עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 24 מ 24

אשכול: כמה ישן זה ישן מידי ? שוקל לקנות אופנוע עם המון וותק

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    אני שמח שמישהו צופה מדי פעם בסרטונים האלה
    והחלטה נבונה, רק עצה ידידותית - אל תקפוץ מעל הפופיק כשאתה משדרג רשיון. 70-75 כ"ס זה יותר ממספיק לארץ וכקפיצה מקטנוע זה יהיה הגיוני.

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    לא רואה כל הגיון כאן. אופנוע שדורש A יהיה יקר.

אם אתה סופר כל שקל אתה לא רוצה שום דבר ״מיוחד״. כי ״מיוחד״ זה מילה נרדפת ל-״יקר״.

לדוגמא CB500 בן 5.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ברור,
    הכיוון הוא יותר vstrom / cb או משהו כזה פשוט עם מנוע קצת גדול וטיפה מעל 47 כ"ס מאשר איזה טורבו בוסה חח
    האופנועים האלו עולים ממש קצת יותר מאופנוע 250 או 300 יד שנייה אבל נותנים הרבה יותר ערך..

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי heyiamnate צפיה בהודעה
    פשוט עם מנוע קצת גדול וטיפה מעל 47 כ"ס
    ״טיפה מעל 47 כס״ אומר 20% יותר במחיר.

Senior Member
    איזה טורבו בוסה חח
    אין על טורבו בוסה...

z8p5qNe.jpg

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    ״טיפה מעל 47 כס״ אומר 20% יותר במחיר.

לא בהכרח.
    יש דווקא אופציות מאוד זולות באופנועי A מתונים. יש להם שוק פחות ער מאשר אופנועי A1.

לפות"ש - במקומך, הייתי רוכש CBR250 או נינג'ה 250 (טווין, הישן). אפשר בכיף למצוא כלי במצב לא-רע בעשירייה ואפילו טיפה פחות.
    אם אתה רוצה שלח לי ה"פ ואחבר אותך עם מכר שמוכר נינג'ה 250 2010 במצב שמור ומבקש 10.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    לא בהכרח.
    יש דווקא אופציות מאוד זולות באופנועי A מתונים. יש להם שוק פחות ער מאשר אופנועי A1.

לפות"ש - במקומך, הייתי רוכש CBR250 או נינג'ה 250 (טווין, הישן). אפשר בכיף למצוא כלי במצב לא-רע בעשירייה ואפילו טיפה פחות.
    אם אתה רוצה שלח לי ה"פ ואחבר אותך עם מכר שמוכר נינג'ה 250 2010 במצב שמור ומבקש 10.
    מצטרף להמלצה. אם הכוונה היא לעבור לאופנוע גדול יותר, עדיף להתחיל את הדרך על אופנוע ולא קטנוע ולהתרגל לתפעול הכלי, לתחושה, לקווי הרכיכבה וכו'.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    לא בהכרח.

מצטרף להמלצה. אם הכוונה היא לעבור לאופנוע גדול יותר, עדיף להתחיל את הדרך על אופנוע ולא קטנוע ולהתרגל לתפעול הכלי, לתחושה, לקווי הרכיכבה וכו'.
    תודה רבה על ההמלצות !
    אני מעוניין לרכוש כלי במזומן ולא בתשלומים (יש לי אלרגיה לתשלומים) ולכן התקציב הוא חלק גדול מהעניין, בנוסף העובדה שאני מתכנן להתחיל לימודים בעוד כחצי שנה +-.
    מצד שני, מהחודשים האחרונים שאני מחפש אופנוע, כלים מתחת ל14-15 א' ש"ח מאוד מפחידים אותי מבחינת מצבם, ק"מ, יד וכו.
    מצד שלישי, אני צריך כלי תחבורה כלשהו בעל 2 גלגלים.

קטנוע זה פתרון מיידי יותר מאופנוע שהרי קל יותר למצוא ולקנות. האם זה יהיה דבר הגיוני לקנות קטנוע ולאחר מספר חודשים (3-4) לעשות טרייד על אופנוע ? קטנוע משומש ב4-5 א' ש"ח. לא מאמין שאפשר להפסיד עליו ממש בעת המכירה, כאשר מחיר הקנייה נמוך כל כך.

ד"א השאיפה שלי היא להכנס לתחום האופנועים ולגדול בו. אני נהנה מאוד מתפעול ידני של אופנוע לאומת קטנוע.
    מבחינת נסיון כביש, אני שליח כבר כמה חודשים ועם כמה אלפי ק"מ על הסקאלה (לא הרבה אבל לאט לאט ).

Senior Member
    תודה רבה על ההמלצות !
    אני מעוניין לרכוש כלי במזומן ולא בתשלומים (יש לי אלרגיה לתשלומים) ולכן התקציב הוא חלק גדול מהעניין, בנוסף העובדה שאני מתכנן להתחיל לימודים בעוד כחצי שנה +-.
    מצד שני, מהחודשים האחרונים שאני מחפש אופנוע, כלים מתחת ל14-15 א' ש"ח מאוד מפחידים אותי מבחינת מצבם, ק"מ, יד וכו.
    מצד שלישי, אני צריך כלי תחבורה כלשהו בעל 2 גלגלים.

קטנוע זה פתרון מיידי יותר מאופנוע שהרי קל יותר למצוא ולקנות. האם זה יהיה דבר הגיוני לקנות קטנוע ולאחר מספר חודשים (3-4) לעשות טרייד על אופנוע ? קטנוע משומש ב4-5 א' ש"ח. לא מאמין שאפשר להפסיד עליו ממש בעת המכירה, כאשר מחיר הקנייה נמוך כל כך.

ד"א השאיפה שלי היא להכנס לתחום האופנועים ולגדול בו. אני נהנה מאוד מתפעול ידני של אופנוע לאומת קטנוע.
    מבחינת נסיון כביש, אני שליח כבר כמה חודשים ועם כמה אלפי ק"מ על הסקאלה (לא הרבה אבל לאט לאט ).
    שטויות. יש מספיק CBR ונינג'ות במצב טוב מאוד בתקציב שציינת. יש לי חבר שבונה אותם לסטאנטים והוא אמר שבקלות אפשר למצוא ב-11-13 אלף סיביאר במצב טוב.
    כמובן שלחפש יד נמוכה וק"מ נמוך (באידיאל - 30 אלף ומטה). לא הייתי מתעסק בקנייה ומכירה של קטנוע, ובייחוד לא קונה מטרייד, אלא מיד פרטית.

Junior Member
    שטויות. יש מספיק CBR ונינג'ות במצב טוב מאוד בתקציב שציינת. יש לי חבר שבונה אותם לסטאנטים והוא אמר שבקלות אפשר למצוא ב-11-13 אלף סיביאר במצב טוב.
    כמובן שלחפש יד נמוכה וק"מ נמוך (באידיאל - 30 אלף ומטה). לא הייתי מתעסק בקנייה ומכירה של קטנוע, ובייחוד לא קונה מטרייד, אלא מיד פרטית.
    תודה רבה, אחכה בנתיים עוד חודש - חודשיים ואחפש אופנוע שמור.
    קשה לחכות חח

Senior Member
    תודה רבה, אחכה בנתיים עוד חודש - חודשיים ואחפש אופנוע שמור.
    קשה לחכות חח
    בכיף. אם יש לך שאלות שלח הודעה בפרטי ואנסה לעזור במה שאוכל