עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 26

אשכול: בעיה עם נטפליקס ב smart tv

צפייה משולבת

בעיה עם נטפליקס ב smart tv

טלויזיה חכמה של סמסונג עם אפליקציה מובנית של נטפליקס, בשבועיים האחרונים לא ניתן לנגן תוכן מהנטפליקס, הטלויזיה מחוברת לרשת, אין בעיה לגלוש דרכה באינטרנט, ניתן להכנס לאפליקציה של נטפליקס ולראות את התוכן אבל לא ניתן לנגן אותו, אין בעיה עם החשבון נטפליקס, דרך המחשב ניתצן לנגן את התוכן, אשמח לעזרה או הפניה לפורום רלוונטי לפני שאני שובר את הטלוויזיה.

תודה,

זכרתי ששאלתי את השאלה ומכיוון שלא ראיתי אותה פרסמתי שוב, מסתבר שבטעות פרסמתי בפורום ציוד וסער666 ענה ופתר לי את הבעיה, אז סער,שוב, תודה רבה.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    זכרתי ששאלתי את השאלה ומכיוון שלא ראיתי אותה פרסמתי שוב, מסתבר שבטעות פרסמתי בפורום ציוד וסער666 ענה ופתר לי את הבעיה, אז סער,שוב, תודה רבה.
    אז לא תגלה לנו מה הפתרון? אני הייתי קודם כל מנתק מהחשמל לעשר דקות לטובת איפוס...

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    אז לא תגלה לנו מה הפתרון? אני הייתי קודם כל מנתק מהחשמל לעשר דקות לטובת איפוס...
    אתה יכול לבדוק בפורום ציוד (השד יודע איך בדיוק התפקשש לי ופרסמתי שם), לא רשמתי את הפתרון מכיוון שאת האופציה הראשונה שלו לא הבנתי, האופציה השניה היתה לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי של הטלויזיה עד שמופיע הכיתוב סמסונג, זה בעצם עושה איפוס לטלויזיה, אופציה זו עבדה אצלי ולצערה של אישתי נטפליקס חזר לעבוד כרגיל.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    אתה יכול לבדוק בפורום ציוד (השד יודע איך בדיוק התפקשש לי ופרסמתי שם), לא רשמתי את הפתרון מכיוון שאת האופציה הראשונה שלו לא הבנתי, האופציה השניה היתה לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי של הטלויזיה עד שמופיע הכיתוב סמסונג, זה בעצם עושה איפוס לטלויזיה, אופציה זו עבדה אצלי ולצערה של אישתי נטפליקס חזר לעבוד כרגיל.
    שמקחתי לעזור (:
    הוא לא עושה איפוס, הוא עושה HARD RESET - כלומר הוא סוגר בכוח את הכל האפליקציות ומעלה את מערכת הפעלה מחדש-להבדיל ממצב של DEEP SLEEP (כשאתה לוחץ רק פעם אחת על הכיבוי בשלט) שם הוא בצריכת אנרגיה מזערית אבל לא סוגר שום אפליקציה.

ציטוט נכתב במקור על ידי סער666 צפיה בהודעה
    שמקחתי לעזור (:
    הוא לא עושה איפוס, הוא עושה HARD RESET - כלומר הוא סוגר בכוח את הכל האפליקציות ומעלה את מערכת הפעלה מחדש-להבדיל ממצב של DEEP SLEEP (כשאתה לוחץ רק פעם אחת על הכיבוי בשלט) שם הוא בצריכת אנרגיה מזערית אבל לא סוגר שום אפליקציה.
    אז בעצם זה עושה מה שניתוק מהחשמל עושה רק בלי הצורך להתכופף לתקע מאחורי הארון. נייס.

Senior Member
    הLG מצטיינים רק בליין היקר יותר = OLED
    *המערכת הפעלה של LG מעולה
    לטלויזיית באדג'ט הסמסונג מצויינת, יש לי גם סוני שעלתה פי 2- היא מצויינת אבל בדיעבד לא שווה לשלם פי 2.

