עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 26 מ 26

אשכול: בעיה עם נטפליקס ב smart tv

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי סער666 צפיה בהודעה
    אני לא ציני בכלל, הרבה אנשים לא יודעים שאנדרואיד TV ואנדרואיד שבסמרטפפון או בסטרימרים אחרים למעט מי בוקס זאת לא אותה האנדרואיד (הן כן מבוססות על אותו הקוד).
    אנדרוריד TV נולדה מכיוון שגוגל הגיעה למסקנה שיש צורך במערכת הפעלה ייעודית למסכים גדולים (עד אז האנדרואיד שהיה, עשה למעשה סטרצ' של התמונה)
    למרות שהמערכת כבר כמה שנים בשוק, יש מעט אפליקציות בחנות והמערכת מאוד מוגבלת במה שהיא נותנת למשתמש.
    אוקיי למדתי. אבל המ"ה של סמסונג עדייו גרועה וכל האפליקציות (כמעט כולן) חסרות תועלת - כל מיני תחנות ומקבילות למאקו טיוי מטורקיה ואיזרביג'אן. עדיין ב-LG אני יכול לגשת לקבצים במחשב ובסמסונג צריך פלקס.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    אוקיי למדתי. אבל המ"ה של סמסונג עדייו גרועה וכל האפליקציות (כמעט כולן) חסרות תועלת - כל מיני תחנות ומקבילות למאקו טיוי מטורקיה ואיזרביג'אן. עדיין ב-LG אני יכול לגשת לקבצים במחשב ובסמסונג צריך פלקס.
    אני מסכים איתך

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אם כבר בטלוויזיות חכמות עסקינן, האם מישהו יודע איך אני מחבר רמקול חיצוני לטלוויזיה חכמה של סמסונג דרך חיבור HDMI arc? האם צריך לשנות משהו? הצלחתי להתחבר לרמקול דרך החיבור האופטי, אבל זה מצריך שימוש בעוד שלט.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אם כבר בטלוויזיות חכמות עסקינן, האם מישהו יודע איך אני מחבר רמקול חיצוני לטלוויזיה חכמה של סמסונג דרך חיבור HDMI arc? האם צריך לשנות משהו? הצלחתי להתחבר לרמקול דרך החיבור האופטי, אבל זה מצריך שימוש בעוד שלט.
    שולח לך בפרטי

Senior Member
    במקרה אני מוכר מוצרי חשמל וטלוויזיות כמה שנים, סמסונג התמונה הכי טובה למסכי LCD רגילים שמוארים בLED.
    LG טובה רק ב OLED ולסלון שרואים ערוץ 12 ומדי פעם VOD.
    וסוני תמיד פצצה אבל יקרה משמעותית.
    ורק הסדרות היקרות (XF90) AF8 AF9)
    ואמינות זה עניין של מזל..
    (כל שאר היצרנים חביבים אבל לא באותה הרמה, כל הOLED זה פאנלים שLG מייצרת)

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDee צפיה בהודעה
    במקרה אני מוכר מוצרי חשמל וטלוויזיות כמה שנים, סמסונג התמונה הכי טובה למסכי LCD רגילים שמוארים בLED.
    LG טובה רק ב OLED ולסלון שרואים ערוץ 12 ומדי פעם VOD.
    וסוני תמיד פצצה אבל יקרה משמעותית.
    ורק הסדרות היקרות (XF90) AF8 AF9)
    ואמינות זה עניין של מזל..
    (כל שאר היצרנים חביבים אבל לא באותה הרמה, כל הOLED זה פאנלים שLG מייצרת)
    מסכים עם כל מילה

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי סער666 צפיה בהודעה
    מסכים עם כל מילה
    מהתרשמות שלי , קשקוש. אין הבדל.
    קניתי לאימי טלויזיה לפני מספר חודשים בחנות היו בעיקר סמסונג ו LG , ה OLED נהדרת אבל יקרה ג'נוסייד. אז נשאר LCD.
    במבט ראשון התמונה בסמסונג שבחנות היתה טובה יותר, ההשוואה היתה לטלוויזית LG באותה קטגוריית מחיר.
    ביקשתי מהמוכר להריץ את אותו סרטון טבע מדהים ביופיו, ועמדתי מול 2 המסכים, ועדיין התמונה בסמסונג היתה טובה יותר, אם כי בפער קטן אך ניתן להבחנה.
    אז ביקשתי מהמוכר לכוון עם השלט את הבהירות והניגודיות, ולשמחתי הפער נעלם כלא היה.
    הכרעתי לטובת ה LG:
    3 שנות אחריות לעומת אחת בסמסונג.
    שלט "אויר" מעולה המקל בהקלדה במקלדת הוירטואלית,
    הממשק ממש נוח וקל.

