חפש לך CB500F שמור בתקציב הזה, יש עם ק"מ יחסית נמוך. הוא יספיק לך לכל מה שאתה צריך ויותר מזה.
אז ככה קצת על עצמי, עידו, בן 23 בקרוב חוזר מטיול וחושב על אופנוע בין היתר כי גיליתי עולם חדש ברגע שרכבתי וגל כי מתוכנן מעבר לתא.
גובה 1.83 משקל סביב ה80...
רישיון a1 וכמובן לרכב כבר 7 שנים, ללא תלונות, תאונות או דוחות מהירות וכו'.
מחפש אופנוע עם אזור תקציב של 20-25 לאופנוע עצמו.. ממש מתלבט אם 250 או לעלות ל300-400..
בחצי שנה הקרובה ישמש לכ50-60 קמ ביום( אזור ב"ש) וטיולים בסופש כשיתאפשר, בהמשך נסיעות ללימודים וכו'.
ממש ממש מושך אותי הבנלי החדשים, Tnt300 או ה402s
בנוסף אמטי 03 או נינג'ה/cbr 250. בכללי ספורט/נייקד.
אשמח להמלצות, דעות, כל םרט חשוב כמו שיותר פירוט יותר טוב.
תודה מראש
חפש לך CB500F שמור בתקציב הזה, יש עם ק"מ יחסית נמוך. הוא יספיק לך לכל מה שאתה צריך ויותר מזה.
האמת שפחות התחברתי אליהם... אבל אבדוק, עוד המלצות פירוטים חוות דעת?
לא התחברת? לא נורא.
את ה-250 הייתי מוריד מההתחלה, לפירוט שלך שכולל גם טיולי סופ"ש זה יהיה חלש מדיי. בנלי - לא יודע, לא מכיר מספיק כדי להביע דעה, ויש הרה דעות לכאן ולכאן (דעה אחת רווחת - היבואן מעולה ומאוד עוזר).
אם כך, חפש לך Z300/MT03 בתקציב שלך במצב שמור. על הימאהה לא רכבתי אבל ה-Z אופנוע מעולה שבכיף ישייט 110-120 כל היום (הייתי מרפד מחדש את המושב ושם כידון רחב יותר מיד לאחר הקניה, וגם משקיע בסליידרים).
אוקיי, תודה רבה אבדוק! למישהו יש דעה על אחד הבנלים? או לחלופין על הדיוק 390? (שמעתי דעות לפה ולפה)
הדיוקים נחשבים בעייתיים מבחינת האמינות והיו פה לא מעט דיונים בעניין.
הבנלי לא נפוץ - קראתי בעבר ביקורות מחו"ל שטענו שהוא אופנוע כבד, חלש יחסית וסובל מאוד מויברציות אבל הם עשו להם כמה עדכונים לאחרונה ויכול להיות ששונו דברים - לך תעשה נסיעת מבחן, המחיר הרי לא רחוק מהתקציב שלך גם כחדש.
מעבר לזה אני חושב כמו טונדרה.
התכוונתי ל302S. ה500 רחוק מהתקציב שלך.
לי יש דיוק 390 כבר מספר שנים, לדעתי הדיבורים על אמינות זו שמועה חסרת בסיס, ממליץ לך לבדוק את זה לעומק, אתה יכול לגשת לאחד המוסכים ולשאול האם מניסיונם הם רואים תקלות מרובות יותר באופנועי קטמ, מה גם שאופי הנהיגה וסוג הרוכב אשר קונים קטמ שנחשב אופנוע חזק וזול יחסית עשויים להשפיע על התוצאות. בכל מקרה תנסה להשיג מידע מבוסס יותר לגבי הטענה הזאת, אני בספק אם תמצא.
אני רוכב רגוע ומעולם לא הייתה לי תקלה יוצאת דופן והאופנוע מעולה.
מה שכן אני מסכים עם הנאמר מעלי, ונפח של 250 יהיה מעט מדי עבורך, גם עבור הנסיעות היומיומיות וגם לטיולים.
אני רק יכול לאחל לך בהצלחה לרכב 60 קמ על 250 ועוד קרבי.
הסינריאו היחידי שעוד איך שהוא אפשרי זה בייבי אדוונצ'ר (למשל ורסיס 300).