ציטוט נכתב במקור על ידי ThePunisher צפיה בהודעה
יש קצת בעיות כמו המפתח שלא נכנס חלק בסוויץ, הברקסים גמורים(פעם ראשונה שאני רואה ברקס האחורי כזה) ועוד כמה דברים.
אני מעוניין לשנות את כל המושב ויש לי משהו מאוד מדוייק בראש, מה שאני חושש זה חלוקת המשקל-איך לשמור על יציבות מירבית? האם הבולמים האחוריים חייבים להתחבר מחדש אם אני מרתך ברזלים למושב משופע יותר? האם יש בעיות או פרמטרים מסויימים שצריך לעמוד בהם - עפ״י החוק?
איך אתם ממליצים להתחיל לטפל ולשפץ אותו מכאנית? למרות שלא תיכננתי בכלל מכאנית אלה רק חיצונית אבל למה לא לדאוג לו בעצמי קצת..
האם לקחת אותו בכל זאת לבדיקה במוסך? אני רוצה ללמוד לבדוק בורג בורג באופנוע ולדעת שהכל תקין.
קניית חלפים כמו מראות כידון לוח שעונים וכו׳ - איביי או ישראל+מע״מ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
כפי שציינו לפני - סדר את הליקויים או לחילופין בצע יישור קו. (יישור קו אומר להביא אותו למצב כמה שיותר טוב מבחינה מכאנית\חיצונית ולרוב כולל סידור ליקויים וטיפול)
שפר את האנגלית - אין תחליף לזה אם אתה רוצה לדעת כמה שיותר ולטפל לבד.
השנקל שלי על שינוי מבנה - יש דברים שיעבדו ויש דברים שלא, עדיף להתייעץ עם בעלי נסיון בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר כי כל שינוי שתעשה יתבטא בשינוי בהתנהגות הכלי. בלי ועם קשר קרא כמה שיותר בנושא והסק את המסקנות לבד מה כדאי לעשות. בדוק שרשורים בפורומים מהארץ ומחו"ל לפרוייקטים דומים.

רוצה להרחיב את הידע וקשה לך לשבת לבד בבית? קח קורס אופנוטרוניקה אצל אביעד אברהמי.

הבלם האחורי הוא מסוג תוף. באם אתה לוחץ על הדוושה והמהלך שלה ארוך מדי - אתה יכול לכוון זאת ע"י הבורג שנמצא בקצה מוט הגישור.
בשביל לדעת מה מצב הרפידות יש לפרק גלגל אחורי ולבחון את נעלי הבלם ועל הדרך בודקים את התוף עצמו. רצוי לנקות עם לחץ אוויר + ללטש את הרפידות עם נייר זכוכית.
לפי התמונות נראה שמוט הגישור מחובר יחסית בקצה שלו לזרוע התוף מה שאומר שמצב הרפידות צריך להיות טוב מבחינת עובי.
לגבי המפתח - שמן קודם את האיזור ובדוק באם חל שיפור. במידה והמפתח גם "רוקד" בסוויץ יש מצב שנשחקו השיניים במפתח ו/או בסוויץ עצמו.
יש מקום בתל אביב שמשפץ בעלות של בערך 200-300 שקל אאל"ט לסוויץ מפורק. (ז"א כזה שפירקו מהאופנוע ולא הוא צריך לפרק)