הנה סקירה קצרה שלי על מנעול לאופנוע שלא מאוד מוכר בארץ, ולדעתי מעניין ומוצלח. החלטתי לעשות אותה בעיקר כי אני מאוד מרוצה מהשירות לקוחות שלהם וגם מהמוצר, והם לא מוכרים בארץ יותר מידי. לפחות מהניסיון שלי.
למוצר קוראים Grip-Lock , מיוצר בניו-זילנד - מנעול שיושב על הידית מצערת וידית הבלם ונועל את שניהם.
81Jnb89RvEL._SX355_.jpg
כמה עובדות:
-קל משקל
-נעילה מהירה בלחיצה בלבד ללא צורך במפתח.
-10 שנות אחריות יצרן
-מחיר בארץ נכון לכתיבת הסקירה 249 ₪ (יש יבואן רשמי בארץ)
-מגיע עם שני מפתחות
-מגיע עם 3 מתאמי גומי להתאמה לקטרים שונים של ידיות
-מבנה פלסטיק מבחוץ, מבפנים פלדה מוקשחת
-זמין במגוון צבעים
*אהבתי:
-החלק שנועל את הידית בלם יושב על מסילה וניתן להזזה, ככה שניתן להפעיל כמה לחץ שרוצים על הידית בלם בעת נעילה
-שירות לקוחות מעולה עם יחס אישי ומהיר. היו לי איתם שתי אינטראקציות שהיו מעולות:
-נאבד לי מפתח אז שלחתי להם מייל לבדוק אם אפשר לשלוח מפתח ספייר, חזרו אלי מאוד מהר והציעו לי לשלוח סט חדש של מפתחות ב80 שקלים כולל משלוח מניו זילנד. שילמתי דרך PayPal.
-אחרי קצת יותר מ3 שנים המנעול נדפק, שלחתי להם מייל לברר אם מגיעה לי אחריות (כי באתר הישראלי לא רשום 10 שנות אחריות, באתר היצרן כן). תוך שבוע הגיע אלי שליח מFedEx הביתה עם מנעול חדש. לא דרשו ממני שקל על משלוח. לא דרשו את המוצר הישן בחזרה, לא ביקשו חשבונית אפילו למען האמת. (ביקשו תמונות)
-המנעול מאוד לא מוכר בארץ מהנסיון שלי, אני מקבל עליו המון שאלות ומבטים בכל מקום, כל הזמן. מה שמוסיף לדעתי לאפקט ההרתעה נגד גניבה.
-השימוש בו כל כך מהיר וקל שזה, עבורי לפחות, מבטל כל תירוץ לא לשים אותו. אפילו אם אני עוצר באיזה מקום ל5 דקות. לא צריך להתכופף, לא צריך להוציא מפתח בשביל לנעול, לא צריך לדאוג שבטעות אני אשכח לשחרר אותו ואתחיל לנסוע.
*פחות אהבתי
-בהחלט מוסיף ביטחון, אבל לא מספיק, עבורי לפחות, כדי להשאיר את הכלי נעול איתו בלבד(ברוב המקומות). בדר"כ אני משלב את זה עם מנעול דיסק או שרשרת.
-ממה שהבנתי מהם, המפתחות הם לא ספציפים לכל מנעול. אבל יש איזה 5000 וריאציות שונות, שנשלחות באופן רנדומלי כמובן. והמפתחות הם באיזה שהוא חיתוך לייזר במפעל מיוחד שלטענתם לא ניתן לשכפול.
בגדול, אני ממש מבסוט מהמוצר. לגמרי ממליץ