקט האמריקאי מעדיף לשכוח.
סיכום
מבחינתי אין לי ארץ אחרת היא אומנם לא מושלמת אבל שלי.
LokiMonsteR