תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: דחוף חייב שתמליצו לי כבר לא מוצא

צפייה משולבת

Junior Member

דחוף חייב שתמליצו לי כבר לא מוצא

בדקתי דוקאטי מונסטר וסקראמבלר
    וב מ וו f750
    עכשיו ראיתי גם אפריליה שיבר 900
    אפילו ימאהה mt07 מוגבל
    אין רעיון מה עדיף לי לנסיעות מתל אביב לאילת פעם בחודש ויותר מ ...
    אנא עזרו אני כבר אמור לבחור וזה מטעה
    תודה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    קודם כל,
    חבל לפתוח מליון שרשורים בנושא. אתה סתם מתפזר ואף אחד לא יכול לעקוב אחרי שביל פירורי ההודעות שאתה מפזר כדי לקבל תמונה שלמה.
    דבר שני אין פה שום דבר דחוף. אם אתה תקוע בשטח ליד שומקום בלי סוללה, זה אולי, (רק אולי) דחוף.
    ולבסוף,
    לך על הבמוו.

הייתי הולך על הבימר ומתרחק מדוקאטי כמו מאש, הבימר יתן את התנוחת רכיבה הכי נוחה, בטח למרחקים ארוכים, אולי גם הסקרמבלר אבל זה דוקאטי, בניגוד לדעה הרווחת בקרב כל העדר, אני מ MT07 הייתי מתרחק ושוקל את השיבר. ה MT הוא אופנוע תקציב וגם ירגיש כך, השיבר אמנם גם די תקציבי אבל נראה מדהים ובטוח המכלולים באיטלקי רמה מעל היפני.
    גילוי נאות- לא רכבתי על אף אחד מהאופנועים הנ"ל, עד לפני שבוע הייתי בעלים גאה של אופנוע איטלקי (MV) עם רכיבי קצה כך שכל אופנוע ירגיש לי תקציבי ופשוט, אני לעולם לא הולך כמו כל העדר, קונה אופנוע/רכב על מנת להנות ולא חושב על המכירה, קונה כדי להנות ושובר את הראש אחר כך עם המכירה, כמובן גם לא מתיחס למה שאנשים אומרים, שמועות מטופשות ולא נכונות שאנשים מפיצים יכולים לשבור שוק של כלי מסויים ולא בצדק.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    הכי כיף לרכיבה זה המונסטר (מניח שאתה מתכוון ל797) רכבתי על הרבה אופנועים בחיי ולפני שבועיים רכבתי על המונסטר הקטן שבמפתיע הכי נוח במשפחת המונסטרים ונהנתי כמו שלא נהנתי שנים, הפשטות והקלות לרכב עליו ביחד עם מנוע לא חזק אבל מעולה שבו את ליבי, הבעיה היחידה היא שאני צריך יותר מקום להעמיס ציוד וזה מה שפסל אותו אבל עדיין חולם עליו.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    הכי כיף לרכיבה זה המונסטר (מניח שאתה מתכוון ל797) רכבתי על הרבה אופנועים בחיי ולפני שבועיים רכבתי על המונסטר הקטן שבמפתיע הכי נוח במשפחת המונסטרים ונהנתי כמו שלא נהנתי שנים, הפשטות והקלות לרכב עליו ביחד עם מנוע לא חזק אבל מעולה שבו את ליבי, הבעיה היחידה היא שאני צריך יותר מקום להעמיס ציוד וזה מה שפסל אותו אבל עדיין חולם עליו.
    מניח שאתה לא גר בארץ לכן אתה יכול להמליץ על המונסטר.

אגב אם הMT07 בא בחשבון אז עדיף את אחיו הXSR700, יש לו אופציות לא רעות להגנה מהרוח שלא הורסות לו את המראה והוא גם יותר נוח מהMT.
    גם עליו רכבתי לא מזמן וזה אופנוע מעולה למתחילים אבל לא יאכזב בכביש מפותל רוכב מנוסה, אפשר להפליק אותו מצד לצד כמו סופרמוטו

ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    מניח שאתה לא גר בארץ לכן אתה יכול להמליץ על המונסטר.
    ההמלצה שלי מתייחסת רק מרכיבה עליו, שיקולי שוק שכל אחד יעשה את שלו אבל ביננו רק אופנועים בודדים נהנים משוק טוב השאר מתייבשים בלוחות חודשים רבים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    ההמלצה שלי מתייחסת רק מרכיבה עליו, שיקולי שוק שכל אחד יעשה את שלו אבל ביננו רק אופנועים בודדים נהנים משוק טוב השאר מתייבשים בלוחות חודשים רבים.
    שיקולי יבואן ולא שוק, לגבי השוק רשמתי שאני קונה בשביל לרכב ולאחר מכן שובר את הראש במכירה, שוק הוא לא שיקול מבחינתי, אחרת היה לי בחניה אופנוע יפני והייתי נוסע על איזה רכב קוריאני מזעזע או מזדה משעממת.

ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    שיקולי יבואן ולא שוק, לגבי השוק רשמתי שאני קונה בשביל לרכב ולאחר מכן שובר את הראש במכירה, שוק הוא לא שיקול מבחינתי, אחרת היה לי בחניה אופנוע יפני והייתי נוסע על איזה רכב קוריאני מזעזע או מזדה משעממת.
    מקרה המזדה לימד אותי להיות עם ראש פתוח, אחרי שמכרתי את הלנדרובר פרילנדר 2 שהייתה לי חיפשתי מחליפה זהה בלנדרובר, האודי, פולקסווגן ג'יפ ועוד מותגים "לא משעממים" מזל שבמקרה סוכנות לנדרובר שנכנסתי אליה הייתה גם סוכנות מזדה, ממש במקרה ישבתי בCX5 ובקשתי נסיעת מבחן, מתוך כל הרכבים שניסיתי בקטגוריה המזדה הכי מרגשת, זה רכב ספורטיבי גבוה עם גיר אוטומטי מעולה ופנים מפנק, מרגש אותי כל יום מחדש.
    הזמנתי את הCX5 עם מנוע 2.5 והנעה כפולה ותתפלא לשמוע שהמחיר יצא כמו דיסקברי ספורט (בלי כלום) ועדיין אין לי ספק שהמזדה מהנה יותר לנהיגה (בכביש)

גם בעולם האופנועים יש כמה פנינות יפניות שיפתיעו אותך, אותי הפתיע לטובה הXSR700, יש לו את זה.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי Barjoarbar צפיה בהודעה
    בדקתי דוקאטי מונסטר וסקראמבלר
    וב מ וו f750
    עכשיו ראיתי גם אפריליה שיבר 900
    אפילו ימאהה mt07 מוגבל
    אין רעיון מה עדיף לי לנסיעות מתל אביב לאילת פעם בחודש ויותר מ ...
    אנא עזרו אני כבר אמור לבחור וזה מטעה
    תודה
    אנא קרא את חוקי הפורום לגבי כותרת ומה צריך להיות בשאלה כמו שלך.

ננעל.

Sent from my SM-T820 using Tapatalk