אחלה כתיבה ואחלה סקירה.
ה-CB1100 זו אופציה מעניינת! ראיתי כמה מקרוב והם נראים פצצה ואני מניח שגם כח לא חסר להם. הרבה פחות קרביים מה-900 של ימאהה, זה בוודאות.
טריומף? תקרא טוב טוב בפורומים לגבי הדגמים שאתה מתעניין לגביהם. אני יודע שלפחות בליין הבונוויל מדווחים על לא מעט בעיות.
תודה לכם. מחפש לקנות כנראה יד 1, מאיזה קילומטרז' הייתם ממליצים להתרחק?
התקציב הוא באיזור 40-50 אלף. וכן מעוניין בDCT. ראיתי שחדש עולה 70, שזה פחות הכיוון. רוצה יד 1 אמין עם קילומטרז' יחסית נמוך. אני יודע שבNC נמוך זה כנראה לא כמו בקטנוע אז בגלל זה הייתי שמח להכוונה.
תודה רבה!
בעקרון הnc כלי אמין ומאריך חיים.
אני חבר בקבוצות של nc וכמעט שלא שומעים על תקלות ואני מכיר חברים שעברו את ה100000 קילומטר ללא תקלות כל שהן.
מה שאני ממליץ זה כמו שרשמת למצוא כלי עם יד ראשונה או שנייה ( לא אומר שיותר ידיים יהיה רע אבל לתפיסתי עדיף יד ראשונה) הסטוריית טיפולים מסודרת ומתועדת ואני מניח שמאדם בוגר.
אני כן ממליץ על הכלי שלי (אם תחליט על גיר רגיל).
יש הסטורית טיפולים מסודרת
החלפתי שמנים כל 6000 קילומטר.
ולאחרונה החלפתי מצבר לבוש צמיגים פירלי אנג'ל 2 רפידות בלמים ונוזלים (בלמים קירור) כמובן שבמוסך מורשה.
מה שאומר שקט לשנתיים הקרובות (כמובן בהתאם לקילומטרים שתצבור).
אגב רכבתי על הdct של חבר בהחלט קטע חביב ולא מרגיש חלש מהרגיל.
אם תרצה אשלח לך קישור לקבוצת הוואטאפ של nc תוכל להעלות שאלות
שלח לי בפרטי את הטלפון שלך ואשלח לך בשמחה.
זמין לכל שאלה
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הנוסחא של הNC היא מה שהופכת אותו לאמין ולא איכות החומרים ממנה הוא מורכב, מנוע שלא מתקרב גם ל70 אחוז למה שאפשר לסחט ממנו ובגלל הקונספט שהוא חסר יומרות גם הרוכבים עליו לא סוחטים אותו והאמת גם לא יכולים עם ירצו כי הוא נמצא ב RAIN MODE תמידי, אגב אין בזה רע והאופנוע בעל יתרונות אחרים וגם מה שאחד מחשיב חיסרון יכול להיות יתרון לאחר
לטרייסר יש את הזימזום הרגיל של הספורט 4 בשורה, שרכבתי עליו פעם ראשונה הוא החזיר אותי לFZR600 שהיה לי בשנות ה90.
אני זוכר שגם לי היו "נמלים" בידיים אחרי הרכיבות הראשונות אבל זה הפסיק, יכול להיות שההגבהות בכידון גרמו לפחות לחץ על הידיים וכתוצאה מזה אני מרגיש פחות רעידות אבל גם יכול להיות קשור לאופנוע הספציפי שרכבת עליו, בפורומים היו כמה שהתלוננו על רעידות ואחרי שהדילר עשה כיוון שסתומים מוקדם מהרגיל זה נעלם
בקיצור, הלוקי מזדקן. בהתחלה עבר לאופנוע של זקנים, ועכשיו בכלל, רוצה לקנות קלנועית תלת אופן.![]()
עוד יגיע היום שבו נראה איך הלוקי משחרר את המפלצת.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
רק 2 הסנט שלי? בניגוד לדגמים רבים, קילומטראז גבוהה ממש לא אמור להרתיע אותך ב-NC. אלו כלים שרובם ככולם שמורים, מבעלים מבוגרים (נראה לי אני היחיד בשנות ה-20 שלו שרוכב על אחד), מטופלים ואהובים.
אני לפני שנה קניתי NC שנת 2012 עם 83 אלף ק"מ. כרגע אנחנו על 107 אלף. טפל בו כל 12 אלף, תשים דלק וסע לשלום. לא צורך טיפת שמן, לא מקרקש, לא נתקע, לא מצריך ביקורים אצל המכונאי. שקט. פשוט שקט נפשי אמיתי. סע עליו עם מצערת פתוחה מרמזור לרמזור, תזרוק אותו מצד לצד בהרים, זה לא יפריע לו. כמו שדרזדנר אמר - זה אופנוע מסורס עם מנתק הצתה ב-6500 סל"ד שבקלות יכל למשוך ל-9-10 אלף סל"ד וזה מורגש. חברים בקבוצה העולמית מדווחים 200, 300 ואפילו 400 אלף ק"מ נטולי דאגות. אני מניח שפעם באף פעם מוחלף מיסב כלשהו, אבל באמת - אל תהסס לקנות אופנוע גם ב-30 וגם ב-20 אלף ש''ח. התמורה היא אותה התמורה.
גם מפלצות עוברות לקלנועיות
והניקן בהחלט קלונעית לזקנים חסרי מנוח.
מגובש חזק ומהנה.
החשש היחיד שלי זה נושא הצמיגים כי אכן מדובר בחלק מתבלה (תוסיף על זה סיכו לפנצ'ר ללא אפשרות תיקון) ואז אתה מוצא את עצמך מחליף זוג.
זו הבעייה האמתית היחידה (בשילוב יבואן גרידי) שמחמיר אותה.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI