עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 29 מ 29

אשכול: התלבטות למעבר ל פיאג'ו בוורלי 350 או אופנוע/קטנוע אחר

Member
    היום אחרי הנסיעת מבחן על ה CB500X החדש, החלטי ללכת על הדגם היוצא.
    שהייתי בתל אביב אמרו לי שנשאר אחרון בצבע כסוף(הצבע שממש אהבתי לאופנוע הזה ושחור לא) אז מיד שחזרתי הביתה היום אחרי הנסיעת מבחן שהייתה בנתניה התקשרתי אליהם לשאול אם נשאר, אמרו שכן ושמתי מקדמה כדי שישמר לי האופנוע.

נעדכן אותכם שיגיע.

למתעניינים הCB500X החדש אכן מרגיש יותר אדוונצ'רי וזה כנראה פחות מה שחיפשתי.
    דברים מהותיים שהיו לי שונים מאוד זה הכידון הרחב יותר, הקלאץ' המחליק ממש לא היה לי נוח(אולי בגלל שהידית הרגישה לי רחוק מידי או שנקודת חיבור של הקלאץ ממש ממש בסוף שזה מוזר, כנראה שלזה אפשר להתרגל.
    הוא גבוה יותר.
    מרגישים פחות את האספלט(שיכוך מיתלים אדוונצר'י אני מניח) שזה פחות אהבתי כי אז מרגישים פחות את החיבור של הצמיג לכביש אם הגלגל מאבד אחיזה(אני מניח שזה גם עוד משהו שמתרגלים אליו). בכלל באופנוע שלי אפשר להרגיש לפעמים מתי האחיזה יורדת מרוב שהמתלים קשיחים יחסית.
    נערך לאחרונה על ידי FoxLight; 17-04-2019 בשעה 17:44.

Senior Member
    לא יודע אם זה פאקטור ברכישה שלך, אבל שים לב שיציאה של דגם חדש מורידה משמעותית את המחירון של הדגם היוצא.
    אם תרצה למכור אותו, סביר להניח שאנשים יעדיפו ללכת על דגם חדש יותר בעוד כמה שקלים.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    לא יודע אם זה פאקטור ברכישה שלך, אבל שים לב שיציאה של דגם חדש מורידה משמעותית את המחירון של הדגם היוצא.
    אם תרצה למכור אותו, סביר להניח שאנשים יעדיפו ללכת על דגם חדש יותר בעוד כמה שקלים.
    זה לא פאקטור וגם אני ארכוש את הדגם היוצא בהנחה משמעותית מהמחיר מחירון.

ואני אוסיף עוד משהו לגבי קודם(אין אפשרות לערוך משום מה)
    שהאגזוז בדגם החדש נשמע יותר טוב אבל זה לא קריטי

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי FoxLight צפיה בהודעה
    היום אחרי הנסיעת מבחן על ה CB500X החדש, החלטי ללכת על הדגם היוצא.
    שהייתי בתל אביב אמרו לי שנשאר אחרון בצבע כסוף(הצבע שממש אהבתי לאופנוע הזה ושחור לא) אז מיד שחזרתי הביתה היום אחרי הנסיעת מבחן שהייתה בנתניה התקשרתי אליהם לשאול אם נשאר, אמרו שכן ושמתי מקדמה כדי שישמר לי האופנוע.

נעדכן אותכם שיגיע.

למתעניינים הCB500X החדש אכן מרגיש יותר אדוונצ'רי וזה כנראה פחות מה שחיפשתי.
    דברים מהותיים שהיו לי שונים מאוד זה הכידון הרחב יותר, הקלאץ' המחליק ממש לא היה לי נוח(אולי בגלל שהידית הרגישה לי רחוק מידי או שנקודת חיבור של הקלאץ ממש ממש בסוף שזה מוזר, כנראה שלזה אפשר להתרגל.
    הוא גבוה יותר.
    מרגישים פחות את האספלט(שיכוך מיתלים אדוונצר'י אני מניח) שזה פחות אהבתי כי אז מרגישים פחות את החיבור של הצמיג לכביש אם הגלגל מאבד אחיזה(אני מניח שזה גם עוד משהו שמתרגלים אליו). בכלל באופנוע שלי אפשר להרגיש לפעמים מתי האחיזה יורדת מרוב שהמתלים קשיחים יחסית.
    רק הערה קטנה - "קלאץ' מחליק" זה לא משהו שאתה מרגיש בתפעול ידית הקלאץ'. זו בסה"כ מערכת, בעלת ערך בטיחותי גבוה, שמונעת נעילת גלגל אחורי בזמן הורדת הילוכים אגרסיבית. נכנסת לפעולה כשהמנוע עדיין בסל"ד גבוה ומנסה לכפות על הגלגל האחורי מהירות נמוכה. דבר, שבהעדר סליפר קלאץ', יכול להביא די בקלות לנעילת הגלגל האחורי והחלקתו על פני האספלט.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    רק הערה קטנה - "קלאץ' מחליק" זה לא משהו שאתה מרגיש בתפעול ידית הקלאץ'. זו בסה"כ מערכת, בעלת ערך בטיחותי גבוה, שמונעת נעילת גלגל אחורי בזמן הורדת הילוכים אגרסיבית. נכנסת לפעולה כשהמנוע עדיין בסל"ד גבוה ומנסה לכפות על הגלגל האחורי מהירות נמוכה. דבר, שבהעדר סליפר קלאץ', יכול להביא די בקלות לנעילת הגלגל האחורי והחלקתו על פני האספלט.
    נכון, ועוד ראיתי סרטון הסבר על זה לפני יומים ושחכתי.
    הכוונה הייתה לידית קלאץ'.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    אז לא מורידים הילוך בסל"ד גבוה (על פאקינג CB500X). אין שום סיבה לעשות את זה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ***יש פורום מכירה - אתה מוזמן להשתמש בו. אל תתעלק על שרשורים אחרים מה גם שפות"ש כתב שהוא כבר הזמין אופנוע.

