ניחוש יפה נאור.על הדרך יצא המנוף (בתמונה ליד הסטרטר) מוט הדחיף והכדורית,הוחלף גם מכסה המצמד שכלל את הלק המשונן שמוציא את המצמד החוצה.בתוכנית להרכיב משאבה הדראולית עם מושכן.
![]()
ניחוש יפה נאור.על הדרך יצא המנוף (בתמונה ליד הסטרטר) מוט הדחיף והכדורית,הוחלף גם מכסה המצמד שכלל את הלק המשונן שמוציא את המצמד החוצה.בתוכנית להרכיב משאבה הדראולית עם מושכן.
![]()
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 07-03-2019 בשעה 16:25.
אני בטוח שיש עכשיו מישהו ביפן שמבצע חרקירי על השטיח של יאמהה....
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
היפנים של שנות ה-80 חישבו ייצור לטווח ארוך ואפילו הם לא ידעו שזה יתפוס לכלכך הרבה זמן.
תכננו את המנוע של ה-XT 550 שיצא ב82 והאריך גם ל-83.באמצע 83 יצאה גרסת הטנרה הראשונה,אז הוגדל הנפח ל-600 סמק.
הנפח הזה האריך עד 2003 כשב-86 גרסת הטנרה קיבלה סטרטר בנוסף לקיק שהיה מקובל אז.
ב-91 קיבלה גרסת הטנרה מנוע קירור נוזל במקום קירור אוויר [הפרוייקט הנוכחי-תוכנן ובוצע ע"י ימאהה ולא המצאה שלי],הנפח הוגדל ל-660.
הדגם שרד עד 97 כשב-98 הוחלף שם הדגם לXT660 R שהיה דומה יותר לגרסת XT600 מנופחת.זה החזיק עד 2007 כשב-2008 חזרו לגרסת הטנרה
660 המוכר היום.
כל הדגמים מ-82 ועד היום,בעלי אותו הבלוק.ניתן לשתול מנוע מ82 על 2018 ללא בעיה כי אלה אותם התושבות.
על כל אלה,נוספו גרסאות השטח שנקראו TT600.
המנועים היו כל כך מוצלחים שהם הורכבו גם ב-MZ באגירה ומאסטיף,ב-SRX שהוא דגם כביש של ימאהה,באפריליה פגאסו [רוטאקס מוצלח בעברו] והיום
ב-PR7 ,גרסת האדוונצר של AJP.
אאל"ט שכחת לציין באבולוציה של ה 660R את דגמי 2005~6 שהיו שונים מקודמיהם במנוע וזהים ל Z
אישית אני מאד אוהב אותם. הם מזכירים את ה XT מבחינת קלילות ונומך ולא מגושמים וגבוהים כמו ה Z
ו... סליחה, אבל עד כמה שזכור לי הפגאסו הוא האח התאום האיטלקי של הפאנדורו. עם מנוע הרוטקס כפי שציינת.
מה הקשר שלו ללגאסי של יאמאהה? נא האר את עיניי.
עריכה:
ובנוסף הזכרת את ה M&Z. אני זוכר את דגם ה 500 אשר יובא לארץ.
שוב. מנוע רוטקס.
עכשיו אני מבולבל.
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 09-03-2019 בשעה 07:46.
למ.ז היו מנועי רוטקס,מתישהו באבולוציה התקינו את ה660 של ימאהה והיו רק בשני דגמים,באגירה שהיה דו"ש ומסטיף שהיה כביש כמו ה srx.הפגאסו שהיה תמיד עם מנוע רוטאקס,בתחילה עם 560 שנקרא '600' והיה מותקן גם בטוארג שהיה לפניו,אח"כ הוגדל ל 650,עדיין רוטקס,קירור מים ששונה שמו לפגאסו.מתי שהוא במוו התלבשו על ליין מנועי הרוטקס וייצרו במפעל אפריליה את ה במוו 650 F.למעשה באפריליה הותקן רוטאקס עם 5שסתומים ובב.מ.וו היו 4 שסתומים וכך היה הסידור לאורך כמה שנים שבסופו אפריליה קנו מימאהה את מנועי ה660 .
נערך לאחרונה על ידי הפלג הצפוני; 09-03-2019 בשעה 10:30.
גילית באוטו שלך?
קודם כל רואים פה עבודה מקצועית של הגבהה. אז יש מצב שזה של סמוראי.
שנית רן, שההבנה שלו מוגבלת במתלים, אני לא רואה שום חוסר תיפקוד מהעבודה היפהיפיה הזו.
(מי שמבין במערכת קפיץ משכך ואיך זה בא לידי ביטוי בעלים יודע שאני צודק)
שעה שעה וחצי של התעמלות והמנוע בפנים.
![]()
היום חתכתי את תושבת הבולם העליונה,פירקתי את הלינקייג'.יש בולם של וו'ייט מפלצת שאולי יסכים להיכנס.הכוונה שיתלבש סטייל pds.אם לא,יוחזר הלינקייג' עם בולם אחר,ארוך יותר מהמקורי הקצרצר.
![]()
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 22-03-2019 בשעה 00:11.
מחלקי הלינקייג' המקורי דיסקסתי את החלק הקטן לשניים כדי שישמש כתושבת הבולם העליונה,אותה צריך לרתך לשלדה.פירקתי עוד תושבת כזו והירכבתי לזרוע כתושבת תחתונה.הבולם של הכח הלבן יישמר לפרוייקט אחר כי הבלון מפריע,במקומו יש בולם מרזוקי שנלקח מב.מ.וו 1200 בטונדה.