אם כבר בטלוויזיות חכמות עסקינן, האם מישהו יודע איך אני מחבר רמקול חיצוני לטלוויזיה חכמה של סמסונג דרך חיבור HDMI arc? האם צריך לשנות משהו? הצלחתי להתחבר לרמקול דרך החיבור האופטי, אבל זה מצריך שימוש בעוד שלט.
במקרה אני מוכר מוצרי חשמל וטלוויזיות כמה שנים, סמסונג התמונה הכי טובה למסכי LCD רגילים שמוארים בLED.
LG טובה רק ב OLED ולסלון שרואים ערוץ 12 ומדי פעם VOD.
וסוני תמיד פצצה אבל יקרה משמעותית.
ורק הסדרות היקרות (XF90) AF8 AF9)
ואמינות זה עניין של מזל..
(כל שאר היצרנים חביבים אבל לא באותה הרמה, כל הOLED זה פאנלים שLG מייצרת)
מהתרשמות שלי , קשקוש. אין הבדל.
קניתי לאימי טלויזיה לפני מספר חודשים בחנות היו בעיקר סמסונג ו LG , ה OLED נהדרת אבל יקרה ג'נוסייד. אז נשאר LCD.
במבט ראשון התמונה בסמסונג שבחנות היתה טובה יותר, ההשוואה היתה לטלוויזית LG באותה קטגוריית מחיר.
ביקשתי מהמוכר להריץ את אותו סרטון טבע מדהים ביופיו, ועמדתי מול 2 המסכים, ועדיין התמונה בסמסונג היתה טובה יותר, אם כי בפער קטן אך ניתן להבחנה.
אז ביקשתי מהמוכר לכוון עם השלט את הבהירות והניגודיות, ולשמחתי הפער נעלם כלא היה.
הכרעתי לטובת ה LG:
3 שנות אחריות לעומת אחת בסמסונג.
שלט "אויר" מעולה המקל בהקלדה במקלדת הוירטואלית,
הממשק ממש נוח וקל.
חסרונותה LG:
א) אין שקעים ישנים, אין שקעים בצד להתחברות נוחה מבלי להוריד את הטלויזיה, וכשמדובר ב 55", זה לא פשוט.
ב) הגב של המכשיר לא שטוח לגמרי אלא קמור בחלקו התחתון, אין מתלה לקיר ייעודי מ LG וכשקיבלתי מהחנות אחד ג'נרי, הסתבר לי כי לא ניתן להשתמש בו בגלל הקמירות של הגב,
לקח לי עוד כמה דקות של חיתוך עם דיסק 9" , ואז המתלה המוקטן התלבש על החלק השטוח במסך.
בסמסונג התמונה אכן יותר צבעונית בגלל המשחק של בהירות וניגודיות (זה מאפיין גם את מסכי הסמרטפונים שלהם), אין ויכוח לגביי נתוני האחריות והממשק הנוח, אבל:
אחרי הסיפור שהיה להם עם הלוחות של G3 G4 (הסמרטפונים) אני לא קונה LG יותר. (למי שלא יודע, הלוחות שלהם הושבתו אחרי שנה, שנה וחודשיים בגלל כשל תכנוני/ייצור וכתוצאה מכך הטלפון היה נכנס לבוטלופ אינסופי).
עקב כך אצלי הבחירה הייתה קלה יותר.
דווקא היה לי את ה LG G4, שאצלו הבעיה של לוח האם היתה יותר רצינית, היה אחלה טלפון. אז נכון שבשנתיים ומשהו שהיה אצלי הוא מת פעמיים (אחרי הפעם השניה החלפתי טלפון), אבל כשהיה בחיים היה אחלה טלפון (ולמזלי ידעתי את המצב מראש, כך שתמיד הייתי מגובה), וגם כשהוא מת החליפו/תיקנו מיד.
וכן, טלפון סלולרי אני כנראה לא אקנה מ LG.