שאלה כזו
זד 400 לעומת זד 650 מוגבל - מה ההבדלים המהותיים, בהנחה שאני לא מעוניין להוריד את ההגבלה בצורה לא מוסדרת?
יש סיבה ללכת על הזד650?
שאלה כזו
זד 400 לעומת זד 650 מוגבל - מה ההבדלים המהותיים, בהנחה שאני לא מעוניין להוריד את ההגבלה בצורה לא מוסדרת?
יש סיבה ללכת על הזד650?
חיפשתי אתמול ביקורות על הZ400 באינטרנט ואין כלום חוץ מביקורות בתאילנדית. הוא אופנוע חדש לחלוטין שהתחיל להמכר רק בימים האחרונים.
מה כן...
הZ650 הוא אופנוע שזכה לביקורות פושרות גם בגירסה הלא מוגבלת שלו והגבלות הספק כאלה עוד מסרסות את המנוע ומקלקלות את החוויה.
מולו, הZ400 מבוסס על הנינג'ה 400 שזכה לביקורות טובות בכל העולם.
לשניהם יש כח דומה, הZ400 קל יותר (שזה טוב) והוא גם זול יותר.
מעבר לזה, צריך לקחת אותם לסיבוב ולראות... "על הניר", אני לא חושב שיש סיבה להעדיף את ה650.
לא יודע אם זה רלוונטי ל z650, אבל בכללי כדאי להימנע ממנועי ה 650 של קוואסקי, יש לחלקם נטיה להתאבד בלי הודעה מוקדמת.
אולי מספיק עם האגדה אורבנית הזאת על המנועים של קוואסאקי? היה, נגמר, המשכנו הלאה.
יש לי זד2017 מוגבל, לא חסר טיפת כח. אם תרצה בכל זאת, 2000 שקל לתוכנה וקיבלת עוד כמה סוסים.
ההבדל בין 400 ל650 כנראה לא יהיה עצום אבל אם כבר קפצת מדרגה בביטוח למה לא לנצל את כל הסוסים האפשריים?
יש שוק או אין, ברגע שראיתי אותו בסוכנות התאהבתי. ככה קונים אופנוע לדעתי.
Sent from my S60 using Tapatalk
מסכים לגבי עניין מנוע ה 650 סמ"ק של קוואסקי, זה היה בעבר, כנראה תוקן ללא השארת סימנים, ובכללי מדובר באגדה ועדיין אני באופן אישי אעדיף להימנע מהמנועים האלו. לגבי שחרור הסוסים של z650 מוגבל (או של כל כלי של קוואסקי וימאהה), אולי אתה מרוויח את האקסטרה סוסים, אבל למעשה אתה מפסיד את האופנוע והביטוח כי בעצם שחרור המגבלה אתה רוכב על כלי שלא תואם את הרישיון, וזה הופך אותו ללא חוקי ומבטל את הביטוח חובה.