עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 22 מ 22

אשכול: ויברציות בידיים לאחר רכיבה ממושכת

Senior Member
    זה מה שבאתי להגיד,לבדוק את תושבות הכידון.אם משוחרר-להדק ואם מהודק עם חופש-להחליף תושבות.
    לבדוק את צירי הגלגלים על מיסביהם,לבדוק חופש במיסבי ההיגוי.יש גריפים עבים לכביש ודקים לשטח.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    תפסיק להאשים את האופנוע ולך לרופא שיבדוק את זרימת הדם לידיים שלך, ו/או לחץ דם.
    בגילאים מתקדמים (בלי להעליב, אבל מאזור הארבעים וחמש חמישים) הגוף שלנו מתחיל להחזיר לנו על כל החרא שזרקנו עליו כל השנים.
    אחד הדברים הנפוצים הוא סתימה של תעלות באזור האמה ושורש כף היד, שגורמים לתופעות של נמלול (רעידות זה משהו אחר לגמרי, וחמור בהרבה, ואם יש ממש רעידות אז רוץ לנוירולוג). את תופעת הנמלול בד"כ פותרים בניתוח לא מסובך מדי (למרות שלעתים ההחלמה לוקחת קצת זמן, מה שאומר כמה שבועות בלי לרכב).
    דיסקליימר:
    לא רופא,
    לא פגשתי אותך מעולם, לא יודע בדיוק איך נראה ומרגיש מה שיש לך וברור שגם יכול להיות שסתם נרדמות הידיים מהרכיבה.

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    פלג - התושבות מהודקות ללא חופש, חשבתי להחליף בלי קשר במסגרת השיפוצון שאני מתכנן לו. מעבר לזה - כל מיסבי הפרונט (היגוי + גלגל) הוחלפו לאחרונה וגלגל האחורי יוחלפו גם בקרוב מאוד. נכון לעכשיו אחרי ההידוק של בורג הציר התחתון הרעידות הרציניות שהיו באופנוע פסקו והוא מרגיש הרבה הרבה יותר טוב.

אילזו - עד כמה שזה יכול להישמע ככה - לא מאשים את האופנוע אם כי המצב שהוא היה בו גרם לתופעה שכנראה היתה כבר להחמיר מאוד ואני בכיוון לבדוק את זה רפואית למרות שיש שיפור ניכר בימים האחרונים גם ברכיבות ארוכות... better safe then sorry.

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    תפסיק להאשים את האופנוע ולך לרופא שיבדוק את זרימת הדם לידיים שלך, ו/או לחץ דם.
    בגילאים מתקדמים (בלי להעליב, אבל מאזור הארבעים וחמש חמישים) הגוף שלנו מתחיל להחזיר לנו על כל החרא שזרקנו עליו כל השנים.
    אחד הדברים הנפוצים הוא סתימה של תעלות באזור האמה ושורש כף היד, שגורמים לתופעות של נמלול (רעידות זה משהו אחר לגמרי, וחמור בהרבה, ואם יש ממש רעידות אז רוץ לנוירולוג). את תופעת הנמלול בד"כ פותרים בניתוח לא מסובך מדי (למרות שלעתים ההחלמה לוקחת קצת זמן, מה שאומר כמה שבועות בלי לרכב).
    דיסקליימר:
    לא רופא,
    לא פגשתי אותך מעולם, לא יודע בדיוק איך נראה ומרגיש מה שיש לך וברור שגם יכול להיות שסתם נרדמות הידיים מהרכיבה.
    שאפו .. הרמת להנחתה, והצחקת אותי (נאמר בכייף ולא בציניות ) גרמת לי לצחוק על הבוקר וזה הדבר הכי טוב לפתוח בו את הבוקר - תודה .
    אז ככה... הקטטר מאופסן, חיתולים למבוגרים כרגע נשארו בחנות, הליכון משמש כמתלה , והמטפלת האוקראינית בביריות צמודות ... נו טוב ... היא רק בפנטזיות
    אני מחזיק ורוכב על 2 אופנועים , מי שמרדים לי את הידיים זה ה GTR . אבל זה לא היה ככה כל הזמן . אכן חייב להחליף מיסיבי היגוי ומשם לדעתי מתחילה הבעייה.
    היו לי כמה וכמה אופנועים בחיי, אחד מהם XTZ750 היה מייצר ויברציות שהיו מאלצות אותי לעצור כל כמה עשרות ק"מ . בדיעבד הסתבר שהגלגל הקדמי לא עגול אלא מעט אובלי. בכל האופנועים אח"כ ולהערכתי כ 200,000 ק"מ לפחות לא חוויתי את התחושה...
    ב XV (האופנוע השני ) אין שום בעיית רעידות., הכיסא לא נוח , אבל אין שום בעייה בידים.
    אני מניח ומקווה ששבוע הבא ה GTR יכנס להח' מיסבי היגוי ואז נדע אם זה הגיל או המיסב ...
    יום טוב ומקסים לכולנו.
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציפור קטנה לחשה שיש באמתחתך מיסביי היגוי חדשים מקוריים.
    אותה ציפור גם תשלח לך את הסכמה ואת רשימת החלקים שנדרשים לביצוע ההחלפה.
    נשארו לי במחסן חיתולי צעדים אחרונים אם מישהו מהגריאטרים זקוק.
    זאת כמובן אם תרצה.

הציפור זמינה לכל דבר שתבקש זאת בתנאי שתשלח לה איזו פיליפינית מחבר העמים לטיפול צמוד.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    אם יש או אין לך את מספרי מיסבי ההיגוי אז בבקשה,מהזכרון:32005/32006

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    92045-1384 bearing-ball 2 מסביי היגוי92049-0022 seal oil 1 מחזיר שמן מסביי היגוי תחתון92049-0091 seal oil 1 מחזיר שמן מסביי היגוי עליון92210-0095 NUT35M'M 1 אום נעילה

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI