עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 59 מ 59

אשכול: שיפורים לטימקס

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    רחוקתי מלתת הצעות לרוכבי TMAX האמת התייחסתי לשרשור הזה כבדיחה צינית או שעמום של החופש הגדול אבל כמה דברים
    ברצינות מעבר לורוד הגברי.

1. אם יש רוכב שמרגיש שה-T קטן עליו אז או שהוא בליגה הלא נכונה, או שהוא קשקשן. ה-T נותן מעבר למה שכל רוכב צריך!

2. לקחת את ה-T ולנסות לשפר אותו זה כמו לנסות לקחת פרד עבודה למירוץ סוסים גזעיים באנגליה. אפשרי אבל דיבילי לאללה.

3. המגבלה של רוב הכלים הנמכרים היום היא הרוכב ולא הכלי כל כלי מסוגל להרבה יותר עם רוכב מיומן, ולכן ההצעה לשפר את
    הרוכב ולא את הכלי היא נכונה תמיד.

4. אין פתרונות קסם קלים או זולים לשיפור אמיתי ונכון של כל כלי, שיפור מקצועי צריך לעשות מול דינו ואצל אדם שמבין ויודע מה
    הוא עושה, והשיפור יכלול חבילה מלאה ולא רק שיפור מנוע.

5. תוספת של עד 8% לא תתורגם אוטומטית להבדל גדול בתחושה במיוחד בכלים שמההתחלה היו מהירים וחזקים, הכסף מצד שני
    יהיה רב.

6. כל שיפור מעמיס על המכלולים והספק גדול ממה שתוכנן במקור יגביר את העומס הזה מה שבפועל מבטיח נזק מצטבר גדול יותר.

7. בכביש הציבורי אין צורך בכלים "משופרים" ואם הייתי יכול הייתי דוחף לכל אופנוען שהחליף לאגזוז "פתוח" את האגזוז שלו ל....אוזן.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    רחוקתי מלתת הצעות לרוכבי TMAX האמת התייחסתי לשרשור הזה כבדיחה צינית או שעמום של החופש הגדול אבל כמה דברים
    ברצינות מעבר לורוד הגברי.

1. אם יש רוכב שמרגיש שה-T קטן עליו אז או שהוא בליגה הלא נכונה, או שהוא קשקשן. ה-T נותן מעבר למה שכל רוכב צריך!

2. לקחת את ה-T ולנסות לשפר אותו זה כמו לנסות לקחת פרד עבודה למירוץ סוסים גזעיים באנגליה. אפשרי אבל דיבילי לאללה.

3. המגבלה של רוב הכלים הנמכרים היום היא הרוכב ולא הכלי כל כלי מסוגל להרבה יותר עם רוכב מיומן, ולכן ההצעה לשפר את
    הרוכב ולא את הכלי היא נכונה תמיד.

4. אין פתרונות קסם קלים או זולים לשיפור אמיתי ונכון של כל כלי, שיפור מקצועי צריך לעשות מול דינו ואצל אדם שמבין ויודע מה
    הוא עושה, והשיפור יכלול חבילה מלאה ולא רק שיפור מנוע.

5. תוספת של עד 8% לא תתורגם אוטומטית להבדל גדול בתחושה במיוחד בכלים שמההתחלה היו מהירים וחזקים, הכסף מצד שני
    יהיה רב.

6. כל שיפור מעמיס על המכלולים והספק גדול ממה שתוכנן במקור יגביר את העומס הזה מה שבפועל מבטיח נזק מצטבר גדול יותר.

