עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567
תוצאות 91 עד 99 מ 99

אשכול: למה קרוזר זה לא בשבילי!

Member הסמל האישי של diesel
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    וואי, מזמן לא כתבתי פה..
    מנוע חזק עם 167 סוסים וכ 13 קג"מ שמועברים דרך הקלאץ' והגיר המסכנים האלה שגם לא בדיוק פותחו לקבל עומסים לאורך זמן (ה k1300 שיצא ב 2009 ואילך כבר מצוייד בגיר משופר חף ממחלות אלו) נתן בסוף את אותותיו כשכרגע הכלי עומד על 138k ק"מ..
    דיזל תתחדש, הכלי נראה על פניו טוב ואם הוא שמור ותמשיך לתחזק אותו כיאות בלי להתחזר ולהזניח (יש לך את סטרלוק שזה מכרה זהב!!) ישרת אותך לאורך זמן.
    קודם כל המון תודה
    לקראת הרכישה שקלתי k1200, ואף מצאתי אחד במצב מצוין ומחיר ממש טוב, עם היסטוריית טיפולים מלאה והכל. מה שבסופו הכריע את הרכישה (f800 מול k1200) זה עלות התחזוקה. וסליחה אם נשמע שאני תופס אותך בקטנות, וממש לא, מנוע ה- k מייצר 163 כ"ס בקראנק שהם "רק" 138 כ"ס בגלגל האחורי, לפי בדיקות דיינו שנעשו בארה"ב.
    ועל הדרך אזכיר את strelok, הוא איש נדיר, עזר לי מאוד ושיתף איתי המון מהידע שצבר על הכלים האלה. אנחנו בקשר כל הזמן.
    בקשר לטיפול בכלי, ממש בימים אלו אנו עובד על שחזור הכלי, למרות מצבו ההתחלתי המצוין, למצב כמעט תצוגה, בקרוב מאוד יגיע לסדנת דיטיילינג, בנוסף לטיפול האישי שלי. מצאתי שהמפיץ הבלעדי של חברת 3m המוכרת נמצאים ממש קרוב לבית ההורים (סדנת ליוגב, אזור תעשייה עפולה-עילית), כך שאקפוץ בקרוב לעשות כמה קניות. דרך אגב, בקנייה ישירה אצלהם המחירים נעים בין חצי לשני שליש לאותו מוצר בחנויות רגילות

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    ציטוט נכתב במקור על ידי diesel צפיה בהודעה
    קודם כל המון תודה
    לקראת הרכישה שקלתי k1200, ואף מצאתי אחד במצב מצוין ומחיר ממש טוב, עם היסטוריית טיפולים מלאה והכל. מה שבסופו הכריע את הרכישה (f800 מול k1200) זה עלות התחזוקה. וסליחה אם נשמע שאני תופס אותך בקטנות, וממש לא, מנוע ה- k מייצר 163 כ"ס בקראנק שהם "רק" 138 כ"ס בגלגל האחורי, לפי בדיקות דיינו שנעשו בארה"ב.
    ועל הדרך אזכיר את strelok, הוא איש נדיר, עזר לי מאוד ושיתף איתי המון מהידע שצבר על הכלים האלה. אנחנו בקשר כל הזמן.
    בקשר לטיפול בכלי, ממש בימים אלו אנו עובד על שחזור הכלי, למרות מצבו ההתחלתי המצוין, למצב כמעט תצוגה, בקרוב מאוד יגיע לסדנת דיטיילינג, בנוסף לטיפול האישי שלי. מצאתי שהמפיץ הבלעדי של חברת 3m המוכרת נמצאים ממש קרוב לבית ההורים (סדנת ליוגב, אזור תעשייה עפולה-עילית), כך שאקפוץ בקרוב לעשות כמה קניות. דרך אגב, בקנייה ישירה אצלהם המחירים נעים בין חצי לשני שליש לאותו מוצר בחנויות רגילות
    אם אתה כבר מדייק אז דווקא הבמוו K סבבה לגמריי בהספקים שלו שזה 160 לערך מוצהר .
    היפנים הרבה יותר מחמיאים לעצמם

אף אחד כאן לא באמת סביב ה160 סוסים המוצהרים

וגם בנוגע ל VFR ול F800

ה VFR רחוק מלהיות 104 סוסים מוצהרים שיש לו.
    ה ST גם לא 87 סוסים אבל זה די קרוב
    אבל 30 קילו יותר יש לו

ותעדכן איך יצא עיניין ה 3M אני גם רוצה לעשות דיטיילינג

Senior Member הסמל האישי של erani99
    תודה על הנתונים המושכלים..
    130, 150 ,163 , 185, 210 .. (167 מוצהר ל k1200s ברוב האתרים) מה זה משנה?, עם כמעט 13 קג"מ מומנט הכלי מרגיש כמו הר געש עצור ושור זועם שבועט בכל סיבוב קטן של מצערת. אני זוכר שעליתי עליו אחרי השנים על ה zzr הגדול ופתאום הבנתי שהקאווא' חתולה נחמדה בהשוואה.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

דרך אגב, למה הפסיקו שיווק סדרת ה- k1300 בישראל? לא מופיע באתר וגם אין בסוכנות! ממי נקנה יד2 עוד כמה שנים?