חסרונותה LG:
    א) אין שקעים ישנים, אין שקעים בצד להתחברות נוחה מבלי להוריד את הטלויזיה, וכשמדובר ב 55", זה לא פשוט.
    ב) הגב של המכשיר לא שטוח לגמרי אלא קמור בחלקו התחתון, אין מתלה לקיר ייעודי מ LG וכשקיבלתי מהחנות אחד ג'נרי, הסתבר לי כי לא ניתן להשתמש בו בגלל הקמירות של הגב,
    לקח לי עוד כמה דקות של חיתוך עם דיסק 9" , ואז המתלה המוקטן התלבש על החלק השטוח במסך.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי levil צפיה בהודעה
    קניתי לאימי טלויזיה לפני מספר חודשים בחנות היו בעיקר סמסונג ו LG , ה OLED נהדרת אבל יקרה ג'נוסייד. אז נשאר LCD.
    במבט ראשון התמונה בסמסונג שבחנות היתה טובה יותר, ההשוואה היתה לטלוויזית LG באותה קטגוריית מחיר.
    ביקשתי מהמוכר להריץ את אותו סרטון טבע מדהים ביופיו, ועמדתי מול 2 המסכים, ועדיין התמונה בסמסונג היתה טובה יותר, אם כי בפער קטן אך ניתן להבחנה.
    אז ביקשתי מהמוכר לכוון עם השלט את הבהירות והניגודיות, ולשמחתי הפער נעלם כלא היה.
    הכרעתי לטובת ה LG:
    הממשק ממש נוח וקל.

חסרונותה LG:
    א) אין שקעים ישנים, אין שקעים בצד להתחברות נוחה מבלי להוריד את הטלויזיה, וכשמדובר ב 55", זה לא פשוט.
    ב) הגב של המכשיר לא שטוח לגמרי אלא קמור בחלקו התחתון, אין מתלה לקיר ייעודי מ LG וכשקיבלתי מהחנות אחד ג'נרי, הסתבר לי כי לא ניתן להשתמש בו בגלל הקמירות של הגב,
    לקח לי עוד כמה דקות של חיתוך עם דיסק 9" , ואז המתלה המוקטן התלבש על החלק השטוח במסך.
    בסמסונג התמונה אכן יותר צבעונית בגלל המשחק של בהירות וניגודיות (זה מאפיין גם את מסכי הסמרטפונים שלהם), אין ויכוח לגביי נתוני האחריות והממשק הנוח, אבל:
    אחרי הסיפור שהיה להם עם הלוחות של G3 G4 (הסמרטפונים) אני לא קונה LG יותר. (למי שלא יודע, הלוחות שלהם הושבתו אחרי שנה, שנה וחודשיים בגלל כשל תכנוני/ייצור וכתוצאה מכך הטלפון היה נכנס לבוטלופ אינסופי).
    עקב כך אצלי הבחירה הייתה קלה יותר.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    דווקא היה לי את ה LG G4, שאצלו הבעיה של לוח האם היתה יותר רצינית, היה אחלה טלפון. אז נכון שבשנתיים ומשהו שהיה אצלי הוא מת פעמיים (אחרי הפעם השניה החלפתי טלפון), אבל כשהיה בחיים היה אחלה טלפון (ולמזלי ידעתי את המצב מראש, כך שתמיד הייתי מגובה), וגם כשהוא מת החליפו/תיקנו מיד.
    וכן, טלפון סלולרי אני כנראה לא אקנה מ LG.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    דווקא היה לי את ה LG G4, שאצלו הבעיה של לוח האם היתה יותר רצינית, היה אחלה טלפון. אז נכון שבשנתיים ומשהו שהיה אצלי הוא מת פעמיים (אחרי הפעם השניה החלפתי טלפון), אבל כשהיה בחיים היה אחלה טלפון (ולמזלי ידעתי את המצב מראש, כך שתמיד הייתי מגובה), וגם כשהוא מת החליפו/תיקנו מיד.
    וכן, טלפון סלולרי אני כנראה לא אקנה מ LG.
    אני נשאר עם המשפט: מת פעמיים אבל כשהיה בחיים היה אחלה

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי levil צפיה בהודעה
    הכרעתי לטובת ה LG:
    הממשק ממש נוח וקל.

חסרונותה LG:
    דגם מול דגם?

אצלי בחנות כל המסכים על מצב דינאמי ותאורה אחורית עד הסוף.
    אנחנו מקצוענים, לא חאפרים.
    אני עובד של סוני ויכול להבטיח שסמסונג מובילה במסכים.