עם כל הכבוד לך,
אי אפשר להאמין למה שאתה כותב.
עולות כאן הרבה טענות לאחרונה על עובדי היבואנים שגולשים כאן.
כשאתם מביאים אינפורמציה ועזרה זה סבבה ומצוין.
אבל ברור לך (לכם) שכשאתם כותבים התרשמות חיובית על אופנוע שאתם מוכרים אי אפשר לקחת אתכם ברצינות נכון?
ולא,
לפתוח יוזר בלי גילוי נאות לא יפתור את הבעיה. אתם בסוג של מלכוד 22, וצריכים (לדעתי בלבד, ברור שזכותכם לעשות מה שאתם רוצים, במסגרת חוקי הפורום) לדעת להלך בין הטיפות.
אני רואה שבחתימה (שפספסתי עד עכשיו) יש גילוי נאות. אולי כדאי להבליט קצת וזה מספיק. אני חושב שכדאי לשמוע מה אומרים אנשי מכירות שמזדהים בשמם גם אם מדובר בשבחים והגזמות וכל אחד יחליט מה לאמץ ומה פחות. מעדיף גילוי נאות מעובד חברה עם דגל ממבחן "השוואה" מעיתונאי שנמצא במערכת יחסים עם הסוחר\ יבואן שאני לא מודע אליה. קראתי (לאו דווקא כאן) כמה מבחני דרכים והשוואות ששירתו את הכותב יותר מהקורא.
גילוי נאות מופיע בחתימה שלי, אני לא מתחבא מאחורי יוזר אנונימי.
כאיש מכירות אני מאמין בהכרת המוצר בצורה הטובה ביותר ולכן כשנחת האדוונצר 790 לקחתי אותו לרכיבת 1000 ק"מ בסופ"ש, כתבתי עליו דברים טובים, ותתפלא, גם דברים לא טובים (כמו למשל הצמיגים המקוריים שמגיעים בגרסא הרגילה שנורא הורידו לי מחווית הרכיבה, אפילו רשמתי שהרגישו כמו פלסטיק ולא כמו גומי, מכיר עוד איש מכירות שהיה רושם משהו שלילי על המוצר שלו?)
אתה יכול לבחור אם להאמין לי או לא, ואתה גם יכול לחשוב שגם האיש מכירות שקרן, והכתב משוחד, או שפשוט לתאם רכיבת מבחן ולראות בעצמך אם הכלי מתאים לך או לא![]()
בבקשה הכתבה המלאה שלי
https://www.facebook.com/47451420593...6744402044086/
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב
דרזנר בהחלט יש צדק בדברים שלך אבל לאור מסע הצלב שלך נגד קטמ אני חושב שהגיע הזמן שגם אתה תתחיל לציין גילוי נאות בכל הודעה שלך.
גילוי נאות - רכבתי שש שנים על KTM SMT
והחלפתי אתו אחרי המון רכיבות מבחן בDUKE790 - האופנוע היחיד לדעתי שמסוגל לספק יותר כיף מה - SMT הישן והמופלא
אה...
ואני בטוח שהאדוונצר 790 גם יהיה נפלא בגלל שאופנוע אדוונצר עם יותר מ1000 סמ"ק ויותר מ200 קילו פשוט איך לומר זאת....
בדיחה
מסע צלב? מזמין אותך לבדוק פוסטים שלי, כמובן ששיתפתי את כולם במה שקרה לי בSMT אבל לא זכור לי שבכל פוסט על המותג התחלתי ללכלך כולל בשירשור הזה.
אם מישהוא ישאל אותי לגבי הSMT אני כמובן ישתף מנסיוני.
התגובה שלי הייתה לגופו של עניין לגבי אוביקטיביות של איש מכירות על מוצר שאותו הוא מוכר וגם את זה עשיתי בעדינות וכתגובה לדיון שרץ כאן שלא אני הובלתי.
ממה שכתבתי אתה צריך רק לקחת שלתת ביקורת שלילית רק על הצמיגים זה לא משהוא להתגאות בו כדי להוכיח אוביקטיביות כי זה לא.
רשמת שהצמיגים בגירסה הרגילה מאכזבים, אז הנחתי שיש גירסה קרבית יותר
אין גרסא בכירה עם צמיגים טובים יותר
רשמת שהצמיגים בגירסה הרגילה מאכזבים, אז הנחתי שיש גירסה קרבית יותר[/QUOTE]
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב