ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
דבר ראשון - לא קורא שקרן לאף אחד.
מה שכן - ניסיון שלך ... בו נקרא לו "מיוחד". למשל, טענת שאתה "
לא מאמין במרווח טיפולים של 12K, נקודה." אכפת לך אם אני מאמין להוראות יצרן ולא לך?
רוב האנשים לא עושים טיפול לבד. פלאגים ומסנן אוויר - מחליפים רק כל טיפול שני (24K). צמיגים אתה גם מחליף לבד או 1400 זה כולל עבודה? וכך הלאה.
החישוב נראה כמו אוסף מספרים כלשהם, קשה להתייחס לזה ברצינות.

רוצה לעשות חישוב שימישי - תחזור לעולם בו אנשים עושים טיפול במוסך, לפי הוראות יצרן.
וואו... לא פחות ממדהים אתה.
עשיתי חישוב בשבילי. לעצמי, אם זה לא מספיק ברור - לאופן השימוש שלי, לקילומטראז'ים שלי וכו'. חלקתי עם החבר'ה (שחלקם, אגב, מטפלים לבד בדיוק כמוני).
אתה, שאני לא בטוח האם אתה יודע היכן נמצא בורג ריקון שמן - תגיד לי מתי להחליף שמן?
אתה דורש ממני לעשות תחשיב לפי טיפולים במוסך... תגיד, ממתי אתה משלם לי משכורת? למה שאעשה חישוב שלא רלוונטי כלל בשבילי - רק כדי לספק לך את ההנאה שבלהתווכח איתי?

אנשים שיש להם מושג בסיסי באחזקה של אופנוע, אגב, לא ראו את זה כ"אוסף מספרים כלשהם". להם זה אומר משהו. זה שלך אין מושג - זאת בעיה שלך, לא שלי.
לאותם אנשים, אגב, ברורה לחלוטין הסיבה שאני לא נצמד ל"הוראות היצרן". אפשר להתווכח עד כמה מה שאני עושה באמת נחוץ, אבל אין מכונאי מנוסה שלא יגיד שהגישה שלי לגיטימית. אתה, עד כמה שנראה, לא נמנה על קהל המכונאים המנוסים, ולכן משקל דעתך בנושא הוא אפסי.

מי שיכול להפיק מהאקסל הזה תועלת או עניין לעצמו - בכבוד, חלקתי. מי שלא, מוזמן לעבור הלאה.
טפל איפה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, שלם כמה שאתה משלם. זה שהאקסל הנ"ל נכתב לשימוש האישי שלי הודגש יותר מפעם אחת, ובעיות בהבנת הנקרא - זה לא אליי.