7. בכביש הציבורי אין צורך בכלים "משופרים" ואם הייתי יכול הייתי דוחף לכל אופנוען שהחליף לאגזוז "פתוח" את האגזוז שלו ל....אוזן.
    לגביי האגזוז מבין אותך לחלוטין !
    לגביי שאר הדברים מסכים איתך שהקטנוע בהחלט אמור לספק, והעשרה של הרוכב זה באמת השיפור הכי משתלם .
    למרות כל זה חשבתי שיש דברים שהיבואן התפשר עליהם והחלפה של חלק עלולה לעשות הבדל .
    ראה דוגמת הצמיגים מה שהיבואן הלביש לא בהכרח זה הצמיג הטוב ביותר לרכיבה

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי beno צפיה בהודעה
    למרות כל זה חשבתי שיש דברים שהיבואן התפשר עליהם והחלפה של חלק עלולה לעשות הבדל .
    אם זה היה אופנוע שטח, היית יכול לשפר מכאן ועד להודעה חדשה - מתלים, כיסא, כידון, אביזרים (מגיני מנוע, מגיני ראדיאטור) קיטים של בוכנות, מראות, לינקים להגבהה, להנמכה ...

אצלי בשכונה השיפורים לטימקס כוללים פסים צבעוניים בג'נטים ולדים כחולים מתחת

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי beno צפיה בהודעה
    לגביי האגזוז מבין אותך לחלוטין !
    לגביי שאר הדברים מסכים איתך שהקטנוע בהחלט אמור לספק, והעשרה של הרוכב זה באמת השיפור הכי משתלם .

מחזיר אותך למס'-5.
    אין שיפצור שיביא אותך להישג מורגש פרט להרגעת השריטה.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    אם זה היה אופנוע שטח, היית יכול לשפר מכאן ועד להודעה חדשה - מתלים, כיסא, כידון, אביזרים (מגיני מנוע, מגיני ראדיאטור) קיטים של בוכנות, מראות, לינקים להגבהה, להנמכה ...

אצלי בשכונה השיפורים לטימקס כוללים פסים צבעוניים בג'נטים ולדים כחולים מתחת
    חחחח ענק

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    מחזיר אותך למס'-5.
    אין שיפצור שיביא אותך להישג מורגש פרט להרגעת השריטה.
    תאכלס עושה רושם שאתה צודק

אין מה לשפר את הטימקס יותר מואריאטור ומשקולות תואמות.
    אם אתה רוצה מעבר , תקנה אופנוע חזק יותר .
    וחלאס השוואות מהירות אופנוע וקטנוע אלה השוואות מיותרות ומפגרות.
    השוואה פרקטית אפשר להבין.
    בקיצור , לטימקס אחלה התנהגות כביש הרבה יותר טובה מהרבה אופועים שרכבי עליהם אך אם אתה מחפש בעיקר מהירות תעלה לאופנוע עם סמ"ק גבוהה יותר.
    אם תשפר את הטימקס מעל ומעבר זה די מיותר מבחינת עלויות כי זה מגיע לסכומים מאוד גבוהים וסיכוי גבוהה תפגע בטימקס שלך בבלאי וסביר להניח שילך איזה משהו ולא בא לך לזרוק סתם כספים.
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי johnny drama צפיה בהודעה
    אין מה לשפר את הטימקס יותר מואריאטור ומשקולות תואמות.
    אם אתה רוצה מעבר , תקנה אופנוע חזק יותר .
    וחלאס השוואות מהירות אופנוע וקטנוע אלה השוואות מיותרות ומפגרות.
    השוואה פרקטית אפשר להבין.
    בקיצור , לטימקס אחלה התנהגות כביש הרבה יותר טובה מהרבה אופועים שרכבי עליהם אך אם אתה מחפש בעיקר מהירות תעלה לאופנוע עם סמ"ק גבוהה יותר.
    אם תשפר את הטימקס מעל ומעבר זה די מיותר מבחינת עלויות כי זה מגיע לסכומים מאוד גבוהים וסיכוי גבוהה תפגע בטימקס שלך בבלאי וסביר להניח שילך איזה משהו ולא בא לך לזרוק סתם כספים.
    הייתי מבזבז קצת כסף לתת לו קצת אישיות.
    משקיע בצביעה מעניינת, אולי מושב משופר, צמיגים איכותיים, רפידות חדשות מחברה טובה, משקף שנראה טוב.
    ההרגשה תהיה הרבה יותר ייחודית, יהיה יותר כיף לרכב עליו ועם שיפורי נוחות תרגיש בנוח לרכב עליו לאורך שעות.
    תזהר לא להדרדר לזבל שמגיע מסין או תוספות "מקוריות". זה גורם לו להראות כמו לגו של בני 6.