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    יש בעיה בישראל במחירי האופנועים, צריך להיות בעל כיס עמוק, בכדי להחליט ולקנות
    אופנוע חדש המפולח ברמת מחיר של מעל 100 אש"ח.

אופנוענים חדשים מחפשים אופנוע בסכומים הרבה יותר נמוכים, אלה שמתבגרים ורוצים
    להמשיך מסתפקים בדרך כלל באמצע הדרך. ורק יחידי סגולה, מסוגלים באמת לקנות ולספוג
    את נפילת הערך כאשר ירצו למכור את האופנוע ולעבור הלאה.

לא שווה ליבואנים להביא כלי ולהיתקע איתו. בדרך כלל בדגמים מאד יקרים ההזמנה מתבצעת
    מראש.

שים לב ביד 2 כמה זמן לוקח למכור את האופנועים היקרים מאד, וכמה הנפילה במחיר. -רן
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

ובכן נכון, אבל עדיין לא ברור לי למה דווקא ה- k1300? סדרת ה- k1600 היקרה יותר משווקת "כרגיל"

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    ובכן נכון, אבל עדיין לא ברור לי למה דווקא ה- k1300? סדרת ה- k1600 היקרה יותר משווקת "כרגיל"
    ה1300 זו סידרת נישה בגדול.
    יש לך את הסידרת ה1000 הספורטיבית.
    ויש את ה1600 התיור עם ביצועים מעולים.

ה1300 היא בעצם די נישתית בין ה1600 ל 1000
    ול1200 הבוקסרים.

עכשיו מחיר של 1300 יחסית קרוב ל 1600
    אני משער שזו הסיבה למה אין יותר... למרות שגם אני חולם לקנות 1300אס
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member הסמל האישי של erani99
    דרך אגב, למה הפסיקו שיווק סדרת ה- k1300 בישראל? לא מופיע באתר וגם אין בסוכנות! ממי נקנה יד2 עוד כמה שנים?
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    ה1300 זו סידרת נישה בגדול.
    יש לך את הסידרת ה1000 הספורטיבית.
    ויש את ה1600 התיור עם ביצועים מעולים.

ה1300 היא בעצם די נישתית בין ה1600 ל 1000
    ול1200 הבוקסרים.

עכשיו מחיר של 1300 יחסית קרוב ל 1600
    אני משער שזו הסיבה למה אין יותר... למרות שגם אני חולם לקנות 1300אס
    אכן, גם אין באולם התצוגה.
    שהייתי בדלק מוטורס לטפל בריקולים לפני כחודשיים וטיילתי בין הכלים בתצוגה, לא הבנתי איפה הסתירו את ה k1300. פניתי בשאלה לאחד הנציגים והוא ציין כי הכלי אפשרי רק בהזמנה מיוחדת ואין בתצוגה :-((
    ואל תדאגו, לא יהיה?.. נביא מחו"ל יד שנייה במצב חדש (אפשרי יצור של שנתיים אחרונות). נכון, צריך לחפש ולפשפש ולכתת רגלים ברשת, כולל סוכנויות/CRAIGLIST וכו' וטיפה בירוקרטיה לבצע עליה לארץ, אבל לדעתי שווה וזה גם חוסך קצת כסף מול מחירי המשמשים שגם ככה אין למצוא הרבה בארץ.
    מוזר, לפני כמה חודשים היו 2-3 כלים למכירה ועוד אחד~שניים בדלק לרכישה או בטרייד, אבל נעלמו ובחודש האחרון עלה הביקוש ל 1300, חוץ ממכם אני יודע על לפחות עוד שני חבר'ה שמחפשים כלי כזה, חוץ ממני - כשהיתה אופציה לפני החלפת הגיר..
    אם ככה אז אני יודע שהכלי שלי ייחודי וטוב שקיבלתי את ההחלטה לתקן והחלפתי לו חצי מהקרביים, אופציה להחליף למשהו אחר שיעשה לי את זה לא בדיוק היתה.
    נערך לאחרונה על ידי erani99; 15-10-2015 בשעה 15:18.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

למרות שמאוד מוקדם לדבר על זה, אך אם תוך שנתיים פחות או יותר, תהיה התארגנות סביב ייבוא מספר כלים כאלה, אשמח להשתתף.
    בינתיים נהנה מכל דקה על ה- f800 ולא מפסיק לחייך.
    (ספוילר: ממש בקרוב אני פותח מבצע דייטילינג רציני לאופנוע, להחזירו למצב תצוגה. בודק אופציות כרגע בין לעשות לבד או ללכת לסדנה מתמחה. מצאתי אחת טובה בכרמיאל. אמשיך לעדכן).
    נערך לאחרונה על ידי diesel; 15-10-2015 בשעה 17:31.