עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 38 מ 38

אשכול: בהמשך לגנבת הקסדה בtmax אתמול נגנב האופנוע

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי eladarad צפיה בהודעה
    התשובה שלהם הייתה עלובה, "מוזר פעם ראשונה שזה קורה לנו."
    בעוד שלבחורה מהסוכנות ביטוח הייתה "רינה את שומעת יש פה עוד אחד שהאיתורן לא עבד לו זה כבר הרביעי השבוע חייבים להפסיק עם זה"
    נראה לי שזה עניין של זמן עד שהם יורדים מהתניה המטופשת הזאת כי איתורן ברכב ואיתורן באוטו זה שני דברים שונים לגמרי.

Sent from my SM-N9500 using Tapatalk
    אם זה כך אז פשוט עובדים עלינו בעיניים.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    נכון, אפשר לבנות גם כלוב אבל אף אחד לא הציע לך את זה.
    וכן יש גבול.
    מה שמנסים "לרמוז" לך פה זה שיש בעיקר גבול תחתון למיגון הכלי. מנעול, שרשרת, כיסוי, משהו!
    וכן- זה מרתיע גנבים. זה מקשה. זה מסרבל את העבודה. הכל ניתן לגנוב אבל אם תקשה עליהם יהיה להם קשה יותר ואולי לא יצליחו. טוב שלא השארת מפתח בסוויץ.
    אפילו הג'ויירייד לידך קשור, והוא עולה כמו הג'אנט הקדמי שלך (טוב, שהיה לך. מצטער).

מה?
    התכוונתי איתורן באופנוע וברכב זה לא אותו הדבר..

Member
    ובאפליקציה לא היה ניתן לראות כלום? איפה האופנוע ? קבלת הודעה עם מיקום? כלום?

Senior Member
    כנראה שחברות הביטוח יעשו חישוב מסלול מחדש לביטוח ללא קשירות בלילה.שוב אחת הסיבות שעשיתי את הביטוח הנ"ל כי חששתי שאני יום אחד אתעצל ולא אקשור או אשכח ולא הייתי מוכן לקחת את הסיכון זה. לא אומר שלא הייתי קושר לראייה הייתה שרשרת שלי צמודה שאיתה קשרתי את האופנוע אבל לא קשרתי כל יום כי שכחתי/לא היה זמן/אכלו לי שתו לי,האופנוע אמלע הוא כלי רכב שני ואני לא משתמש בו כל יום אבל זקוק לו לפעמים מהרגע להרגע. שוב אני לא מחפש את הצודק או החכם ברור לי שחברת הביטוח יעשו שיעורי בית וסביר להניח שיהיה לי קשה לבטח עכשיו אופנוע חדש. הטענה היחידה שלי היא שאיתורן בסוף היה חסר טעם באמת שאם הוא היה עובד רוב הסיכויים שהיו תופסים אותם רואים בסירטון המלא( לדעתי שלחתי את החלקי) שהם שוברים בשנייה את נעילת ההגה ודוחפים אותו אם היו מתקשרים באותו הרגע והגיפאס היה עובד הם היו נתפסים וזה מה שמצער אותי.

ברוך הבא לעולם הדו גלגלי, לא סומכים על אף אחד, רק על עצמינו, גם אם יש מקיף תקשרו תמיד, בטח בעבודה ובבית.
    זה שיחזירו לך בסוף את הכסף וזה גם לא יהיה כל הסכום, אולי היה חוסך לך את זה ואת עוגמת הנפש שתחווה עכשיו אם היית קושר, שם מנעול דיסק ומכסה, זה בדיוק דקה.
    Tracer 900

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    ברוך הבא לעולם הדו גלגלי, לא סומכים על אף אחד, רק על עצמינו, גם אם יש מקיף תקשרו תמיד, בטח בעבודה ובבית.
    זה שיחזירו לך בסוף את הכסף וזה גם לא יהיה כל הסכום, אולי היה חוסך לך את זה ואת עוגמת הנפש שתחווה עכשיו אם היית קושר, שם מנעול דיסק ומכסה, זה בדיוק דקה.
    את העולם הדו גלגלי אני מכיר טוב קרוב ל15 שנה מבנדיט ועד R1 המטרה הייתה לכלי ב' לנסיעות עירוניות בלי הרבה רעש מתחת לרדאר אבל זה לא הספיק והגנבים היום כנראה מחפשים בנרות ועושים עבודה טובה. כרגע לא אקנה אופנוע חדש. לגבי חברת הביטוח תשלם מינוס 5% לפי הפוליסה ונחשב מסלול מחדש.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    "בלי רעש, מתחת לרדאר".
    ממש ההגדרה לטימקס.
    כמעט כל הפעמים בהן עצרו אותי לביקורת, היו עם טימקס. זה כלי שמושך תשומת לב, ומשני הצדדים של החוק.

והוא אגב אחד הכלים הכי גניבים היום. כך שלהגיד ש"חיפשו אותו בנרות" זה ניסוח קצת מטעה.

אני לא בא בטענות כלפיך. גם אני לפעמים מתעצל או שוכח לקשור. אבל אם מישהו חדש בעולם הזה מחפש כלי בפרופיל נמוך קורא את מה שכתבת, הוא עלול לקבל תמונה ממש מוטעית של המציאות.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    "בלי רעש, מתחת לרדאר".
    ממש ההגדרה לטימקס.
    כמעט כל הפעמים בהן עצרו אותי לביקורת, היו עם טימקס. זה כלי שמושך תשומת לב, ומשני הצדדים של החוק.

והוא אגב אחד הכלים הכי גניבים היום. כך שלהגיד ש"חיפשו אותו בנרות" זה ניסוח קצת מטעה.

אני לא בא בטענות כלפיך. גם אני לפעמים מתעצל או שוכח לקשור. אבל אם מישהו חדש בעולם הזה מחפש כלי בפרופיל נמוך קורא את מה שכתבת, הוא עלול לקבל תמונה ממש מוטעית של המציאות.
    הכל יחסי בחיים, יחסית לR1 או דוקאטי R1098 זה פרופיל נמוך.

Senior Member
    את העולם הדו גלגלי אני מכיר טוב קרוב ל15 שנה מבנדיט ועד R1 המטרה הייתה לכלי ב' לנסיעות עירוניות בלי הרבה רעש מתחת לרדאר אבל זה לא הספיק והגנבים היום כנראה מחפשים בנרות ועושים עבודה טובה. כרגע לא אקנה אופנוע חדש. לגבי חברת הביטוח תשלם מינוס 5% לפי הפוליסה ונחשב מסלול מחדש.

אל תתייאש, תקנה אופנוע או קטנוע פחות גניב , תדאג לקשור ולכסות ויהיה בסדר. בהצלחה.
    Tracer 900