תודה - ההנהלה***
    נערך לאחרונה על ידי uriar; 21-04-2019 בשעה 00:43.

Member
    WhatsApp Image 2019-05-01 at 17.57.46.jpg
    a260576a-5951-45e8-8b2f-4cc542c7c269.jpg

בשעה טובה הגיע האופנוע.
    מישהו יכול להסביר לי למה הקלאץ והברקס היו לי יותר נוחים באופנוע של הרכיבת מבחן?
    פה הנקודת חיבור גם קצת מרגישה לי טיפה רחוקה יותר, אפשר לשנות את זה על ידי סיבוב של הטבעת שיש על הכבל קלאץ' לא?, אם כן לאיזה כיוון? או שעדיף כבר שאני אלך למוסך ואשאל, שיעזרו לי.

Senior Member
    תתחדש!
    האופנוע חדש ולכן הכל צריך להרגיש יחסית הדוק ולא לגמרי זורם. במהלך ההרצה, הדברים יתיישבו במקום והעסק ישתחרר.
    לגבי המיקום של הקלאץ', הוא אכן בר כיוונון ובספר ההוראות מופיע הכיוונון המומלץ (גם כמה וגם איך) אבל הוא צריך להיות יחסית רחוק ע"מ לאפשר תפעול של קלאץ עם שתי אצבעות באופן שמאפשר הפרדה של הפלאטות בזמן שהידית לחוצה על שתי האצבעות האחרות, כמו בסרטון הזה:
    https://youtu.be/xXiFtX3iMP4?t=69

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    תתחדש!
    האופנוע חדש ולכן הכל צריך להרגיש יחסית הדוק ולא לגמרי זורם. במהלך ההרצה, הדברים יתיישבו במקום והעסק ישתחרר.
    לגבי המיקום של הקלאץ', הוא אכן בר כיוונון ובספר ההוראות מופיע הכיוונון המומלץ (גם כמה וגם איך) אבל הוא צריך להיות יחסית רחוק ע"מ לאפשר תפעול של קלאץ עם שתי אצבעות באופן שמאפשר הפרדה של הפלאטות בזמן שהידית לחוצה על שתי האצבעות האחרות, כמו בסרטון הזה:
    https://youtu.be/xXiFtX3iMP4?t=69
    תודה, אני פחות מדבר על הכיוון שלו ויותר על הנקודת חיכוך,(אולי אם זה יהיה קרוב יותר זה יהיה יותר נוח)
    גם הידית בלם שלי מוטת למטה מידי(אפילו בתמונה אפשר לראות את זה)

בכל מקרה גם אני צריך להתרגל
    נערך לאחרונה על ידי FoxLight; 01-05-2019 בשעה 23:31.

Senior Member
    אני גם מתכוון לנקודת החיכוך. היא צריכה להיות רחוקה יחסית על מנת שמשיכה לא מלאה של הידית (עד למרחק של עובי האצבע) תספיק על מנת לבצע הפרדה של הקלאץ'.
    ושוב, אתה תמצא הוראות כיוונון מדויקות בספרון שקיבלת עם האופנוע.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    אני גם מתכוון לנקודת החיכוך. היא צריכה להיות רחוקה יחסית על מנת שמשיכה לא מלאה של הידית (עד למרחק של עובי האצבע) תספיק על מנת לבצע הפרדה של הקלאץ'.
    ושוב, אתה תמצא הוראות כיוונון מדויקות בספרון שקיבלת עם האופנוע.
    אוקיי תודה, אני אסתכל.
    הייתי היום במוסך והוא אומר לי שלגבי הקלאץ' אין מה לגעת ושאם הזמן אני ארגיש את הנקודת חיכוך קרבה יותר(בגלל שהאופנוע חדש)
    וצדקתי לגבי הידית בלם שהייתה מוטת מידי למטה, הוא סידר את זה(זה פשוט ועכשיו למדתי)

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    תתחדש! רכיבות טובות ובטוחות!

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    תתחדש! רכיבות טובות ובטוחות!
    תודה רבה!, בסוף לקחתי אותו עם ארגז 39 ליטרים(שגם מרגיש לי ענק אבל אני מניח שאני אתרגל)

בנוסף הזמנתי לו סליידרים איכותיים מאייביי מאנגליה, כי לא היה בא לי את הcrash bars