חלק גדול מאד מבין השורצים כאן, רחוקים מאד מלהגיע לסוכנות ולקנות בדיוק את אופנוע חלומותיהם בצבע שהוא הכי אוהבים.
הסיבות שונות ומשונות אבל זה המצב.
הרוב יתפשרו על אופנוע תקציב יעיל משומש שמתאים לקצב החיים שלהם.
יחידי סגולה יכנסו לסוכנות אלבר ויזמנו אופנוע חדש. אותם אלה יצטרכו להיות אנשים מאד מיוחדים בכדי להיכנס
להרפתקה הזאת, יותר "קל" למכור להם בימר מהעדר, או אופנוע סיני מחופש לאיטלקי בגלל מחיר מפתה, או פשוט
להתהדר שוב בנוצות הטווס של "אמינות" בלתי מתפשרת ולמכור סושי במחיר קוויאר.
היתרון כפי שנאמר פה לא אחת לאלבר היא היכולת "לשחק" עם המחיר או תנאי התשלום, אם האופנועים האלה יתחרו
במחיר של הורסיס 1000 ה-MT09 טרייסר, ההונדה ויסרום 1000 בתחום האדוונצ'ר ויזנבו במתחרים האחרים בנפחים
הקטנים יותר, אין לי ספק שימכרו פה הרבה אופנועים, הציבור מוכן לפתוח ארנק אם הוא מריח מציאה לדעתו, ע.ע אופנועי
המזרח המתחדשים.
מי שיישאר ללא פגיעה הן דווקא האופנועים היקרים מאד דוגמת ההארלי ואינדיאן שמחזיקים קהל רוכשים שונה בתכלית באופי
בשאיפות ובעומק הארנק והיכולת לעשות "תנועת כיס".
האדוונצ'רים של הבאוורים עלולים לספוג מכה בכנף, כי מי שחסרים לו כמה רבבות לאופנוע חדש מגרמניה, יתחיל להרהר אם שווה
אחד משומש או בריטי נוצץ חדש למהדרין, ואם הוא מחפש להיות מיוחד אז הבחירה קלה ביותר.
ההרגשה שלי שאלבר יבחרו בדרך הקלה והמוכרת שלהם, הוא יפציצו את הקונה בהסדר תשלומים שיהפוך את אפשרויות הקניה
שלהם למשהו שהוא בר השגה לכאורה לכל אחד, כנס עם אופנוע משומש עד 60K והשאר בתשלומים של XXX עד קץ הדורות.
ואני מניח שימצאו כאלה שילכו על זה.
כולם מצפים שכניסה של שחקן חדש תביא לשינוי מדיניות המחירים בארץ, תפתח תחרות, בפועל השחנקים החדשים מתחרים כל
אחד בליגה מאד מצומצמת ויחודית שלהם ואין להם השפעה על הליגות האחרות. הוסף לזה קרטל יבואנים קשוח וחונק, וזאת
הסיבה שהרוכב הישראלי יחלום הרבה זמן על אופנוע חדש, או יצטרך להצטרף לאיזה אקזייט משוגע!
התשובה שכולם מחפשים זה יבוא מקביל אמיתי, כזה שיתחרה באמת בענקים והמפלצות, הוא לא יצטרך מערך תצוגה ענק, עשרות
אנשי מכירות ופרסום לפרנס, הוא אפילו לא יצטרך שטחי נדל"ן במרכז תל אביב, הוא יצטרך מרכז בעיר מנומנמת ורחוקה, צפון או בדרום
ומשם לנהל שילוח והזמנות לכל הארץ. אם אותו יבואן יצליח להפחית בהוצאות וקזז משמעותי במחיר האופנועים החדשים המחירים כאן
יהיו כמו בשאר העולם.

ציטוט ההודעה בתגובה