זכרתי ששאלתי את השאלה ומכיוון שלא ראיתי אותה פרסמתי שוב, מסתבר שבטעות פרסמתי בפורום ציוד וסער666 ענה ופתר לי את הבעיה, אז סער,שוב, תודה רבה.
טלויזיה חכמה של סמסונג עם אפליקציה מובנית של נטפליקס, בשבועיים האחרונים לא ניתן לנגן תוכן מהנטפליקס, הטלויזיה מחוברת לרשת, אין בעיה לגלוש דרכה באינטרנט, ניתן להכנס לאפליקציה של נטפליקס ולראות את התוכן אבל לא ניתן לנגן אותו, אין בעיה עם החשבון נטפליקס, דרך המחשב ניתצן לנגן את התוכן, אשמח לעזרה או הפניה לפורום רלוונטי לפני שאני שובר את הטלוויזיה.
תודה,
זכרתי ששאלתי את השאלה ומכיוון שלא ראיתי אותה פרסמתי שוב, מסתבר שבטעות פרסמתי בפורום ציוד וסער666 ענה ופתר לי את הבעיה, אז סער,שוב, תודה רבה.
אתה יכול לבדוק בפורום ציוד (השד יודע איך בדיוק התפקשש לי ופרסמתי שם), לא רשמתי את הפתרון מכיוון שאת האופציה הראשונה שלו לא הבנתי, האופציה השניה היתה לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי של הטלויזיה עד שמופיע הכיתוב סמסונג, זה בעצם עושה איפוס לטלויזיה, אופציה זו עבדה אצלי ולצערה של אישתי נטפליקס חזר לעבוד כרגיל.
לא מפתיע - סמסונג זה פח אשפה. לא אמינים בשיט עם מלא תקלות. פעם הבאה תקנה רק LG או SONY.
כל הטלויזיות שלי LG חוץ מהסמסונג המדוברת, הסמסונג לדעתי כמה רמות מעל LG
הLG מצטיינים רק בליין היקר יותר = OLED
*המערכת הפעלה של LG מעולה
לטלויזיית באדג'ט הסמסונג מצויינת, יש לי גם סוני שעלתה פי 2- היא מצויינת אבל בדיעבד לא שווה לשלם פי 2.
בעיני הסמסונג נותנת תמונה וסאונד מעולים - אבל אני מבואס על הממשק. זה שאין גישה לקבצים במחשב מבאס לאללה. זה שאין לי מקלדת עברית לחיפש ביוטיוב גם. להכל מצאתי פתרון אבל עדיין מאכזב.
מבחינתי, הכי מאכזב בטלוויזיה של סמסונג זה מערכת ההפעלה שלהם. אם היה אנדרויד ולא הטיזן-דרעק שהם פיתחו הדברים היו יותר נוחים, עם אפשרות להתקין אפליקציות נוספות.
מבחינת חדות התמונה ואיכות הסאונד, אני מאוד מרוצה מהסמסונג שיש לי בבית.
אני לא ציני בכלל, הרבה אנשים לא יודעים שאנדרואיד TV ואנדרואיד שבסמרטפפון או בסטרימרים אחרים למעט מי בוקס זאת לא אותה האנדרואיד (הן כן מבוססות על אותו הקוד).
אנדרוריד TV נולדה מכיוון שגוגל הגיעה למסקנה שיש צורך במערכת הפעלה ייעודית למסכים גדולים (עד אז האנדרואיד שהיה, עשה למעשה סטרצ' של התמונה)
למרות שהמערכת כבר כמה שנים בשוק, יש מעט אפליקציות בחנות והמערכת מאוד מוגבלת במה שהיא נותנת למשתמש.