תוסיף לקטנועים: c650gt, tmax.
אופנועי תיור נפוצים: cbr500x, וורסיס, ויסטרום.
אני אישית מרגיש נוחות גבוהה בהרבה על אופנוע בנסיעות ארוכות מאשר על קטנוע אבל מניח שזה עניין אינדיבידואלי.
חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע שממש עונה למה שאני מחפש.
אני רוכב על Silverwing 400 בערך 7 שנים. לפני כן היו לי קטנועים בגדלים שונים 400 זה הכי גדול עד כה. אני על דו גלגלי 25 שנים בערך.
אני גר בפ"ת ויש סיכוי שמתחיל לעבוד בחיפה.
נכון שרכבת זה פתרון בטוח ונוח אבל מאוד לא חסכוני מבחינת משך נסיעה.
אני שוקל לשלב ימים של רכבת עם ימים של רכיבה.
לא רואה את עצמי רוכב שעה רצופה על הקטנוע הנוכחי לכל כיוון.
אני שוקל לשדרג לכלי עם נפח גדול יותר ועם גלגלים גדולים יותר לשיפור אחיזת כביש אבל נוחות היא גם חשובה.
מכיוון שאני נמוך אני צריך כלי שמתאים לאנשים קטנים עם מעט מאסה.
יש אופציה של סוזוקי או סילוור 650 בתצורת קטנוע.
ויש אופציה של אפנוע טורינג - לא ממש מכיר דגמים כי לא רכבתי על אחד מאז ימי ה JAWA שלי לפני המון שנים.
המלצות יתקבלו בברכה.
תודה
רן
תוסיף לקטנועים: c650gt, tmax.
אופנועי תיור נפוצים: cbr500x, וורסיס, ויסטרום.
אני אישית מרגיש נוחות גבוהה בהרבה על אופנוע בנסיעות ארוכות מאשר על קטנוע אבל מניח שזה עניין אינדיבידואלי.
מה התקציב שלך? אם אתה לא מוגבל תציץ על ה-mp3 500 החדש. עונה על ההגדרה של נוח ובטוח. גם הבורגמנים שניהם יתאימו ויש גם לקימקו דגם 400 מצויין.
אין לי מגבלה רשיון מלא
וורסיס 1000 עם ארגז יתן לך מענה מושלם
הונדה NC750X אם לא בא לך הילוכים או סוזוקי ויסטרום 650 (DL650) יעשו את הנסיעה בלי בעיה במשך שנים, עם תחזוקה פשוטה יחסית.
ההילוך השישי ארוך ויש לך מספיק כח לעקיפה זריזה, הרוח לא תעיף אותך, מהלך מתלים ארוך יותר מעניק רכיבה נוחה ויציבה גם בכבישים קצת משובשים והם לא נראים רע עם סט ארגזים.
בתור בעלים של NC750X לדעתי הוא קצת חלש ואם אתה מתכוון לרוץ בכביש 6 על בסיס קבוע תלך לכיוון של ויסטורם 650 והאמת שגם מנועי הליטר לא יהיו מילה גסה.
הNC ידע לשייט על השעון ב140 וגם מעבר לזה אבל התחושה תהיה של מנוע עסוק.
מבחינת ידידותיות על ההונדה מיד מרגישים בבית.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני חייב לשאול...
למה אתהה לא רואה את עצמך רוכב עליו שעה רצופה?
סליוור ידוע כאחד הקטנועים שהם יחסית נוחים, עם מנוע מאוד חזק (שכבר לא קיים) ובאמינות גבוהה.
האם אתה מתכוון שאתה רוצה יותר כוח כי התרגלת?
או לחילופין רוצה להתקדם ולגלות עולמות חדשים?
נ.ב
כמה קילומטר יש לך עליו?
Sent from my MI 5X using Tapatalk