תוצאות 1 עד 11 מ 11

אשכול: כמה ידיים זה יותר מידי

Junior Member

כמה ידיים זה יותר מידי

היי
    מחפש לקנות אופמוע 125.
    הסתכלתיי ביד 2 ויש לא מעט כלים חדשים כמעט לגמרי ועם 2 או 3 ידים כבר.
    לא הייתי קונה רכב בן שנה-שנתיים שהיחליף כל כך הרבה ידיים אבל אולי בדו-גלגלי החשבון הוא אחר?
    מה נחשב לסביר?

באופנועים המצב שונה מרכבים, משום שכלי דו גלגלי מחולקים לדרגות רישוי כשהדרגה הראשונה הA2 והדרגה השניה A1 הם דרגות מעבר, לדוגמה אדם הוציא רישיון A2 וקנה קטנוע 125 אבל אחרי חודש נמאס לו, חלש לו מדי או משעמם אותו, הוציא רישיון a1 והתחדש באופנוע מוגבל.
    למרות זאת, כלי חדש שעבר הרבה ידיים זה דגל אדום ומעלה סימני שאלה שיש להתחשב בהם אם אתה מחפש כלי לטווח ארוך.

הייתי אומר שיד שניה עד שלישית זה מצב נסבל לכלי בן שנתיים
    Sent from my S60 using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    בעקרון אופנועים נוטים להחליף ידיים בתדירות גבוהה יותר ממכוניות בייחוד בנפחים הקטנים.

ככלי חדש זה פחות נורא אך בחלוף השנים והקילומטרים הכלים מתבלים מחירם יורד והם לא אחת נרכשים על ידי תפרנים שלא ממש מתחזקים אותם.

לכן בכלי ישן אני יעדיף מה שפחות ידיים לעומת כלי חדש ( גם לא אקנה כלי יד עשירית ) שהחליף כל שנה יד.

אני בדרך כלל מקפיד לרכוש כלי שלא עבר יותר מ2 ידיים ואז (תיאורטית - לא מחייב שאכן זה כך) אני יכול להתחכות אחרי הסטורית טיפולים מאחר וסביר שהבעלים טיפל כראוי.

בימים אלו אני חורש על הלוחות לגבי אופנוע או (מבחינתו פחות רצוי) קטנוע לבן הגדול שלי ואני מתקשה למצוא משהו שיענה על הדרישות ( מחיר, ק"מ, יד נמוכים)

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    בעקרון אופנועים נוטים להחליף ידיים בתדירות גבוהה יותר ממכוניות בייחוד בנפחים הקטנים.

ככלי חדש זה פחות נורא אך בחלוף השנים והקילומטרים הכלים מתבלים מחירם יורד והם לא אחת נרכשים על ידי תפרנים שלא ממש מתחזקים אותם.

לכן בכלי ישן אני יעדיף מה שפחות ידיים לעומת כלי חדש ( גם לא אקנה כלי יד עשירית ) שהחליף כל שנה יד.

אני בדרך כלל מקפיד לרכוש כלי שלא עבר יותר מ2 ידיים ואז (תיאורטית - לא מחייב שאכן זה כך) אני יכול להתחכות אחרי הסטורית טיפולים מאחר וסביר שהבעלים טיפל כראוי.

בימים אלו אני חורש על הלוחות לגבי אופנוע או (מבחינתו פחות רצוי) קטנוע לבן הגדול שלי ואני מתקשה למצוא משהו שיענה על הדרישות ( מחיר, ק"מ, יד נמוכים)
    מה אתה מחפש? נפח, דרגת רישון, תקציב, סגנון מועדף?
    ממה שראיתי, שוק ה-A1 פורח.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

הילד רוצה קאסטום A2
    התקציב שלו מוגבל סביב ה4000 שקל לרכישה אופנוע.

למרות שאני מנסה לדחוף לכיוון קטנוע כנראה שחשובה לו הניראות (הפוזה בלשון העם).

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    יחסית לאופנוע ב4000, יש לך הרבה דרישות.

Senior Member
    הילד רוצה קאסטום A2

ב-4000? יצא לי לראות CBF125 שצצים מדי פעם בתקציב דומה, אחלה אופנוע, המון מדינות עולם שלישי רוכבות עליו.
    אם חשקה נפשו ב"קאסטום" - יוסאנג אקילה 125. היה לחבר כאופנוע ראשון, היה נוסע אשדוד-ירושליים על בסיס קבוע איתו, לטענתו אמין למדי וזול לאחזקה.

תודה

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    הילד רוצה קאסטום A2

אתה לא יכול להגיד שאתה לא מבין אותו, כולנו היינו ילדים,
    רובנו גם נשארים כך שנים..

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoavz צפיה בהודעה
    אתה לא יכול להגיד שאתה לא מבין אותו, כולנו היינו ילדים,
    רובנו גם נשארים כך שנים..
    מבין חלקית.

אני התחלתי לעבוד בגיל 13 ( לא באתי מבית קשה יום זו הייתה הנורמה) אם זה במכירת דגלים ליום העצמאות או סחיבת סלים בשוק ועוד שלל עבודות כאלו ואחרות.
    הבן שלי מאידך חיי בעולם קצת אחר ( מודה שזה גם משהו שלא הצלחתי להנחיל לו -פאק בחינוך) בו הכל מגיע להם ומוגש פחות או יותר על מגש.

אז נכון שאבא שלי עזר לי בביטוח וחלק מהרכישה לעלי יותר מתקדם אבל עדיין עבדנו בשביל הכסף.

לחיוב אומר שהוא כן עבד אצל חבר במסעדה אז אם מישהו צריך עובד מטבח (או כל עבודה אחרת) בן רבע ל16 לסופ"שים באזור ירושלים הילד זמין להובלה (הוא לומד בעכו ויוצא אחת לשבועיים).

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    מבין חלקית.

אני התחלתי לעבוד בגיל 13 ( לא באתי מבית קשה יום זו הייתה הנורמה) אם זה במכירת דגלים ליום העצמאות או סחיבת סלים בשוק ועוד שלל עבודות כאלו ואחרות.
    הבן שלי מאידך חיי בעולם קצת אחר ( מודה שזה גם משהו שלא הצלחתי להנחיל לו -פאק בחינוך) בו הכל מגיע להם ומוגש פחות או יותר על מגש.

אז נכון שאבא שלי עזר לי בביטוח וחלק מהרכישה לעלי יותר מתקדם אבל עדיין עבדנו בשביל הכסף.

לחיוב אומר שהוא כן עבד אצל חבר במסעדה אז אם מישהו צריך עובד מטבח (או כל עבודה אחרת) בן רבע ל16 לסופ"שים באזור ירושלים הילד זמין להובלה (הוא לומד בעכו ויוצא אחת לשבועיים).
    אולי תשקלו להגדיל את התקציב מעט לסכום ריאלי, כך תהיה לו מטרה והילד יצטרך לעבוד.
    מה ההורים שלי היו עושים? אומרים לי לעבוד וכשחסכתי את הכסף הם היו קונים על חשבונם בהפתעה, win win