בעיני הסמסונג נותנת תמונה וסאונד מעולים - אבל אני מבואס על הממשק. זה שאין גישה לקבצים במחשב מבאס לאללה. זה שאין לי מקלדת עברית לחיפש ביוטיוב גם. להכל מצאתי פתרון אבל עדיין מאכזב.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    מבחינתי, הכי מאכזב בטלוויזיה של סמסונג זה מערכת ההפעלה שלהם. אם היה אנדרויד ולא הטיזן-דרעק שהם פיתחו הדברים היו יותר נוחים, עם אפשרות להתקין אפליקציות נוספות.
    מבחינת חדות התמונה ואיכות הסאונד, אני מאוד מרוצה מהסמסונג שיש לי בבית.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    מבחינתי, הכי מאכזב בטלוויזיה של סמסונג זה מערכת ההפעלה שלהם. אם היה אנדרויד ולא הטיזן-דרעק שהם פיתחו הדברים היו יותר נוחים, עם אפשרות להתקין אפליקציות נוספות.
    מבחינת חדות התמונה ואיכות הסאונד, אני מאוד מרוצה מהסמסונג שיש לי בבית.
    האנדרואיד היא מערכת לא בשלה-אין מספיק אפליקציות ובכלל אני לא ממליץ עליה נכון להיום
    נערך לאחרונה על ידי סער666; 21-05-2019 בשעה 16:54.

האנדרואיד היא מערכת לא בשלה-אין מספיק אפליקציות ובכלל אני לא ממליץ עליה נכון להיום
    תגיד שאתה ציני בבקשה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    תגיד שאתה ציני בבקשה.
    אני לא ציני בכלל, הרבה אנשים לא יודעים שאנדרואיד TV ואנדרואיד שבסמרטפפון או בסטרימרים אחרים למעט מי בוקס זאת לא אותה האנדרואיד (הן כן מבוססות על אותו הקוד).
    אנדרוריד TV נולדה מכיוון שגוגל הגיעה למסקנה שיש צורך במערכת הפעלה ייעודית למסכים גדולים (עד אז האנדרואיד שהיה, עשה למעשה סטרצ' של התמונה)
    למרות שהמערכת כבר כמה שנים בשוק, יש מעט אפליקציות בחנות והמערכת מאוד מוגבלת במה שהיא נותנת למשתמש.

אני לא ציני בכלל, הרבה אנשים לא יודעים שאנדרואיד TV ואנדרואיד שבסמרטפפון או בסטרימרים אחרים למעט מי בוקס זאת לא אותה האנדרואיד (הן כן מבוססות על אותו הקוד).
    אנדרוריד TV נולדה מכיוון שגוגל הגיעה למסקנה שיש צורך במערכת הפעלה ייעודית למסכים גדולים (עד אז האנדרואיד שהיה, עשה למעשה סטרצ' של התמונה)
    למרות שהמערכת כבר כמה שנים בשוק, יש מעט אפליקציות בחנות והמערכת מאוד מוגבלת במה שהיא נותנת למשתמש.
    אוקיי למדתי. אבל המ"ה של סמסונג עדייו גרועה וכל האפליקציות (כמעט כולן) חסרות תועלת - כל מיני תחנות ומקבילות למאקו טיוי מטורקיה ואיזרביג'אן. עדיין ב-LG אני יכול לגשת לקבצים במחשב ובסמסונג צריך פלקס.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אם כבר בטלוויזיות חכמות עסקינן, האם מישהו יודע איך אני מחבר רמקול חיצוני לטלוויזיה חכמה של סמסונג דרך חיבור HDMI arc? האם צריך לשנות משהו? הצלחתי להתחבר לרמקול דרך החיבור האופטי, אבל זה מצריך שימוש בעוד שלט.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אם כבר בטלוויזיות חכמות עסקינן, האם מישהו יודע איך אני מחבר רמקול חיצוני לטלוויזיה חכמה של סמסונג דרך חיבור HDMI arc? האם צריך לשנות משהו? הצלחתי להתחבר לרמקול דרך החיבור האופטי, אבל זה מצריך שימוש בעוד שלט.
    שולח לך בפרטי