בסופו של דבר זה עניין אישי. תעשה מה שאתה יכול להרשות לעצמך ומה שעושה לך טוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    משקיע בצביעה מעניינת, אולי מושב משופר, צמיגים איכותיים, רפידות חדשות מחברה טובה, משקף שנראה טוב.
    ההרגשה תהיה הרבה יותר ייחודית, יהיה יותר כיף לרכב עליו ועם שיפורי נוחות תרגיש בנוח לרכב עליו לאורך שעות.
    תזהר לא להדרדר לזבל שמגיע מסין או תוספות "מקוריות". זה גורם לו להראות כמו לגו של בני 6.

אצלי הוא צבע כסוף מקורי בלי שום שיפור \ תוספת עליו + משענת מורכב מקורי.
    כנראה אחת הסיבות העקריות למה משטרה לא עוצרת אותי כל שני וחמישי.
    ומסכים לגבי צמיגים ורפידות.
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה

תאכלס זה מה שבסוף עשיתי
    זוג צמיגים חדשים של מישלין
    ידיות וגריפים של ריזומה
    וריאטור של מלוסי.
    ואני עם ההשקעות סיימתי .
    בקיץ הבא אני כבר יעשה מעבר לאופנוע .
    עד אז נתמודד עם מה שיש,
    חבל על הכסף ועל הזמן שלי !

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לדעתי, הדבר הכי חשוב לטימקס בפרט ולאופנוע בכלל בארץ זה ''להשקיע'' 160₪ בכיסוי, ואולי אפילו באיזה שרשרת 12-16 מ"מ (רחמנא ליצלן). מה שהעין לא רואה היד לא חומדת...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    לדעתי, הדבר הכי חשוב לטימקס בפרט ולאופנוע בכלל בארץ זה ''להשקיע'' 160₪ בכיסוי, ואולי אפילו באיזה שרשרת 12-16 מ"מ (רחמנא ליצלן). מה שהעין לא רואה היד לא חומדת...
    מכוסה תמיד ויש מקיף

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ציטוט נכתב במקור על ידי johnny drama צפיה בהודעה
    אצלי הוא צבע כסוף מקורי בלי שום שיפור \ תוספת עליו + משענת מורכב מקורי.
    כנראה אחת הסיבות העקריות למה משטרה לא עוצרת אותי כל שני וחמישי.
    ומסכים לגבי צמיגים ורפידות.
    שים עליו ארגז ותרכב עם מעיל ומגיני ברכיים, ולא יעצרו אותך גם אם תשדוד איתו בנק.
    מנסיון (חוץ מהקטע של הבנק): שוטרים אופנוענים עמדו בשוליים וסימנו לי ולעוד כמה קטנועים לעצור (כביש בינעירוני, מוביל לאחת מערי המשולש), כשהתקרבתי קצת, הבכיר משניהם (כנראה) העיף מבט עליי ועל הקטנוע וסימן לשני לתת לי להמשיך. לא הגעתי אפילו לעצירה מלאה. אי אפשר לתת את הקרדיט לפנים היפות שלי כי המשקף שמש היה מורד.....

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    שים עליו ארגז ותרכב עם מעיל ומגיני ברכיים, ולא יעצרו אותך גם אם תשדוד איתו בנק.
    מנסיון (חוץ מהקטע של הבנק): שוטרים אופנוענים עמדו בשוליים וסימנו לי ולעוד כמה קטנועים לעצור (כביש בינעירוני, מוביל לאחת מערי המשולש), כשהתקרבתי קצת, הבכיר משניהם (כנראה) העיף מבט עליי ועל הקטנוע וסימן לשני לתת לי להמשיך. לא הגעתי אפילו לעצירה מלאה. אי אפשר לתת את הקרדיט לפנים היפות שלי כי המשקף שמש היה מורד.....
    השוטרים כבר מזמן עברו ל mt07 שחור
    עד היום לא עצרו אותי אפילו פעם 1