מתלבט בין השניים - מה יותר נוח בשימוש יומיומי? לא היה לי איתוראן (גם על רכב) אז תסלחו על שאלה טיפשית. איך זה עובד? צריך לבטל אותו לפני כל נסיעה? שלט? אפליקציה לטלפון?
Sent from my iPhone using Tapatalk
מתלבט בין השניים - מה יותר נוח בשימוש יומיומי? לא היה לי איתוראן (גם על רכב) אז תסלחו על שאלה טיפשית. איך זה עובד? צריך לבטל אותו לפני כל נסיעה? שלט? אפליקציה לטלפון?
אצלי מורכב הזעקה האחרונה.
מכשיר שמותקן על האופנוע\קטנוע שלך וגם יש אפליקציה שמתריאה לך אם נוגעים לך באופנוע וכמובן איפה הוא נמצא.
העלות התקנה מתומחר לפי מחירון של הכלי שלך.
במקרה של גנבה הם מחוייבים להחזיר לך את הכלי עד 30 יום ובמידה ולא החזירו או שכן החזירו אבל עם 50 אחוז נזק ומעלה אתה מקבל 90 אחוז מהמחירון של הכלי.
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
גם אצלי הזעקה האחרונה
אני לא רואה פואנטה באיתוראן, מלבד אם זה לדרישת ביטוח מקיף.
לא מתחייבים שיחזירו לך את הכלי הגנוב וגם לא יהיה שום פיצוי כספי. יצא לי לדבר עם שני אנשים שהתאכזבו מהם מאוד - אחד מהם גנבו לו גוימקס בלילה מהחניון ועד שהוא אפילו קיבל את הSMS מהם הקטנוע כבר היה בשטחים וזהו נגמר הסיפור.
אין שום התעסקות יומיומית עם האיתוראן.
יש אפליקציה שדרכה אתה יכול לראות היכן האופנוע עכשיו והיסטוריה קצרה של איפה הוא היה ב24 שעות האחרונות בערך.
במידה ומישהו מזיז או מתעסק עם האופנוע אתה מקבל התראה לטלפון, אבל יש מדי פעם התראות שווא אם אתה על הגדרת רגישות גבוהה.
רוצה להבין איך זה עובד. לפי מה איתוראן ״יודע״ האים זה אני או לא?
סתם מסקרנות - אז מה במקרה שגונבים ממך את המפתח? או ששכחת אותו בסוויץ? איתוראן לא יתעסקו בזה?
אני יודע שאצל הזעקה האחרונה זה לא רק לפי הסוויץ/לפי תזוזה שהקטנוע לא מונע. כל פעם שאני נכנס ליהודה ושומרון/ או מתקרב לכיוון ירושלים/ מודיעין אני מקבל מהם טלפון. אותו כנ"ל אם אני עושה נסיעות חריגות בשעות מוזרות. נניח נוסע ליפו לקנות לאפה ב3 בלילה ביום חול.
לא שאני מודה שעשיתי את זה.
סתם דוגמא.
היפותטי.
היה מישהו פה שפירסם שגנבו לו את האופנוע מתחת לבית,עם איתוראן.
והם בכלל לא קיבלו התראה שהכלי זז.
יותר מזה, מבחינתם הכלי בכלל היה במקום אחר לגמרי.
לי היה פעם הזעקה האחרונה, עבד מעולה.
פעם ניקיתי את הקטנוע,ובגלל שהזזתי אותו הרבה פעמים,ישר התקשרו.
ובכללי האפליקציה תמיד עבדה.