בעופר אבניר אמרו לי שה-drz650 מיובא לארץ לפי תקינה אמריקאית בגלל הזיהום אויר וכאלה.
שמעתי שמועות שברגע שיהיה התקינה האירופית הבאה ליורו 5, משרד הכלכלה יעשה יישור לתקן והאמריקאי לא יהיה מעניין.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
בעופר אבניר אמרו לי שה-drz650 מיובא לארץ לפי תקינה אמריקאית בגלל הזיהום אויר וכאלה.
שמעתי שמועות שברגע שיהיה התקינה האירופית הבאה ליורו 5, משרד הכלכלה יעשה יישור לתקן והאמריקאי לא יהיה מעניין.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
משרד הכלכלה יחסום יבוא של כלים בתקן אמריקאי? לא נראה לי.
התקינה האירופאית משתוללת וכבר לא משרתת מטרות סביבתיות "ראויות" אלא יעדים כלכליים "נכלוליים". היונקרז בבריסל יהיו חייבים לשחד יותר מדי פקידים ישראלים ביותר מדי כסף בשביל לנפק מן מסמך שכזה בעוד שטלפון אחד מהשגרירות האמריקאית בירושלים יעיף את הפקידים המשוחדים ללשכת התעסוקה.
ואגב, בלי קשר ללחצים הבינלאומיים, יש אינטרס ישראלי חזק לאזן את מאזני הסחר מול אירופה וארה"ב על ידי עידוד האוכלוסיה להעדיף תוצרת שאינה אירופאית ותחום הרכב הוא קיצוני ומתאים במיוחד.
הניסיון מלמד שלא ניתן לנתח מצב בארץ על פי שום הגיון, לא מעשי (איכות הסביבה) ולא כלכלי, בסופו של דבר
רוב מקבלי ההחלטות פה מקבלים את ההחלטות משיקולים זרים.
בדבר אחד אפשר להיות בטוח,שהחלשים שוב ישלמו את המחיר.
ומי שחושב שנושא הדו"ג מזיז למישהו ממקבלי ההחלטות את השמאלית או הימנית, טועה מה שמזיז לפקידים
זה גובה התשלום שאותו ישלשלו הן לקופת המדינה והן לכיס הפרטי שלהם.
אנחנו שהאופנוע מהווה עיסוק משמעותי בחיים מתקשים להבין שהראייה שלנו היא ראית נמלה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
רכשתי ד"ר ליתר ביטחון, אם יעברו לתקינה האירופאית האנטישמית (נגד אופנועים, כן ?), שעון המיילים האמריקאי הוחלף ע"י היבואן ללא עלות לשעון קילומטרי ...
וכמו שאמר עמיר מרמזור שיחיה, האופנוע הזה ימות הרבה אחריך .... מקווה רק שמזקנה.