תוצאות 1 עד 15 מ 50

אשכול: מה זה "צריכת שמן טבעית"?

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Vision צפיה בהודעה
    Dresender,

אני פשוט לא מבין. זה המוסך המרכזי, וזה הקטנוע אחד הנפוצים בארץ, הם בטח מטפלים במאות כאלה כל חודש. אמור להיות להם מספיק ניסיון בזה ואם היו בעיות עם הסוג שמן שהם שמים אני מניח שהיו תלונות והם היו משנים (למרות שבאמת לא מובן לי למה הם שמים שמן בצמיגות שלא מצוינת ברשימה של קימקו) .

דווקא המנוע שלי צריך שמן בצמיגות גבוהה יותר? הם שמים שמן 5W-40 במאות קטנועים אחרים ורק שלי עושה בעיות? זה לא מסתדר.
    שמע.. קודם כל נשום עמוק.
    סביר להניח שאין שום בעיה עם המנוע שלך בגלל שימוש בשמן 5-40. אם כבר, וזה עניין שלא נגעו בו בכל השרשור הזה- יותר חשובה איכות השמן מאשר אם הוא 5-40 או 5-50.
    שנית- תסתכל בטבלה בלינק המצורף. היא נראית קצת שונה מהטבלה שהעלית מהספר שלך. אולי זה קצת יעשה לך סדר בראש כי פה זה "מראה" שה5-40 מכסה לך את כל הטווח הדרוש.

ושלישית, לתהייתך- אישית עבדתי בכמה מוסכים. כולם מורשי יבואן כזה או אחר. ראיתי מוסכים ששמים דגש על איזה דרגת צמיגות של MOTUL הם שמים בכל כלי וראיתי מוסכים שההנחייה שם היא פשוא לפתוח בקבוקים של איזה שמן זול ולשפוך. לתדהמתך (ובזמנו גם לתדהמתי)- אפילו הבעלים לא היה בטוח איזו צמיגות זו כששאלתי.
    ברוך הבא לישראל. תנמיך צפיות ובהצלחה.

https://www.manualslib.com/manual/78...page=33#manual

ולסיום- אם זה כ"כ מטריד אותך אז בהחלפת שמן נדרש 1.3 ליטר שמן. לך קנה 2 ליטר של שמן בצמיגות שבה אתה חושק, מאיכות טובה, תחליף את השמן ותראה אם אתה סתם מטריד את עצמך או לא.
    להחליף את השמן זה עניין של 7 דקות כולל הפסקת סיגרייה. מוכן לעשות זאת עבורך אם תרצה. אני בירושלים.

שא ברכה.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    שנית- תסתכל בטבלה בלינק המצורף. היא נראית קצת שונה מהטבלה שהעלית מהספר שלך. אולי זה קצת יעשה לך סדר בראש כי פה זה "מראה" שה5-40 מכסה לך את כל הטווח הדרוש.
    בטבלה שצירפת בכלל לא מופיעה הצמיגות 5-40.

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    בטבלה שצירפת בכלל לא מופיעה הצמיגות 5-40.
    נכון, אבל הכוונה הייתה שאם עושים 1+1 ומבינים את הטבלה אז יוצר שה5-40 שלו מכסה את הטווח הדרוש לו.